xxxx52 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Aneta ,nie masz pojecia jak sie ciesze ,:loveu:historie Misia to znam ,to dopiero byla odyseja:-( Quote
xxxx52 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ah jaka to byl wspanialy piesek ta slodka Sabuna:loveu::loveu: Quote
ata Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Saba, razem ze swoimi dziecmi, trafila na tymczas w Polsce, tak wyglądała po wyciagnieciu ze schroniska........ na tymczasie w Niemczech u naszej dogomaniaczki....... w nowym domu:loveu::multi: Quote
ata Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 kolejny wrzesiński szczęściarz, który który znalazł Swoje Szczęście za naszą polską granicą w Niemczech.... DZIĘKUJEMY !!!:loveu: tutaj jeszcze w schronisku..... Quote
xxxx52 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 cudownie ,ze sie dziadziusiowi sznaucerkowi udalo:placz::placz::placz: Quote
ata Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 xxxx52 napisał(a):cudownie ,ze sie dziadziusiowi sznaucerkowi udalo:placz::placz::placz: Roma, to jest sznaucerowaty pies, ktorego zabierała Iza, a obecnie mieszka u Stefi..... nie moge odnalesc z jego zdjec z nowego domu...:roll: może Ty masz u siebie na kompie ?? Quote
KasiaO Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No no Anetko widze,że ostro tu działasz - SZACUN!! Ja mam nadzieje, że za 2 tygodnie mi się odmieni i znów będe się bardziej angażować...:oops: No a foty z tymczasów i nowych domków REWELACJA!!:lol: Quote
ata Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Cegiełka jest w drodze do nowego domu :painting::bigcool: jeszcze w schronisku..... nasza cegiełka tuż przed wyjazdem, na zdjęcie załapał sie również Niko mój były tymczasowicz..... :loveu: POWODZENIA teraz mam na imię Sonia i od dzisiaj mieszkam wraz ze Swoją panią w nowym domku....:multi::multi: to ja i moja Pani...;)..... Quote
ata Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 KasiaO napisał(a):No no Anetko widze,że ostro tu działasz - SZACUN!! Ja mam nadzieje, że za 2 tygodnie mi się odmieni i znów będe się bardziej angażować...:oops: No a foty z tymczasów i nowych domków REWELACJA!!:lol: no. no Kasiu ja też mam taką nadzieję....:cool3:;)... Quote
ata Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 mój tymczasowicz Niko ,wyjechał dzisiaj razem z Cegiełka i 3 innymi pieskami po nowe życie...... jeszcze w schronisku...... u mnie na tymczasie..... a tu na tymczasie u xxxx52 Niko ma już swoich ludzi:loveu: Dziękujemy !!! Quote
xxxx52 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Misiu teraz Balu ,podczas Swiat Wielkanocnych byl nad morzem, biegal po plazy bez linki,polubil rowniez jezdzic autem.Nowi opiekunowie sa zachwyceni pieskiem.Czekamy cierpliwie na zdjecia. Quote
xxxx52 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cegielka -Sonja byla w ciazy z Niciem,ale dostala 3 hormonalne zastrzyki i jest okey W niedziele Sonja wyprowadza sie do nowego domu:lol: Nico ma duzo kamienia nazebnego,ktory musi podczas narkozy miec usuniety. Dzisiaj idziemy na kontrole. Quote
ata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 och!! ci Nasi Szczęściarze.....:loveu:..... Quote
ata Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Klusek - to fajny mlody 35- 40 cm psiak, w schronisku świerzo po kwarantannie..Wyadoptawany przez schronisko... jak przyszedł do schroniska to tak bardzo kłapał zębami....a teraz popatrzcie.... YouTube - 09 kwiecień 2009r 069 Schronisko Września Quote
ata Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 uaktualniłam Miśka - Balu zdjęciami z nowego domu:loveu: Quote
ata Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Przepiękna ok.roczna suczka Gumi,w schronisku od niedawna, milutka, zgadza sie z innymi psami...już nie siedzi w schronisku... MA wspaniały domek.. :-) jeszcze w schronisku..... ta wikowata pieknosc rowniez znalazla super domek.....hura..:-) __________________ __________________ Quote
