Natussiaa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 FOTKI Z DT str 5 Ma około 3 miesięcy, jest odrobaczony i szczepiony. Całkowicie nie radzi sobie w schronisku.:-( W niedziele przebywał na akcji adopcyjnej w Silesia City Center . Niestety nie znalazł domu.. Na początku wszystkiego się bał. Siedział w kącie i spoglądał na wszystkich z wielkim przerażeniem... Na spacerze odżył,zaczął szalec,skakac i strasznie się cieszyc. Zauważyłam ,że załatwiał się tylko na podwórku,więc czystośc ma opanowaną.:lol: Gdy wróciłam z powrotem ze spaceru na akcje,piesek zrobił się odważniejszy. Wystarczyło aby przyzwyczaił się do sytuacji. Zapraszał do zabawy inne szczeniaki. Do dzieci jest bardzo łagodny. Jednak po akcji odjechał z powrotem do schroniska..Tam znów jest przerażony..:-( Do schroniska wrócił razem z siostrzyczką ,która również szuka domu. Jego numer w schronisku to: 314/09 Na akcji było tak: A tutaj już zdjęcia ze schroniska,znów przerażony..: razem z siostrą(jest łagodna i wesoła) Szczeniaczki przebywają w schronisku w Katowicach ul. Milowicka 1b 40-312 Katowice 032 256 61 15 Do umowy adopcyjnej dołączony jest kupon na bezpłatną sterylizację/kastrację. Pomogę w transporcie gdyby była taka potrzeba. Quote
maciaszek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Natusiaa, to Ty trzymałaś malucha na rękach?! Przerzuć kilka zdjęć do kolejnego postu, bo w jednym może być ich tylko 5. Quote
Natussiaa Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Maciaszek tak:lol: siostra(numer w schronisku 315/09) Quote
Natussiaa Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Ogłoszenia: Psie dziecko błaga o dom,nie radzi sobie w schroni - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Psie dziecko b�aga o dom,nie radzi sobie w schroni / Psy > Owczarki Belgijskie - Katowice Psie dziecko błaga o dom,nie radzi sobie w schronisku.. Katowice Potrzebny DT lub DS :: (S002270) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Quote
Ambra Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 dzięki Natusia że założyłaś im wątek ! 3ba je stamtad wyciagnać! sunia równierz jest wspaniała, skora bardzo do zabawy odważna i wesolutka! co nie przszkadza jej dopominac się noszenia na raczkach i przytulania, wrzuce jeszcze spiocha! :-( Quote
Natussiaa Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Ambra pisała już do mnie dogomaniaczka Kenny w sprawie suczki,pisała ,że ma do niej fajny domek :lol: A czarnym maluchem nikt się nie interesuje..:-( Quote
maciaszek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Przekopiuję tu swój wpis z katowickiego wątku: Słuchajcie, jest taka sprawa. Odezwała się do mnie osoba, która pomaga krakowskim i olkuskim psiakom. Na dogo jest nowa, a jej nick to Kenny. Ma domek dla jednego z 2 szczeniorków, które wróciły z Dni Psa do schronu. Dla suni nr 315/09. Domek sprawdzony (zgadza się na wszystko), miał brać bardzo podobną sunię, też szczeniaka, ale domek, który psiaka tymczasował zakochał się w nim i oddać nie chce :evil_lol:. Więc szanse ma "nasza" suczynka. Problem tylko jest taki - nowy domek jest w Przemyślu, czyli kawałek stąd. Kenny zaoferowała, że przyjedzie po małą do Katowic i zawiezie ją do Przemyśla, bo to jej miasto rodzinne. Tylko (i to jest ta sprawa), Kenny będzie jechała do Katowic pociągiem. I jest pytanie-prośba: czy ktoś mógłby zabrać małą ze schroniska i przywieźć na dworzec? To by było w czwartek albo piątek (jutro albo dziś będę wiedziała na 100%), godziny do dogadania z Kenny. Jutro też wyjaśni się czy sunia jeszcze w schronie jest. Ale już pytam, na wszelki wypadek. Czy ktoś mógłby w ten sposób pomóc? Quote
