Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak napisała KasiaO
Tara - ślicza, bardzo młodziutka sunieczka, ma jakieś 4-5 miesięcy. Bardzo wystraszona całą schroniskową sutuacją... okazało się, ze to chłopiec - MA DOM:multi:

dostałyśmy maila o takiej treści...
"Hej.
To aktualne zdjęcie Logana zrobione podczas spaceru. Jest szczęśliwym psem,
jego pani go po prostu uwielbia.
pozdrawiam
Karolina"

Posted

jakiś czas temu dzięki xxxx52 ta sunia trafiła do wspaniałego domu :cool3:

w takim stanie trafila do schroniska.....

już w nowym domku :loveu:

Posted

śliczna młodziutka sunia Kreconca Dupka w schronisku....

i już w nowym domu w Niemczech :loveu: na chustce jest wyszyte jej imie...

Posted

jeszcze w schronisku.....

Mama i jej szczeniaczki już w Niemczech przygotowuja sie do adopcji :loveu:

Matka i jeden z jej szczeniaczków, pozdrawiają z nowego domku :)

Posted

To ja się zachwycę tym splątanym kołtunkiem,który w nowym domku okazał sie piękną pudliczką:lol:.. i jeszcze to czerwone serduszko przy obroży.ach ach ach.Psiątko wygląda pięknie i jak w bajce:lol::loveu::multi:

Posted

IGA - Długowłosa sunia, dominuje w boksie więc jeśli domek to raczej bez psów i kotów... Ma piękny długi włos..( ciekawe jak długo zachowa ten piękny wygląd w tym betonowym, mokrym boksie..:-() W schornie od niedawna.
Bardzo energiczna dlatego tylko taka fota...:roll: - WYADOPTOWANA PRZEZ SCHRONISKO

Posted

Mika - od kilku dni w schornie jest takie cudo... Wygląda śmiesznie, mi kojarzy się z pieskiem starszej pani... Mam nadzieję, że właśnie takiej pani się zgubiła... Mika to starsza, pewnie z 7-8 letnia sunia, wystraszona bardzo, ale nie jest agresywna. Podchodziła do krat i pozwoliła się pogłaskać. Ona musi szybko znalęźć dom w schornie sobie nie poradzi...:placz: - WYADOPTOWANA PRZEZ SCHRONISKO

Posted

Abi - Śliczna, mała, jamnikowata sunieczka. W schornie od kilku tygodni. Na początku obszczekiwała mnie bardzo ale dziś o dziwo była bardzo przyjzana ;-) Myśle, że to taki mały szczekacz jest...:roll: Sunia ma jakieś 3-4 lata. WYADOPTOWANA PRZEZ SCHRONISKO

Posted

Lili - sunia, oddana dziś na moich oczach przez swoją "panią". Sterylizowana, kilkuletnia.. Krew mnie zalała więc nie zapytałam o wiek suni... Cały czas mam przed oczami strach w jej oczach:placz::placz: A to babsko pewnie w niedziele do kościołą pójdzie:angryy: Z usmiecham na twarzy oddała sunie i nawet się nie obejrzałą za nią:angryy: Sunia w typie corgi tyle że czarna a czarnych corgi chyba nie ma... Zdjęcia niestety słabe mam... Bardzo łagodna.. - Sunia ma już wspaniały dom w Niemczech:multi:
OGROMNIE DZIĘKUJEMY !!!

a tu już na niemieckim tymczasie...:loveu: podobno sunia to oaza spokoju....

Posted

Kira - śliczna, młoda sunia, ma pewnie z 3-4 miesiące, wygląda na to że wyrośnie na dużą dziewczynkę.. WYADOPTOWANA PRZEZ SCHRONISKO

Posted

Lena - przekochana sunia w typie ONka, jest bardzo przyjacielska, lgnie do człowieka, jest młoda tak 2-3 lata - WYADOPTOWANA PRZEZ SCHRONISKO

Posted

Nana - nietypowej urody sunia (chyba - następnym razem sprawdze), kilkuletnia, w schonisku od kilku miesięcy - WYADOPTOWANA PRZEZ SCHRONISKO