ata Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 a to kolejny piesek, który w schronisku wrzesinskim przesiedział około 3 lata..... teraz już bezpieczny i szczęśliwy :multi::multi: dogomaniacka kasimaga nazwała go Bezek tu jeszcze we wrzesińskim schronisku a tutaj na niemieckim tymczasie;) Quote
ata Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Anetka i jej kolezanka jeszcze w schronisku.... Obecnie obydwie sunie mają dobre domki.... dwie urocze, przesympatyczne sunie od dluzszego czasu w schronisku... Wrzesińska Anetka na niemieckim tymczasie...... :-) widać, że dziewczyna szczęśliwa:multi::multi: Anetka dogonila Swoich ludzi..... :-) Quote
ata Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Jakiś czas temu schronisko opuscił taki piesek (pozwolilam sobie przekopiowac z innej strony) Może tego nie widać ale to pies kolos..... :) WYADOPTOWANY PRZEZ SCHRONISKO List od właścicielki Rudiego Oto list jaki otrzymaliśmy wczoraj wieczorem.. Witam jestem szczęśliwą właścicielką psa o numerze 009.Proponuję wstawić na stronę zdjęcie zrobione przez nas, gdyż pies na nim jest wyraźnie szczęśliwym psem,a nie tak jak na tamtym zdjęciu spiętym ze strachu. Na imię ma Rudi-tak nazwały go dzieci. Myślę,że ta zmiana może być na korzyść schroniska.Pies jest naprawdę cudowny i jesteśmy bardzo wdzięczni młodemu wolontariuszowi, który pomógł nam w jego wyborze.Jeśli to możliwe, to proszę mu za to podziękować.Wszystko jest zgodne z opisem przez niego.Jest łagodny,delikatny i pierwszy raz mamy psa który nie merda ogonem tylko nim kreci jak helikopter,czym wywołuje u nas atak śmiechu.Całkiem ładnie radzi sobie z nauką nowych komend.Z chodzeniem na smyczy też już sobie poradziliśmy,chociaż nie ukrywam że kosztowało nas to sporo wysiłku zarówno cierpliwości jak i fizycznego-żeby opanować jego siłę i wagę. Jedyne szkody jakie nam zrobił to dwa razy rozwalone drewno do kominka na ogrodzie,rozszarpane w drobny mak dwa obrusy ze stołu w ogrodzie i zjedzona miotła;).Okazywał tym swój bunt przeciwko zostawaniu samotnie na ogrodzie, ale po zastosowaniu kary w postaci kagańca na pysku po każdym wyskoku,widać doszedł do wniosku że lepiej zająć sie swoją oponką ze sznurkiem.Wyleczył sie bez bicia.Mimo tego,że jest psem łagodnym i straszy wyglądem,ma fantastyczny słuch i świetnie pilnuje domu.Ma swoje honorowe miejsce na miękkim materacu pod grzejnikiem w moim pokoju i wygląda na szczęśliwego.Życzę tyle szczęścia innym psom. Pozdrawiam Kamila. Quote
ata Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Jamniczkowata sunia trafiło do wrzesinskiego schroniska z podejrzeniem ciązy.....została zabrana na tymczas, gdzie vet ja zoperowanal, okazało sie , ze to w ostatnim stadium romopacicze..... Na szczęście jakis dobry duszek czuwal nad ta suczka i obecnie sunia ma już swój docelowy domek:multi::multi: chciałabym dodać, że sunia zyje minn dzięki kasimaga, która jamnisię wyciągnela ze schronu i pracownikowi, który ją jej pokazał, oraz pani Wandzie, która dała jej tymczas a dobry domek w niemczech znalazła dzieki xxxx52 i ludziom z niemiec, którym nie jest obojętny los naszych psiaków .....DZIĘKUJEMY.... :) tutaj na niemieckim tymczasie Quote
ata Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 młody pies ......WYADOPTOWANY PRZEZ SCHRONISKO Quote
ata Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Niedawno i ten starszy sznaucerkowaty piesek, opuścił wrzesinskie schronisko....obecnie ma swój wymarzony domek w niemczech:multi::multi: tu jeszcze w naszym schronisku w którym przesiedział ok. 4 lat..... Quote
ivi8 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 11 maja i 2 czerwca zabrałam na spacer z wrzesińskiego schroniska wspaniałą, młodą Tygrysicę. Czujna, energiczna, ale bardzo łagodna Tygrysica tak wypatrywała kogoś, kto zabrał ją teraz do domku. WYADOPTOWANA PRZEZ SCHRONISKO. Quote
Recommended Posts