Ambra Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 w jakich godzinach? domek sprawdzony? ja moge małą podzucić o ile nie pojawi sie u mnie szef. Jakby cos mi wyskoczyło to poprosze Lene - ale mysle ze dam sama rade. Super by było! A dla psiaka tez sie cos znajdzie, napewno, bedziemy szukac wszedzie domku! Quote
betka-sp Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 fajny maluszek.....jaki bedzie jak urośnie??/ wygląda ze sierść ma mięciutką...........:oops: Quote
__Lara Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Zgłaszam się na wątku maluszków :) kochane małe :) Maciaszku, myślę, że mogę im na już wystawić allegro? Quote
betka-sp Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 jeśli siostrzyczka pojedzie do domku to mały pozostawiony sam zamknie sie w sobie zupełnie :-( .......... one na pewno mają 3 mc. ?? bo jak maja więcej to moze nie urosną tak juz duuuuuuuuużo :cool3: Quote
maciaszek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ambro, dziękuję :loveu:. Ambra napisał(a):w jakich godzinach? domek sprawdzony?Co do godzin dogadaj się z Kenny :). Zaraz prześlę Ci na gg jej numer gg. A domek sprawdzony, bo miała tam iść inna suczka i była wizyta przedadopcyjna.. Jutro upewnię się czy sunia jest i jak jest to poproszę o jej przetrzymanie. _Laro, nie wiem czy jest sens robić allegro. Mała może pójdzie do domku, a chłopak też szczenior to powinien szybko znaleźć dom. Poczekajmy z te 2-3 dni. Jak myślicie? P.S. Na katowickim wątku swoją ofertę przewozu małej ze schroniska na dworzec (gdyby obecny plan nie wypalił) złożyła kako80 i _Lara). Quote
Natussiaa Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Ja również już zgadałam się z Kenny ale jak Ambro ma jechac przewiezc suczkę to nie ma sprawy:lol: Quote
__Lara Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Szkoda, że razem nie mogą pójść do tego dt... :( Quote
MartynaP Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 śliczne maluchy :loveu: szkoda tylko ze teraz jeden zostanie sam i bedzie jeszcze bardziej przerażony :-( Quote
Ambra Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kiedy sunia mialaby jechac do nowego domku? ja moge ja przetrzymac do wyjazdu ale zostawimy wtedy jej brata wczesniej samego:-( jak myslicie? dt dla chlopczyka potrzebny! on jest taki smutny, napawde !:-( Quote
MartynaP Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 podnosze pilnie dom dla braciszka-bedzie mu bardzo zle jesli zostanie sam :-( Quote
muro Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 podniosę, ech...szczenior chyba faktycznie bedzie duzy Quote
maciaszek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dzwoniłam do schroniska, oba maluchy są. Poprosiłam o przetrzymanie suni do piątku. Jeśli się uda to malawaszka by ją jutro odebrała i jutro by mała pojechała z misieek do Krakowa, gdzie odebrałaby ją Kenny. Jeśli się nie uda to wtedy Kenny przyjedzie do Katowic, a ktoś inny musiałby małą na dworzec dostarczyć. I UWAGA!!! Ktokolwiek by małej nie brał musi się powołać na mnie - Katarzynę Tomaszek! To takie hasło wywoławcze dla schronu ;). Quote
malawaszka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 czyli umowa ze schroniskiem ma być na Ciebie? Quote
Vannes Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Namówiłam moją mamę lene_zet zebyśmy wzieły na dt tego czarnego psiaka . Ambra czy mogła byś wziąć tą sunię na dt? Wtedy oba szczeniaki mogłyby dzisiaj opuścić schron. Co wy na to? Quote
Recommended Posts