Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viris']Aniu :biggrina:

wiem, że to będzie trudne bo buldożki są na innym ringu :placz: w tym samym czasie.

http://i1017.photobucket.com/albums/af294/klarapurchawa/wroclove/niedziela/finaly/126.jpg

ten pies jest przepiękny i ślicznie się pokazuje :loveu: już nie pierwszy raz zwrócił moją uwagę :loveu:

http://i1017.photobucket.com/albums/af294/klarapurchawa/wroclove/niedziela/finaly/035.jpg

a to zdjęcie jest fantastyczne :loveu::loveu:

Posted

"Kraść" fotki można - instrukcje i moje wymagania wstawiłam na początku fotorelacji z soboty (tu na wątku).

Malwi - ja myślałam że pytasz konkretnie co to za przedstawiciel rasy (odpisałam że teraz nie mam katalogu) a Tobie chodziło o rasę :p
To owczarek francuski beauceron.

Maga18 :loveu:

ANkaW - co do Thaia to ja się przyznam - kopara mi opadła, pierwszy raz akurat tego psa widziałam, zjawisko - nie zwierzę:loveu:

Posted

Viris napisał(a):
(...) Malwi - ja myślałam że pytasz konkretnie co to za przedstawiciel rasy (odpisałam że teraz nie mam katalogu) a Tobie chodziło o rasę :p
To owczarek francuski beauceron. (...)

nie nie ;D chodziło mi o rasę ;D W każdym bądź razie dzięki za info :loveu::loveu:
muszę się dokształcić w tym temacie bo zaczynam sobie uświadamiać że znam tylko podstawowe ...:diabloti:

powiem szczerze że thai podbił moje serce .... :loveu::loveu::loveu:

Posted

Viris napisał(a):
ANkaW - co do Thaia to ja się przyznam - kopara mi opadła, pierwszy raz akurat tego psa widziałam, zjawisko - nie zwierzę:loveu:

sie nie dziwie :evil_lol: ja go już kilka wystaw oglądam ale niestety tylko na fotkach :placz:, może kiedyś trafię i na żywca popodziwiam :p

Posted

Viris napisał(a):

Viris można wiedziec co się stało z Twoimi pięknymi zdjęciami ? już drugi raz chciałam komus pokazac tego pieknego piesa Thaia i....:placz:

Posted

[quote name='simbik']Czy jakaś dobra dusza :cool3: mogła by mi wypisać stawkę dogów niemieckich w kolorze żółte/pręgowane i błękitne?

Przypomnę się :oops:, bardzo mi zależy na tej stawce, może być zdjęcie z katalogu na mail: simbik25@gmail.com

Posted

Darianna napisał(a):
błękitnych nie było, skany żółtych zaraz Ci wyślę

Były na pewno :lol:, oryginalna nazwa deutsche dogge - blau . Dziękuję za pomoc :-).

Posted

madika napisał(a):
przypominam sie.
staweczke australian silky terrier poprosze :)

PSY
kl. młodz.
BLUE BILLY Aplauz
kl. pośr.
I'M GOOD z Makdani
kl. otwarta
DIAMENT Aplauz
GRAND Kamieniecka Terierlandia

SUKI
kl. młodz.
NELLY Kamieniecka Terierlandia
SONATA Aplauz