Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trafilam na fajnego, zakręconego fotografa-żebyscie dziewczyny wiedziały gdzie on właził, żeby foty strzelac, pełna profeska i poświecenie:evil_lol:
jako świeża żonka czuję się absolutnie znakomicie i polecam wszystkim taką "terapię":multi:
z sukienką (kupioną w salonie z 50% obniżką więc prawie darmo:evil_lol:) problem jest taki, że nie chce jej przyjąć żadna pralnia:placz:możecie sobie wyobrazić jak wygląda dół sukienki po imprezie i fotach w plenerze:crazyeye: no i babeczki krzyknęły sobie 100pln za pranie, ale nie ręczą za efekt końcowy (że niby nadal bedzie czorna i koraliki mogą sie rozpuścić...) taką opinię usłyszałam w Auchanie w Żorach, zobaczymy co powiedzą w Radomiu:razz:

Posted

Hmm takie profesjonalne pranie i ze zwykłym brudem nie moga se poradzić???
no ale jak ja dawałam bialą bluzke z koralikami do czyszczenia to przy mnie odpruwali wsie ozdóbki a było ich troche hihihih

a to wesele było gdzie? w zorach czy radomiu?

Posted

Kochana po pierwsze suknia ślubna to JEDNORAZÓWKA..................może i przesądy ,ale ja bym nie chciała brać ślubu w sukience w której ktoś już przysięgał miłośc ,aż po grób............Z reguły każdy boi,się prać i odświeżać suknie ślubną......:shake:
Po drugie nie widzę fot na NK ,ale widzę tu i powiem Ci jedno............wyglądałaś tak,że Słońce straciło swój blask..........Niby każda Panna Młoda jest piękna...ale ja się z tym zupełnie nie zgadzam.....Widziałam takie szkarady w sukniach ślubnych ,że ręce opadały....a wiem co mówie ...przez 10 lat nic innego nie robiłam jak tylko ubierałam ,przebierałam,upinałam treny ,dobierałam welony,kwiatki itp dla przyszłych MŁODYCH PANIEN:lol:

Posted

ślub i wesele w Radomiu
Ewcia , że też nic się wczesniej nie przypucowałaś w kwestii doswiadczen zawodowych:mad::evil_lol:
ja bardziej myślałam, żeby ta sukienkę uprać i samej wykorzystać, może skrócić, może ufarbować i mieć na Sylwestra:evil_lol: (oczywiście tren zlikwidować). No niby koraliki trzeba odpruc, ale tyle tego, że mnie lenistwo ogarnia w tym temacie:shake:
za komplementy dziekuje bardzo:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

cioteczki mam bardzo złe wieści o Boreckim....guzek, który był na boku pod skórą się wchłonął....za to wyrosło coś czarnego, wielkosci jajka na lewej łapce, na wysokości kolanka....prawie z dnia na dzień....wet stwierdził, że to przerzut z tej usunietej śledziony...kolejna operacja w środę....pod narkozą będzie wycinał ta narośl...jak się uda nie uszkodzic nerwów to łapka będzie w pełni sprawna...można zrezygnować z operacji, ale wtedy guz urośnie i pozostaje wyjscie ostateczne, którego staram się uniknąć, dlatego Borecki idzie na kolejny zabieg....3majcie kciuki za niego, żeby jeszcze został z nami....

Posted

no dziewczynki mam już info o Boreckim...już po operacji, łapka zabandażowana, pierwszego dnia tylko spał i pił, nie umie za bardzo chodzić na 3 łapach:shake: ciężko mu po schodach, ale dziś już leciał witać gości:multi: poza tym przez 10 dni bedzie chodził na zmianę opatrunku do weta, potem już w domku. Mam nadzieję, że nic nie zostało uszkodzone (nerwy itp.) wet nie jest pewny czy to rakowe...

Posted

cioteczki mam dobre a nawet bardzo dobre wieści:multi:
byłam u naszego weta-Boro z łapką w porzo, dzielny był i nawet nikt by się nie zoriętował, że tyle przeszedł w tym roku, łapka odrasta:lol:
ja właśnie się przeprowadziłam do przytulnego mieszkanka na Tarchominie i za tydzień zabieram do siebie Boreckiego:multi: Miejsca mamy dużo dla psa i królika:evil_lol: a nawet mąż się zmieścił:evil_lol:

Posted

[quote name='stokrotka.af']cioteczki mam dobre a nawet bardzo dobre wieści:multi:
byłam u naszego weta-Boro z łapką w porzo, dzielny był i nawet nikt by się nie zoriętował, że tyle przeszedł w tym roku, łapka odrasta:lol:
ja właśnie się przeprowadziłam do przytulnego mieszkanka na Tarchominie i za tydzień zabieram do siebie Boreckiego:multi: Miejsca mamy dużo dla psa i królika:evil_lol: a nawet mąż się zmieścił:evil_lol:

no to super wiadomości :multi::multi:
jakies foty z nowego lokum??? :cool3:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Świetnie, że z kudłatym już dobrze :multi: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Pewnie odetchnął z ulgą :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Niech Wam się dobrze tam mieszka :lol:[/FONT]

Posted

foteczki to zapodam jak się Boro zagospodaruje bo póki co to tylko Zuzka ma swój wybieg:evil_lol:
troszkę się martwie jak to będzie w nowym domku, w końcu Boro całe swoje życie mieszkał w bloku w Radomiu, potem na 2 lata przeprowadził sie ze mną do Krakowa, a teraz ta Wawa i kompletnie obce zapachy, miesjce....nie wiem jak to bedzie z dorosłym 10-letnim psem w tym temacie.....ale mam nadzieję, że mu sie spodoba jednak:razz:

Posted

W-wa jest super szkoda ,że taka rozkopana,ale jak zakończą prace drogowe to dopiero będzie się tam działo w 2012:lol:
Dobrze,że miejsce dla mężą się znalazło w nowym lokum:evil_lol:Mąż to niezbędnik domowy:lol::lol: Czasami podnosi ciśnienie ,ale nie ma mebli idealnych:lol::lol: