Viris Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ja niestety nie wyrobiłam bo jeszcze wtedy było sędziowanie bulwek. Ale ktoś już pisał że z Polski pojedzie PON. Quote
GroSSiu Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Angelka napisał(a):Tak oczywiście możesz brać zachowując nazwę strony na zdjęciu ;) Jestem pod wrażeniem ogólnie tej rasy jest zjawiskowa ,szczególnie ten kolor no i świetnie go pokazałaś :) GroSSiu byłeś może na BIS weteranów ze swoim? tak tak, 4 lokate miałem :) Quote
Angie_ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Czy mogłabym prosić jakąś dobrą duszyczkę o stawkę Białych Owczarków Szwajcarskich? :) Quote
Magda & Zicko Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Angie_']Czy mogłabym prosić jakąś dobrą duszyczkę o stawkę Białych Owczarków Szwajcarskich? :) psy kl.posrednia DANNY BOY Domi Pearl HECTOR Grand Canyon kl.otwarta DARIUS SUNDAY Biała Pasja kl.championów ANGELLO CORSE Bellkim ARGOS BOBBY Queen of twins CAJUS of Trebons Berger Blanc suki kl. młodzieżyCanta Lupa GINGER WHITE kl.pośrednia AUREOLA White Ancilias EL DONIA VERA' Alpen Angel kl. otwarta DEMI MOORE of white Bandits DESTINA STAR Z Rance Montara TESS LONGHAIRE Miraja Quote
Angie_ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Magda & Zicko']psy kl.posrednia DANNY BOY Domi Pearl HECTOR Grand Canyon..... Wielkie dzięki :) Quote
Tereza Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Korenia : Ja bym chciala chartow afghanskich ! Baardzo porosze :) t.subertova@seznam.cz Dienkuje baardzo ! :)) Quote
Tereza Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 http://i122.photobucket.com/albums/o244/laplyyy/IMG_7198.jpg http://i122.photobucket.com/albums/o244/laplyyy/IMG_7200.jpg Quote
Nikon Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Czy ktoś wie jaki Chart polski wygrał Rasę? :razz: Quote
Dubter Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 PSY: Klasa młodzieży ASMAN Kalong - nieobecny Klasa otwarta IUSTUS Arcturus - lok. I , dosk. CWC NYGUS Celerrimus - lok. II, dosk. OLIWIN Sopocka Aura - nieobecny Klasa championów Confidence Interval ZADZIORNY ZUCH - lok.II, dosk. , resCACiB GWIDON Arcturus - lok. I, dosk., CWC, CACiB, NDPwR, BOB STAROSTA z Wielgowa - lok.III, ocena ? SUKI: Klasa młodzieży BRAWURKA Xantusia - nieobecna Klasa otwarta ANTREJKA - dosk. lok.II NIHILISTKA Celerrimus - lok. II, CWC, dosk, CACiB, NDSwR Klasa uzytkowa NEA - lok. I, dosk, CWC za Forum Swiat Chartow Quote
Recommended Posts