Darianna Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Judith - ja gdzieś jakieś jej foty mam, przypomnij mi wieczorem to poszukam :) Quote
AnkaW Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Viris']Aniu :biggrina: wiem, że to będzie trudne bo buldożki są na innym ringu :placz: w tym samym czasie. http://i1017.photobucket.com/albums/af294/klarapurchawa/wroclove/niedziela/finaly/126.jpg ten pies jest przepiękny i ślicznie się pokazuje :loveu: już nie pierwszy raz zwrócił moją uwagę :loveu: http://i1017.photobucket.com/albums/af294/klarapurchawa/wroclove/niedziela/finaly/035.jpg a to zdjęcie jest fantastyczne :loveu::loveu: Quote
maga18 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Malwi']proszę napiszcie mi co to za rasy : http://i1017.photobucket.com/albums/af294/klarapurchawa/wroclove/niedziela/024.jpg http://i1017.photobucket.com/albums/af294/klarapurchawa/wroclove/sobota/finaly/056.jpg na pierwszym zdjeciu thai ridgeback :loveu: Viris foteczki jak zwykle cuuuuudne :cool2::cool2: Quote
Impresja&Simarilion Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 fotki są boskie!! mogę ukraść moje z thaiem? Quote
Malwi Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='maga18']na pierwszym zdjeciu thai ridgeback :loveu: Viris foteczki jak zwykle cuuuuudne :cool2::cool2: dzięki - psiak cudo - nawet mojej mamuśce wpadł w oko a ona wybredna pod tym względem jest ;D a czy ktoś wie co to za drugi psiak ? http://i1017.photobucket.com/albums/af294/klarapurchawa/wroclove/sobota/finaly/056.jpg Quote
Marchewkowy Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Malwi']dzięki - psiak cudo - nawet mojej mamuśce wpadł w oko a ona wybredna pod tym względem jest ;D a czy ktoś wie co to za drugi psiak ? http://i1017.photobucket.com/albums/af294/klarapurchawa/wroclove/sobota/finaly/056.jpg Według mnie podobny do owczarka francuskiego Beauceron ale pewnia nie jestem :P Quote
Viris Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 "Kraść" fotki można - instrukcje i moje wymagania wstawiłam na początku fotorelacji z soboty (tu na wątku). Malwi - ja myślałam że pytasz konkretnie co to za przedstawiciel rasy (odpisałam że teraz nie mam katalogu) a Tobie chodziło o rasę :p To owczarek francuski beauceron. Maga18 :loveu: ANkaW - co do Thaia to ja się przyznam - kopara mi opadła, pierwszy raz akurat tego psa widziałam, zjawisko - nie zwierzę:loveu: Quote
Malwi Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Viris napisał(a):(...) Malwi - ja myślałam że pytasz konkretnie co to za przedstawiciel rasy (odpisałam że teraz nie mam katalogu) a Tobie chodziło o rasę :p To owczarek francuski beauceron. (...) nie nie ;D chodziło mi o rasę ;D W każdym bądź razie dzięki za info :loveu::loveu: muszę się dokształcić w tym temacie bo zaczynam sobie uświadamiać że znam tylko podstawowe ...:diabloti: powiem szczerze że thai podbił moje serce .... :loveu::loveu::loveu: Quote
AnkaW Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Viris napisał(a): ANkaW - co do Thaia to ja się przyznam - kopara mi opadła, pierwszy raz akurat tego psa widziałam, zjawisko - nie zwierzę:loveu: sie nie dziwie :evil_lol: ja go już kilka wystaw oglądam ale niestety tylko na fotkach :placz:, może kiedyś trafię i na żywca popodziwiam :p Quote
GroSSiu Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 a niedzielnego bisa weteranów ktoś ma?:) Quote
Marchewkowy Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 GroSSiu napisał(a):a niedzielnego bisa weteranów ktoś ma?:) ja mam :) niedługo będzie na mojej stronce Quote
akrim Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Viris napisał(a): Viris można wiedziec co się stało z Twoimi pięknymi zdjęciami ? już drugi raz chciałam komus pokazac tego pieknego piesa Thaia i....:placz: Quote
madika Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 mozna by prosic o stawke (a moze i wyniki...) silkow? :cool3: Quote
Viris Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='akrim']Viris można wiedziec co się stało z Twoimi pięknymi zdjęciami ? już drugi raz chciałam komus pokazac tego pieknego piesa Thaia i....:placz: Za dużo osób oglądało i photobucket mnie chce na kasę naciągnąć. Podaję linki do albumów - przepraszam za photobucketa :diabloti: SOBOTA SOBOTA - FINAŁY NIEDZIELA NIEDZIELA - FINAŁY i dodane wczoraj MP MP Quote
AnkaW Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Viris']Za dużo osób oglądało i photobucket mnie chce na kasę naciągnąć. łobuzy :mad::mad: Quote
simbik Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Czy jakaś dobra dusza :cool3: mogła by mi wypisać stawkę dogów niemieckich w kolorze żółte/pręgowane i błękitne? Quote
Marchewkowy Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 u mnie na stronce dosłownie kilka zdjęć z finałów, ale zawsze coś ;) Quote
simbik Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='simbik']Czy jakaś dobra dusza :cool3: mogła by mi wypisać stawkę dogów niemieckich w kolorze żółte/pręgowane i błękitne? Przypomnę się :oops:, bardzo mi zależy na tej stawce, może być zdjęcie z katalogu na mail: simbik25@gmail.com Quote
Darianna Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 błękitnych nie było, skany żółtych zaraz Ci wyślę Quote
simbik Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Darianna napisał(a):błękitnych nie było, skany żółtych zaraz Ci wyślę Były na pewno :lol:, oryginalna nazwa deutsche dogge - blau . Dziękuję za pomoc :-). Quote
Darianna Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 o faktycznie :D czekaj, zaraz je doślę :D Quote
madika Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 madika napisał(a):mozna by prosic o stawke (a moze i wyniki...) silkow? :cool3: przypominam sie. staweczke australian silky terrier poprosze :) Quote
Incunabula Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 madika napisał(a):przypominam sie. staweczke australian silky terrier poprosze :) PSY kl. młodz. BLUE BILLY Aplauz kl. pośr. I'M GOOD z Makdani kl. otwarta DIAMENT Aplauz GRAND Kamieniecka Terierlandia SUKI kl. młodz. NELLY Kamieniecka Terierlandia SONATA Aplauz kl. pośr. EVER MORE Bohemia Alké kl. otwarta IZZIS Aplauz JALENKA Kamieniecka Terierlandia Quote
Darianna Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Obiecane zaległe foty biało-rudej dla Judith ;) Quote
Recommended Posts