Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani bardzo miła, aczkolwiek niestety moim zdaniem nie ma warunków na posiadanie kolejnego psiaka (to moja opinia). Na 40m2 tyle ludzi (dorośli, dzieci) + 2 psy to troszkę za dużo szczęścia.

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrzę na te fotki niuni jak osłupiała. Łódź, Spała nie tak daleko są od siebie. Różne rzeczy mi po łbie chodzą, czy to faktycznie nie jakaś młodsza siostra mojej Joli. Toćka w toćkę, drobnych różnic trzeba się dopatrywać. :roll: Niech się objawi ten domek jak najszybciej.

Posted

Eee... ja nawet nie liczę na telefony jeszcze. ;)
Kampanię reklamową jej zrobię jak ją wysterylizujemy.
Na razie Sylwii nie udało się jeszcze umówić jej na zabieg, może jutro się dodzwoni do pani wet.

A ja może podjadę w weekend do Łodzi w odwiedziny do Saby i reszty.

Posted

Witam!!!
Sama nie wiem jak zacząć i co napisać, ale to ja jestem tą panią z Łodzi, która chce adoptować Sabę. Bardzo mi, a raczej nam (mnie i mężowi) zależy na tej psince. Oboje kochamy amstafy, a Saba na zdjęciach wygląda przeuroczo. Chemy jej pomóc. Rozmawiałam dziś z P. Sylwią i możliwe, że jeszcze w tym tygodniu odbędzie się u mnie wizyta przedadopcyjna, a jak tylko będzie na siłach po sterylce, to zabieramy ją do domu. Na święta mam nadzieję, że Saba będzie z nami. Nie wiedziałam, że jest organizowana zbiórka na zabieg Saby, ale obiecuję, że jak najszybciej wpłacę na konto fundacji cegiełkę, nie mogłam wspomóc Sabci, ale wspomogę innego pieska.

Posted

Asior jestem, tylko, że nie mogłam odpisać wcześniej, bo w pracy to nie bardzo możemy korzystać z internetu. Nawet nie wiesz jaką mam nadzieję na to, że Saba trafi do naszego domku. Mam nadzieję, że wizyta przedadopcyjna uda się na moją korzyść i Saba dostanie w prezencie Wielkanocnym nawy dom.