Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja zgłosilam jednego psa a dostałam 2 koperty...O co chodzi?? Takie same, z taką samą zawartością...

Ogolnie z powodu mojej slabej znajomosci anglijskiego nei za bardzo wiem o co tam chodzi...Ze psy mają siedziec cały czas na swoich stołach przygotowawczych?Jak daleko jest od takiego stołu do ringu??

Mam bordera-samca a tam jest ze bordery ring 2 i w nawiasie ze suki...Masakra z ta moją angielszczyzna..:(

ale fajnei ze już coś jest.Nr.dostaniemy juz na miejscu??

Posted

Nie taki wilk straszny :thumbs:, najgorzej pies ma na promie gdyz 2h musi sam siedziec zamkniety w aucie na otwartym pokladzie a tam nieco chlodno jest i wieje ;) a tak to luzik, wiosna niemalze za kanalem ;)

Odnosnie noclegow to najtaniej jest w B&B, srednia cena za nocleg waha sie od 30-40F ze sniadaniem ale trzeba pytac czy akceptuja psy - nie wszedzie przyjmuja gosci ze zwierzakami :mad:. Wrocilem z UK wczoraj takze mam aktualny spis B&B na 2010 jakby ktos chcial, mozna taki przewodnik wziac sobie na promie za free i jakies inne gazetki/mapki reklamowe (:offtopic:- bylem na wystawie z psiakiem - Nobel 3cie miejsce w Ch na "Open Show" co jak na psa z EU i w "innym" typie to super wynik :bigcool: tymbardziej ze nikt wczesniej z Pl tam nie jezdzil i "Naszych" :Poland: sheltie na ringach Anglicy nie widzieli, ciekawe dlaczego he he... Odnosnie kosztow to zgloszenie na ta wystawe kosztowalo tylko 45zl :lol:, na Crufta cos okolo 120zl a to o wiele taniej niz wystawki europejskie, ino transport to 30h jazdy w 1 strone :p ). Nastepna wycieczka do Anglii za 3 tygodnie, testujemy nowe auto :multi:

Aha, pamietajcie ze w UK zbiera sie kupki albo placi do 1000F kary jak Was ktos przylapie :painting:.

Pzdr i powodzenia.

Posted

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]dobra i my mamy potwierdzenie :) jeszcze tylko kilka tygodni i jadziem :)
[/FONT]
w którym miejscu na potwierdzeniu jest numer boksu?

Posted

[FONT=Century Gothic]Powiem szczerze nie wiem...

Ja mam tylko - 1338 GREAT DANE, i pod spodem danego mojego psa, a potem "Class(es) 158"

Podejrzewam że 1338 to mój numer, więc pewnie i numer boksu - wszystko mam na kartce z karteczkami o moich wejściówkach etc.
[/FONT]