Viris Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Malwi']jej ...... napiszcie mi co to za piękności .... http://i1017.photobucket.com/albums/af294/klarapurchawa/wroclove/sobota/finaly/056.jpg Ja niestety nie mam teraz katalogu nawet :( Quote
panienkabubu Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 A jakieś bostonki albo bernardynki? Quote
Viris Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Zaraz będę siedzieć nad finałami i tam były, więc jakieś zdjęcia będą. Postaram się dzisiaj wstawić. W niedziele mało spacerowałam po wystawie bo siedziałam na buldożkach, sędziowanie od 10 do finałów.... Jeszcze kilka zdjęć przed finałami. Quote
karola&gacek Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 http://i1017.photobucket.com/albums/af294/klarapurchawa/wroclove/niedziela/019.jpg :roflt::roflt::roflt: Ktoś musiał być w naprawde trudnej sytuacji :diabloti: Quote
Marchewkowy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Pierwsza część zdjęć z Wrocławia na mojej stronie, zapraszam Quote
renia13 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 :pswietne fotorelacje :diabloti: dzieki Quote
Viris Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Marchewkowy bardzo ładne zdjęcia i fajna strona ;) Niedziela - konkurs kobieta i pies: Wybór Pary Hodowlanej: Quote
Viris Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 BIS ras polskich (sobota+niedziela) BIS weteran Quote
Judit Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Viris'] To ja zaczynam z niedzielą, na razie pięćdziesiątka. http://i1017.photobucket.com/albums/af294/klarapurchawa/wroclove/niedziela/001.jpg ooo, masz może więcej zdjęć tej suni? :p Quote
Viris Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Viris a nie masz nic z MP?Mam i sobotę i niedzielę z finałów, mam też z soboty z eliminacji. Jak skończę z finałami to wstawię w dziale MP, tylko nie wiem czy dzisiaj się wyrobię. Judit napisał(a):ooo, masz może więcej zdjęć tej suni? :pZłapałam ją na szybko zaraz po wejściu na wystawkę specjalnie z myślą o Was, mam tylko chyba 3 ujęcia z jej "ustawiania", ale leciałam na buldożki i niestety kiepsko wyszło :placz: Quote
Zuza i Noddy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Viris napisał(a):Mam i sobotę i niedzielę z finałów, mam też z soboty z eliminacji. Jak skończę z finałami to wstawię w dziale MP, tylko nie wiem czy dzisiaj się wyrobię. To super, będę cierpliwie czekała, szczególnie na sobotnie eliminacje i niedzielne finały ;) Quote
Viris Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):To super, będę cierpliwie czekała, szczególnie na sobotnie eliminacje i niedzielne finały ;) A z jakimi psami? To Ci powiem od razu czy jest na co czekać. W niedziele na grupę starszą się nie wyrobiłam, bo jeszcze było sędziowanie BF więc mam podium, jak już MP schodzili :placz: Sobotnie eliminacje to tylko kilka zdjęć, też w biegu robione;) Quote
Judit Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Viris napisał(a): Złapałam ją na szybko zaraz po wejściu na wystawkę specjalnie z myślą o Was, mam tylko chyba 3 ujęcia z jej "ustawiania", ale leciałam na buldożki i niestety kiepsko wyszło :placz: oh szkoda... ale i tak dzięki za to jedno zdjęcie. :p Mogę je wrzucić na stronę? Quote
Viris Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Judit napisał(a):oh szkoda... ale i tak dzięki za to jedno zdjęcie. :p Mogę je wrzucić na stronę? Proszę bardzo, moje "wymagania" co do wykorzystywania zdjęć się nie zmieniły, podałam na początku fotorelacji z soboty. Pozdrawiam ;) Quote
Zuza i Noddy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Viris napisał(a):A z jakimi psami? To Ci powiem od razu czy jest na co czekać. W niedziele na grupę starszą się nie wyrobiłam, bo jeszcze było sędziowanie BF więc mam podium, jak już MP schodzili :placz: Sobotnie eliminacje to tylko kilka zdjęć, też w biegu robione;) W sobotę byłam z Collie, bez finału. A w niedziele z seterem angielskim I w gr. starszej. Quote
Recommended Posts