Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Czy ktoś może zrobić ogłoszenia Malince ?bardzo proszę,laptop znowu w naprawie,nie ogarnę z telefonu :( 

Bożenko na jakie miasto zrobić?

Posted

no i wykrakałam ten brak zainteresowania Tofficzkiem..

Dostałam taką informację.. [...] Witam jestem zainteresowana pieskiem , chcę zapewnić mu kochający dom[...]

Czy odpisać, że proszę o kontakt pod nr telefonu podany w ogłoszeniu?

Posted
7 godzin temu, uxmal napisał:

no i wykrakałam ten brak zainteresowania Tofficzkiem..

Dostałam taką informację.. [...] Witam jestem zainteresowana pieskiem , chcę zapewnić mu kochający dom[...]

Czy odpisać, że proszę o kontakt pod nr telefonu podany w ogłoszeniu?

Tak,niech dzwoni do Basi,nigdy nie wiadomo,może akurat to ten dom i zaczeka na Toffisia .

Posted
1 godzinę temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Hmmm ja to widzę,może dlatego,że zmieniałam miasto :(

Ależ nie dlatego ;) Wstawiłaś link do swojego profilu, a nie do ogłoszenia. Do Twojego profilu nie mamy dostępu, bo nie znamy hasła :)) kliknij na ogłoszenie w swoim profilu "moje ogłoszenia" i skopiuj bezpośrednio link do ogłoszenia.

Posted
7 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Ależ nie dlatego ;) Wstawiłaś link do swojego profilu, a nie do ogłoszenia. Do Twojego profilu nie mamy dostępu, bo nie znamy hasła :)) kliknij na ogłoszenie w swoim profilu "moje ogłoszenia" i skopiuj bezpośrednio link do ogłoszenia.

No to strzeliłam babola ! Przepraszam ! To niestety nie takie proste na tel,jak powiększam trzcionkę to już wcale nie mogę się połapać :(

Posted

Dostałam zapytanie o Malinkę z Poznania:

Dzień dobry, szukam pieska dla moich Rodziców. Jednak muszę zapytać sunia lubi dzieci? Mamy 2latka i 9latkę...z którymi miałaby bardzo częsty kontakt. Dodatkowo rodzice mają kociaka małego, którego przygarneli jakiś miesiąc temu. Kotek jest bardzo spokojny, ale czy sunia będzie chciała się z nim dogadać? Gdzie w tej chwili przebywa sunia? Czy można ją poznać?

Co mam odpisać?
Podałam nr kontaktowy a Pani mi pisze ;)
Posted
3 godziny temu, b-b napisał:

Dostałam zapytanie o Malinkę z Poznania:

Dzień dobry, szukam pieska dla moich Rodziców. Jednak muszę zapytać sunia lubi dzieci? Mamy 2latka i 9latkę...z którymi miałaby bardzo częsty kontakt. Dodatkowo rodzice mają kociaka małego, którego przygarneli jakiś miesiąc temu. Kotek jest bardzo spokojny, ale czy sunia będzie chciała się z nim dogadać? Gdzie w tej chwili przebywa sunia? Czy można ją poznać?

Co mam odpisać?
Podałam nr kontaktowy a Pani mi pisze ;)

Basia jutro jedzie na wizytę PA do Katowic,jak nie Malinka to może chociaż zdecydują się na tymczaskę Basi,oczywiście jak domek będzie w porządku.

Bogda podaj nr,szkoda tracić kontakt :)

Posted

Witam cieplutko. Rozmawiałam z p. Irenką z Katowic, poprosiła mnie o ogłoszenie dla Malinki. Z przyczyn obiektywnych dopiero dzisiaj mogę wejść na dogo. Przeczytałam wpisy i widzę, że "kroi się" domek dla malutkiej. Kciuki zaciśniete!!

Pytanie moje jest takie: robić ogłoszenie dla Malinki? Dla Tofisia? Czekam na decyzję Jeśli tak, to na jakie miasto? 

• Like 1
Posted

Malinka ma dom:) Przefajna trzyosobowa Rodzina, bardzo spokojni , zrównoważeni, ciepli Ludzie.

A co najważniejsze mieszkają parę kroków od Pani Ireny:)

Przed chwilą wróciłam do domu bo chciałyśmy razem z Panią Ireną  ocenić przyszły dom Malinki.

Nie mamy najmniejszych wątpliwości co do Rodziny , mamy też nadzieję,że Malinka nie narozrabia(tfu, tfu)

Trzymajcie kciuki żeby było ok, zawsze na początku się denerwuję.

Wczoraj wszystko się zadziało, wieczorem Pani potwierdziła,że są gotowi i czekają na Malinkę.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Super wiadomość. Kiedy Malinka się przeprowadza?

Malinka już jest w swoim domu:) Od Pani Ireny to kwadrans na piechotę:)

• Like 3