Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

robię kupke jak nikt nie patrzy

[FONT=Comic Sans MS]No nie wiem, ja patrzę :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Boro śmiga jak szczeniaczek. Las, śnieg, wiatr we włosach ... i kudłacz szczęśliwy :lol:[/FONT]
a tu fotka na deserek:smile:

[FONT=Comic Sans MS]Przeczytałam o deserze, zobaczyłam długoucha i jakoś pasztetowo mi się skojarzyło :diabloti:[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

dziękujemy za życzenia:lol:
Borecki jest codziennie "maltretowany grzebiebieniem" :oops:przed każdym spacerkiem, nie marudzi jednak bo wie, że z moim ślubnym nie wygra:evil_lol:
Sylwestra spędzilismy wszyscy razem, Zuzka nic sobie z fajerwerków nie robiła natomiast Borecki....no cóż bez tabsa się jednak nie obyło:shake: niestety teraz przez najbliższy tydzień będzie się bał wieczornych spacerów bo nadal jednak strzelają:mad:
ale mamy też optymistyczne fotki, które zamieścimy wkrótce;)

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

cholibka, ostatnie foty wrzuciłam na NK :cool3:
Cioteczki mam przykre wieści, dziś był u nas Wet :shake:
wróciłam z pracy a w domku....wszystko co mogło wylecieć z Boreckiego górą i dołem:-( na spacerze porannym wszystko było ok, zero jakichkolwiek oznak:shake:
Wet podał kroplówkę, 2 antybiotyki.
Według niego to problem z przewodem pokarmowym:-( Mam przejść z gotowanego żarełka (dostawał podroby z kaszą jęczmienną i ryżem na przemian) na karmę weterynaryjną dla piesków z problemami.
Dam Wam znać jutro jak się sprawy mają.
Trzymajcie kciuki za zdrówko Boreckiego:-(

Posted

wszystko wróciło do normy :multi: a tak w ogóle to własnie mija rok od jego operacji wycięcia śledziony i wciąż jest z nami :multi: a wszystko dzięki pomocy kochanych cioteczek Joli i Iny i jeszcze pewnie paru, których nie miałam okazji poznać :multi:
WIELKIE DZIĘKI KOCHANE :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Briardy to dzielne psiaki, nie dają się ;) [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Cieszę się, że wszystko wróciło do normy :multi: Boro zdrowy, Gucio już też wyszedł na prostą, byle tak dalej :-)[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

[IMG]http://images47.fotosik.pl/828/9dd72d60c7f16939med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images35.fotosik.pl/630/77f4cf84ec2544e0med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images39.fotosik.pl/821/7dc1ee699c3c8082med.jpg[/IMG]

Borecki na włościach działkowych z nowym kumplem jakoś się nie zaprzyjaźnił, choć tamten gorliwie go do tego namawiał :evil_lol: