Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek-wielkioe gratulacje!
Klaudia-bardzo milo bylo mi was poznac,szkoda ze nie bylo czasu na jakis spacer no ale nie mozna miec wszystkiego.Zdjecia obrobie i wstawie i ci wysle tez jak tylko znajde chwilke.Mam problem na molosach-nie pozwala mi pisac postow ani pw wiec nie wiem co mam zrobic.czy moze moglabys napisac tam do admina w moim imieniu?Moj nick tam kamila82

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']Brawo, Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Brawo, brawo, brawo !!!!

Asiu to dla Jacka i Jennifer :calus:(albo to od nich...)
[/FONT]

[quote name='Kamila']Asiaczek-wielkioe gratulacje!

Kochane, dziękuję:)

Pzdr.

Posted

[quote name='appalachian']nieskromnie sie pochwale - wczoraj na cruft's polska suka ilia lucky appalachian zostala najlepsza suka w rasie i otrzymala swoje pierwsze cc. Zgloszono ponad 140 malamutow. Handler izabela nawrocka. Dziekuje iza :)

gratulacje :)

Posted

HOT NEWS :)
w tym roku na Cruft`cie po raz pierwszy pokazał sie lhasak w polskich rękach, z polskiej hodowli AMERICAN GIGOLO z Czańca ( kwalifikacje uzyskał w Belgii na CACIB w Brukseli w grudniu mając 9 miesięcy i tydzień ) na 10 psów w klasie wywalczył III lokate :) pewnie że wolałabym II czy I ale dla mnie jako hodowcy to na prawdę WIELKI SUKCES

będzie filmik i fotki jak wrócą właścicielki Iza Podolska i Natalia Woźniak, tu WIEEEEEEEEELKIE PODZIĘKOWANIA DLA OBU DZIEWCZYN :*

Posted

Gratulacje dla ASIACZKA, oby wiecej takich bylo sukcesow polskich hodowcow i wystawcow. Dlatego trzeba na nastepny rok zorganizowac wyjazd duzym busem i wiecej osob by pojechalo i pokazaloby jaki jest poziom polskiej kynologii, ja uwazam ze nie mamy sie czego wstydzic. Trzeba przy tym powiedziec ze konkurencja w Baskach byla spora, a ten co wygral rase tez byl piekny, widzialem wczoraj na finalach.

Posted

Polski Staffik Fear of The dark Berserker oprócz 1 lokaty w swojej klasie zdobył również CC, jeśli chodzi o polskie bullowate to również super poradziła sobie sunia p.Marka Wojciechowskiego:
Special Junior - Bitch
Entries: 6 Abs: 3
1st SECRET PASSION EWIMARK RAKOWNIA [ATC AK01187POL] (MR M WOJCIECHOWSKI)

Posted

Kaya napisał(a):
JH już jutro o 17 trzymam kciuki :)

Ola wygrala Miedzynarodowy Final Junior Handling! Czyli zgarnela wszystko, co mozliwe w tej konkurencji! Jestem w szoku, WIELKIE BRAWA OLA! :multi::multi:

Posted

Kaya napisał(a):
JH już jutro o 17 trzymam kciuki :)

Ola wygrala Miedzynarodowy Final Junior Handling! Czyli zgarnela wszystko, co mozliwe w tej konkurencji! Jestem w szoku, WIELKIE BRAWA OLA! :multi::multi:

Posted

[quote name='Darianna']Gratulacje OLA !!! Ogromne osiągniecie!!

A w seterach irlandzkich BOB dla Sumaric Shadow of Mr Jingles - taty mojego małego Karmelka :)
Niedawno ogladalam przystojniaka na grupie ;)

Posted

potwierdzam wiadomośc o OLI

wspaniała wiadomość dotarła przed chwilą do włascicieli VIGORA

OLA SZYDŁOWSKA - handlerka Vigora ,wygrała całą wystawę CRAFTS 2010

jest to w tej chwili jedyny taki przypadek aby taka młodziutka dziewczyna w tak krótkim czasie zdobyła tyle tytułów w ciągu roku

ZWYCIĘZCA POLSKI

ZWYCIĘZCA EUROPY

ZWYCIĘZCA ŚWIATA

ZWICIĘZCA CRAFTS

Olu Wielkie ,Wielkie gatulacje
- jesteśmy z Ciebie dumni ,wspaniały Polski akcent na tak prestiżowej wystawie

Posted

Wielkie gratulacje dla wygranych, lokatowych i zadowolonych, a szczególnie dla Oli (ma dziewczyna klasę!)! :multi::multi::multi:

Mi w tym roku przeszkodziła cieczka rudej :angryy:, ale nadrobimy może w przyszłym roku (kurczę, dobrze, że policzyłam, bo bym miała "wesoło" przed wyjazdem :shake:) - w końcu, mam nadzieję (tam tyci, tyci zazdroszczę tym, co byli :razz:)!