Malwi Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 jej ...... napiszcie mi co to za piękności .... http://i1017.photobucket.com/albums/af294/klarapurchawa/wroclove/sobota/finaly/056.jpg Quote
Marchewkowy Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ja mam sporo zdjęć z niedzieli, z finałów, z JH, z ringów shih tzu, grzywek, DN i oczywiście załapały się też inne rasy :) Jak ktoś jest zainteresowany to PW. Pozdrawiam Quote
Yanni Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Marchewkowy napisał(a):Ja mam sporo zdjęć z niedzieli, z finałów, z JH, z ringów shih tzu, grzywek, DN i oczywiście załapały się też inne rasy :) Jak ktoś jest zainteresowany to PW. Pozdrawiam Ja bym bardzo prosił o Shih Tzu jeżeli można. Quote
Marchewkowy Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Oczywiście :) Wrzucę na shihtzowe linka, a Tobie dam na gg. Jest trochę fotek Shili :) Quote
Darianna Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Marchewkowy, masz setera z bis junior VII grupy i ogólnego Bis Junior z niedzieli? Bedę wdzięczna ;) egoistka83@o2.pl Quote
Yanni Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Marchewkowy napisał(a):Oczywiście :) Wrzucę na shihtzowe linka, a Tobie dam na gg. Jest trochę fotek Shili :) No to super -dzięki wielkie. Quote
maga18 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Marchewkowy']Ja mam sporo zdjęć z niedzieli, z finałów, z JH, z ringów shih tzu, grzywek, DN i oczywiście załapały się też inne rasy :) Jak ktoś jest zainteresowany to PW. Pozdrawiam :loveu::loveu::loveu: kiedy będą? :) Quote
Viris Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Przecież jest napisane żeby na PW pisać ;) To ja zaczynam z niedzielą, na razie pięćdziesiątka. Quote
Recommended Posts