Asiaczek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Stawka i część wyników z wystawy CAC-Kiskunfelegyhaza/HUN, 22.03.2009 r., sędzia Attila SOOS/HUN. PSY kl.o JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC kl. ch Abotere's WAHZIRI - dosk.2, r.CAC African Rainbow's DIMBA - dosk.1, CAC SUKI kl.mł. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, NAJlepszy Junior, BOB, nowy Młodziezowy Champion Wegier! BARI NAPSUGAR 'Africa" CINTIA - niestety, nie znam oceny. Sunia była b.przerażona ringiem otoczeniem, wogóle nie chciała biegac, stać itp. Wg mnie powinna dostać ocenę "nie do oceny" lub "dyskw.". Ale to moje przypuszczenia... kl. ch JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, nowy Champion Wegier!!! Para hodowlana (JAZZY BOY + JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI ) - 1 miejsce. Pzdr. Quote
M&S Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 raz jeszcze gratulujemy:multi::multi::multi::multi: A. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 gosiaja napisał(a):GRATULACJE :bluepaw: Oooo, witaj gosiaja! I tutaj dotarłas? Dzięki! Pzdr. Quote
M&S Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Asiuuu...a mam pytanko: były tam jakieś wilcze??? m. Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):Asiuuu...a mam pytanko: były tam jakieś wilcze??? m. Ani jednego... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Ypsylon napisał(a):gratuluję :) a kto dostał BOS w psach? Na Węgrzech ten tytuł nie jest przyznawany. Do porównania o rasę ida wszystkie psiaki + wszystkie suki z CAC i CAJC. W przypadku tej wystawy do porównania o rasę weszły: LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI ( NJ suka) JAZZY BOY Asiaczek FCI (CAC - kl. otwarta) African Rainbow's DIMBA (CAC - kl. championów) JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI (CAC, kl. championów). I z tej czwórki Sędzia wybrał Zwyc. Rasy. Pzdr. Quote
M&S Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Ani jednego... Pzdr. a to spoko :razz: m. Quote
Recommended Posts