Coyote Ugly FCI Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Dla nas wystawa jak najbardziej udana KENTUCKY JACK z Grabskiego CAC res CACIB i na krajówce CAC BOB i na BOG weszlismy do finałowej szóstki:multi::multi::multi: nowy Champion Ukrainy FROZEN BOY z Grabskiego CAC CACIB nowy Champion Ukrainy:multi::multi::multi: [SIZE=2]FINO LU DAREVA (MASTIF HISZPAŃKI) 2x CAC CACIB 2xBOB BOG II :multi::multi::multi::multi: I MOJE DWA BOB-KOWE CAIRN TERRIERY TRIBUNS SKY'S THE LIMIT 2xCAC CACIB BOB nowy Champion Ukrainy [SIZE=2] THESTRUPS TOIL N'TROUBLE[SIZE=2] 2xCAC CACIB BOB nowy Champion Ukrainy [SIZE=2] :multi::multi::multi::multi: Quote
Talagia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 My wróciliśmy z 5xCAC i 2 championatami Ukrainy :loveu::loveu: Wjazd na Ukraine zajął nam max 20 min i nic nas nie kosztował. Wyjazd 1,5 godziny i 10 dolarów :) Brawo dla Desiego za wszystkie MEGA sukcesy na 3 wystawach!!!! Quote
Tecia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 My tez juz w domku i tez sie chwalimy:) bo chyba jest czym :) IR Lucky Luke - na miedzynarodowej CACIB na krajowce CAC, NDPwR na specjalistycznej powtorka CAC i NDPwR tym samym Lucky - Championem Ukrainy !!! natomiast nasze "dzidzi" Lofty DESPERADO - na międzynarodowej Zwycięstwo Młodzieży BIS Junior na krajówce Zwycięstwo Młodzieży BOB, BOG I, BIS Junior na specjalistycznej Zwycięstwo Młodzieży BOB, BIS Junior i BIS II tym samym Desi - Młodzieżowym Championem Ukrainy !!! Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziekuje za wszystkie gratulacje na miejscu !!! Ja bylam troszke zakrecona i oszołomiona !!! Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Tecia napisał(a): natomiast nasze "dzidzi" Lofty DESPERADO - na międzynarodowej Zwycięstwo Młodzieży i BIS Junior, na krajówce Zwycięstwo Młodzieży, BOB, BOG I, BIS Junior a na specjalistycznej - Zwycięstwo Młodzieży, BOB, BIS Junior i BIS II Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziekuje za wszystkie gratulacje na miejscu !!! Ja bylam troszke zakrecona i oszołomiona !!! jestem pod wrażeniem widziałm tego psa w banskiej bystrzycy i teraz w uzgorod RUCH POEZJA ON PŁYNIE W RINGU :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: Quote
Tecia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Talagia napisał(a):My wróciliśmy z 5xCAC i 2 championatami Ukrainy :loveu::loveu: Wjazd na Ukraine zajął nam max 20 min i nic nas nie kosztował. Wyjazd 1,5 godziny i 10 dolarów :) Brawo dla Desiego za wszystkie MEGA sukcesy na 3 wystawach!!!! Kasia jeszcze raz dzieki za super towarzystwo i pomoc w wybieganiu dwoch BOB-ow:) My mielismy mniej szczescia na granicach:( Na Ukraine 1,5 h i 5 euro, w drodze powrotnej prawie 3h i 20 zł (brali wszystko byle cos dostac:), ale na Słowacji trafilismy sarne i niestety autko troszke ucierpialo:( Quote
Irviers Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [SIZE=2]Gratulacje dla wszystkich polskich wystawców :) My też już wróciliśmy Moja mała Irvier's CLASSY- CHASSY Międzynarodowa: BOB Puppy, res. BEST IN SHOW PUPPY Krajowa: BOB Puppy, BEST IN SHOW PUPPY U nas granice też prawie bezboleśnie- w strone Ukrainy- ok godziny stania, w 2 stronę ponad 2 godziny. Nie zapłacilismy nic :lol::multi: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Bardzo dziękuje Wszystkim za gratulacje :kiss2: Ukraina okazała się w tym roku dla nas szczęśliwa najpierw dwutygodniowy urlop na Krymie :zab: motorem... wkrótce relacja foto na mojej www ;) a teraz dwie wystawy w Użgorod CACIB KENIO kl. otwarta CAC res.CACIB SKOŃCZYLIŚMY CHAMPIONAT UKRAINY CAC Kenio kl.championów CAC BOB i na BOG zakwalifikował sie do pierwszej finałowej szóstki Quote
Tecia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Jeśli ktoś ufocił mojego maluch bardzo prosze o fotki, moj aparat niestety odmowil posluszenstaw wiec za wiele fotek nie mam:( Quote
panbazyl Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 uch... Szkoda. że nas nie bylo.... Gratulacje dla championow!!! Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 moja mała fotorelacja Na Ukraine na pewno powróce podobało mi się, chociaż opóźnienie BIS-ów :diabloti:nie było zbyt miłe ale czego się nie robi żeby pokazać się na ringu honorowym :oops:czeka się... ja ze swojej strony chiałabym podziekować Kamilowi z hodowli Hodowla Minagro za podróż na Ukraine :lol:za wymianę jajecznicy z "ribami" i piersi z kurczaka vel wątróbka:diabloti::diabloti: moja mała skromna fotorelacja sędziowie w trakcie odsłuchania hymnu Ukrai nskiego miły kacent z flagami... i pucharki na BIS-ie ring główny i podium Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 tego chlopaka nie musze chyba przedstawiac cudowny jest:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Mastif hiszpański FIONO:loveu::loveu: Quote
shirkan Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Wielkie gratulacje dla wszystkich zadowolonych z wypadu na Ukrainę:multi:. Iwonko brawa za nowego Ch.Ukrainy dla Kenia! Fotorelacja super. Quote
Yanni Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Piękne fotki i piękne psy. Jestem pod wrażeniem ogromnym.Gratuluję wszystkim. Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 i moje małe rude:loveu::loveu::loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 agnethka napisał(a):Iwona, a masz z BOG III fotki? :cool3: nie bo w tym czasie tez byłam na ringu a z 1 dnia wstawiłam :) Quote
Tecia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):nie bo w tym czasie tez byłam na ringu a z 1 dnia wstawiłam :) Mam ndzieje ze nie masz nic przeciwko abym sobie skopiowała foteczki :lol: a za mile slowo jeszcze raz dziekuje, teraz pora na podboj Austrii zobaczymy czy mlody i tam sie spodoba:) Quote
Coyote Ugly FCI Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 bardzo prosze jeśli się tylko podobaja :razz: Quote
Aziza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 My byliśmy tylko na CACIBie, ale też się pochwalę :loveu:: AZA Psotne Miśki - CAC, CACIB, BOB a jej brat ATOS R.CAC i R.CACIB. Quote
Recommended Posts