Posted

Reks- starszy piesek, niestety nie widzi..w schornisku jest już bardzo długo... Bardzo przyjaźnie nastawiony, tęskni za kontaktem z człowiekiem - ZAREZERWOWANY - NIEDŁUGO WYJDZIE ZE SCHRONU!! ;-)

do naszego Slepka nareszcie uśmiechnęło się szczęśćie,
uszy nastawione, ogon podniesiony, chłopak już w NOWYM DOMU :multi::multi::multi::multi:

Posted

Mam duze obawy i troske o duze pieski wyadoptowane przez schronisko .
jest tyle wolontariuszek ,moze kazdego tygodnia daloby sie sprawdzic chociaz jednego psiaka,jak one zyja?

Czy nie mozna storzyc dobrej umowy adopcyjnej zaznaczajac ,ze pies nie moze isc na lancuch!!To takie proste.

Umiescic na tablicy ogloszeniowej informacje o pielegnacji ,zywieniu wlasciwym traktowanu zwierzat.

Posted

ja również sie martwie o te adopcje.......bedziemy, bedziemy kontrolowac ......juz sie boje o wyniki tych kontroli...:roll:

Posted

ta terierkowata sunia o pieknym imieniu Tinka trafiła do schroniska pare miesiecy temu, dzieki wspaniałej wolontariuszce znalazła tymczas, a obecnie czeka na adopcje na niemieckim Tymczasie:multi::multi:

jeszcze w schronisku.....tak potrafiła przesiedziec calymi dniami.......

na tymczasie u Oli.....świeżo po sterylizacji.....

na niemieckim tymczasie....nie moge sie napatrzec... :-)

Posted

Cegiełka sunia wrzesinsko - ruścowo - przyborówkowa, w schronisku urodzila kilkoro maluszkow, niestety szczeniaki byly za słabe i nie przezyly....z jednej strony osta z drugiej przytulanka....:evil_lol:......czeka na swój wymarzony domek w Niemczech....

jeszcze w Ruścu.....

ostatnia malutka curunia, ktora nie przezyła, mimo prób utrzymania jej przy zyciu.....:-(...

• z wolontariuszką Olą.......

tak przedstawiała sie w Przyborówku......to zdjecie nie oddaje tego jakie kły nam pokazywała ......jakby mogła, to by nas przez kraty wciągnęła...:evil_lol: jej kolega z boksu rowniez opóścił schronisko....

już w Niemczech na tymczasie, czeka, a własciwie pędzi szukac Swoich ludzi...:loveu:...

Cegiełka została adoptowana ... :-)

• Posted

Dziekujemy za pokazanie szczesliwych psow:loveu::loveu::loveu:,ktore wygraly los na loterii.Sliczne zdjecia szczegolnie te z tymczasow w Niemczech i te od Oli i od aty ,ktorej zawdzieczaja wiele istot swoje szczescie:buzi::loveu::loveu::loveu:

Posted

w Polsce jakoś nikt nie zwracał na niego uwagi.....pamietam jak przybyl do schroniska wrzesinskiego ok. 5 lat temu, piesek ktoremu szukaliśmy wspaniałego domu, aby mógł w nim mieszkać a nie w kojcu......długa jest jego histaria...(może kiedyś opisze)......po tej całej tulaczce którą przeszedł na reszcie, dzieki kilku wspaniałym osobom Misiu, bo tak ma na imie, znalazł Swoich ludzi, nie w Polsce, a w Niemczech (po dziesieci dniach przebywania na tymczasie) :laola:

oto Misiu jeszcze w schronisku......

pózniej było tak.......podobno mało co wychodził z budy, widac bylo, ze ten pies cierpi psychicznie.......

a tu już na tymczasie w Niemczech ....:loveu: wspaniały charakterek :loveu:

to są zdjęcia od nowych opiekunów:multi::multi:

Posted

xxxx52 napisał(a):
    Aneta ,nie masz pojecia jak sie ciesze ,:loveu:historie Misia to znam ,to dopiero byla odyseja:-(

a ja, DZIĘKUJĘ za możliwości jakie otworzyłaś dla NASZYCH POLSKICH PSIAKOW I NIE TYLKO :Rose: