Asiaczek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 A ja zostałam wprowadzona w błąd: basenji nie są w czwartek, są w PIĄTEK, czyli dzisiaj:) Mocno zaciskam kciuki za Mojego baska:) Pzdr. Quote
Shetanka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Oglądałam wczoraj i baaardzo mi się podobał cardigan <3 śliczny był! A wie ktoś, kiedy będą (o ile będą...) nagie peruwiańczyki? Wydaje mi się, że w sobotę (w utility czy jakoś tak) ale nie jestem pewna... Quote
Chefrenek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Shetanka napisał(a):Oglądałam wczoraj i baaardzo mi się podobał cardigan <3 śliczny był! A wie ktoś, kiedy będą (o ile będą...) nagie peruwiańczyki? Wydaje mi się, że w sobotę (w utility czy jakoś tak) ale nie jestem pewna... Pod którym linkiem oglądałaś? Quote
Darianna Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Tu jest cała rozpiska ras: http://www.crufts.org.uk/files/kclub-crufts/crufts2010schedule.pdf A link do gratisowego oglądania na żywo bez logowania: http://crufts.eukanuba.com/ Quote
PARSONRK Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 http://www.dfscrufts.tv/ tutaj też normalnie działa - bez żadnego logowania Quote
jo-jo Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [FONT=Century Gothic]My już po. Wystawa świetna, ale o więcej komentarza pokuszę się po powrocie :) NIby bez żadnych efektów, ale jak zobaczyłam jakiej wielkości oni mają psy to mnie ciut obróciło i nagle mój średniej wielkości dog (ok. 90cm) stał się mini dogiem. :) [/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='PARSONRK']http://www.dfscrufts.tv/ tutaj też normalnie działa - bez żadnego logowania hmm coś nie moge zobaczyc na żywo :( Quote
PARSONRK Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Coyote Ugly FCI napisał(a):hmm coś nie moge zobaczyc na żywo :( hmm ja oglądam teraz i wsio działa ...?... Quote
APPALACHIAN Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Nieskromnie sie pochwale - wczoraj na Cruft's polska suka ILIA LUCKY Appalachian zostala Najlepsza Suka w Rasie i otrzymala swoje pierwsze CC. Zgloszono ponad 140 malamutow. Handler Izabela Nawrocka. Dziekuje Iza :) Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='APPALACHIAN']Nieskromnie sie pochwale - wczoraj na Cruft's polska suka ILIA LUCKY Appalachian zostala Najlepsza Suka w Rasie i otrzymala swoje pierwsze CC. Zgloszono ponad 140 malamutow. Handler Izabela Nawrocka. Dziekuje Iza :) Gratulacje, piekny wynik! [quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]My już po. Wystawa świetna, ale o więcej komentarza pokuszę się po powrocie :) NIby bez żadnych efektów, ale jak zobaczyłam jakiej wielkości oni mają psy to mnie ciut obróciło i nagle mój średniej wielkości dog (ok. 90cm) stał się mini dogiem. :) [/FONT] Aż taka różnica...? Hm, czekamy na Wasza relację... Ja o moim Jumie nadal nic nie wiem... Pzdr. Quote
Smile of Red Witch Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Wielkie gratulacje dla polskiej Malamutki, piękny wynik ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Fear Of The Dark Berserker polski staffik lokata 1 w swojej klasie Quote
Bee Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 KALHOLS BLACK MAGIC at PASSERNOMEN (EVIL) to angielski staffik,ale wlasciciele to Joasia i Tomek Marachowscy ps. klasie bylo 26 staffikow. GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Quote
Bee Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 KALHOLS BLACK MAGIC at PASSERNOMEN (EVIL) to angielski staffik,ale wlasciciele to Joasia i Tomek Marachowscy ps. klasie bylo 26 staffikow. GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Coyote Ugly FCI']Fear Of The Dark Berserker polski staffik lokata 1 w swojej klasie Pięknie, pozazdrościć! [quote name='Bee']KALHOLS BLACK MAGIC at PASSERNOMEN (EVIL) to angielski staffik,ale wlasciciele to Joasia i Tomek Marachowscy ps. klasie bylo 26 staffikow. GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Hohoho, brawo!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 UWAGA uwaga uwaga [SIZE=6]JUMA MONGO Asiaczek FCI (basenji) - Best of Sex!!! Ja chyba śnię....... aż nie mogę w to uwierzyc i rycze w klawiaturę... A co dalej...? Zapisanych 31 psów, doprowadzonych do oceny - 28... Pzdr. Quote
piotrjan Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Asiaczek']UWAGA uwaga uwaga [SIZE=6]JUMA MONGO Asiaczek FCI (basenji) - Best of Sex!!! Ja chyba śnię....... aż nie mogę w to uwierzyc i rycze w klawiaturę... ... kurczaczek !!! A jak mówiłem , że najładniejszy to nie wierzyłaś . To teraz rycz w tą klawiaturę !!! PS . ASIU !!! Wielkie gratki !!! :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 No ryczę, ryczę... I dziękuję Wszystkim Świętym (a szczególnie - Jacek ["], Jennifer["]) za tę chwilę... No i Indze, Godzie, Pauliusowi, że im się chciało TAM jechac... Pzdr. Quote
jo-jo Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [FONT=Century Gothic]Brawo, brawo, brawo !!!! Asiu to dla Jacka i Jennifer :calus:(albo to od nich...)[/FONT] Quote
Kamila Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Asiaczek-wielkioe gratulacje! Klaudia-bardzo milo bylo mi was poznac,szkoda ze nie bylo czasu na jakis spacer no ale nie mozna miec wszystkiego.Zdjecia obrobie i wstawie i ci wysle tez jak tylko znajde chwilke.Mam problem na molosach-nie pozwala mi pisac postow ani pw wiec nie wiem co mam zrobic.czy moze moglabys napisac tam do admina w moim imieniu?Moj nick tam kamila82 Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Darianna']Brawo, Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Brawo, brawo, brawo !!!! Asiu to dla Jacka i Jennifer :calus:(albo to od nich...)[/FONT] [quote name='Kamila']Asiaczek-wielkioe gratulacje! Kochane, dziękuję:) Pzdr. Quote
Recommended Posts