Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam właśnie jakieś odblaskowej obroży. Zastanawiałam się nad tymi z Nite Ize, ale są trochę za drogie. Macie/znacie może jakieś wielkości ok. 40 cm?

Posted

Chein napisał(a):
Szukam właśnie jakieś odblaskowej obroży. Zastanawiałam się nad tymi z Nite Ize, ale są trochę za drogie. Macie/znacie może jakieś wielkości ok. 40 cm?

Drogie, ale sprawują się świetnie. Przerobiłam kilka tańszych, ale ta jest najlepsza. Dla mnie dużym plusem jest jej szerokość (nie pamiętam ile dokładnie, co najmniej 2 cm).

• 1 month later...
Posted

Ja mam dla jamnika miniaturowego obroże NITE IZE (kolor czerwony) i dla setera irlandzkiego (pomarańczowy) i jest rewelacyjna świecie na całej długości widoczna jest z dużej odległości nawet z krzaków, w porównaniu z tą TRIXIE którą używa w tej chwili szczenior weimar- tej nie widać z dużych odległości, świeci tylko na małym kawałku, brudzi się i szybko wyczerpują się baterie w dodatku przekręca się tak, ze to świecące jest pod szyją zamiast na karku. NITE IZE jest zdecydowanie warta swojej ceny.