bibi-Inga Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 JAK W TEMACIE. MĄŻ ZNALAZŁ MŁODA SUCZKĘ HUSKY MAŁA, FILIGRANOWA, BRAK OBROZY, NIEBIESKIE OCZY. PODOBNO BŁĄKAŁA SIĘ OD WCZORAJ GDYNIA-DABROWA. AKTUALNIE JEST U TEŚCIÓW-DO KOŃCA TYGODNIA. BRAK TATUAŻU I CHIPA. TEL. KONTAKTOWE 602 499 084 698 244 911 http://img293.imageshack.us/img293/126/fot2.jpg http://img293.imageshack.us/img293/8741/fo3.jpg http://img293.imageshack.us/img293/7489/fot4.jpg Quote
bibi-Inga Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 czy nikt nie szuka tej ślicznotki? halloooo Trójmiasto!! Suczka ma dach nad głowa do końca tygodnia u moich teściów, ja mam swoje trzy psy i nie mogę pozwolić sobie na czwartego... Proszę o pomoc! Quote
bibi-Inga Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 hop do góry mordko! sprawa pilna suczka demoluje dom tesciowe sa wściekli...dziś będziemy musieli ją zawieźć do schorniska:-( Quote
iwi10 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 dopisuje się sprawa pilna potrzebny na jutro dt dla małej. Jest już ogłoszona na malamutach w potrzebie tam też są husky w potrzebie i na stake out. Quote
iwi10 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 A czy wszystkie schroniska zawiadomiliście w Trójmieście i nawet Wejherowie bo mogła kawała przejść;) Quote
akucha Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Podesłałam link Brązowej1, będzie wiedziała, jesli ktoś jej poszukiwał w sopockim schronie. Quote
brazowa1 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 to może byc Rita,zaadoptowana przez ponad rok temu ze schr w Sopocie,potem babka zaszla w ciaze,chcieli pozbyc sie psa,i komus ja oddali. Hm,mam do nich maila,ale mi nie odpisza,czy zalozyciel watku wysle im fotki suki? Quote
akucha Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Jednak??? Cholera, szukałam na stronie gdyńskiego schronu ogłoszenia o niej, ale już zdjęli. Brązowa, nie mogę znaleźć na dogo watku Rity, usunęli czy co? Masz jakieś jej foty? Quote
bibi-Inga Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 dziewczyny dzięki za ruszenie tematu:) niestety ale suczka jest w ciapkowie i myslę ze na 99% nie jest to Rita ta suczka jest zdecydowanie mlodsza nie ma nawet roku... byłam z nia u weta i tak samo orzekł nie ma nawet jeszcze gruczołu mlekowego rozbudowanego-tak powiedział oszacowana została na 8-9miesięcy dziś do mnie i do męza zadzwoniła dziewczyna, która podejrzewa ze jest to pies jej znajomego... suczka ma nr.288 i bedę niezmiernie wdzięczna za wszelkie informacje pozdrawiam Quote
brazowa1 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 chce wierzyc,ze to nie Rita,nadal szukam osob,ktore moga miec fotki Rity. Quote
iwi10 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Sunia jest w schronisku niby właściciel się znalazł, ale jej od wczoraj nie odebrał. Jest możliwość zabrania ją ze schroniska na DT już mieliśmy jeden nagrany, ale niestety sie wycofał. Ona jest młoda i bardzo potrzebuje socjalizacji, ponieważ tam gdzie była nic nie wyniosła strasznie rozrabia i dlatego szukamy dalej. Na razie nie możemy szukać stałego, bo może właściciel jednak sobie o niej przypomni. Jak zacznie się szybciej socjalizować to będzie miała większe szanse na udana adopcje. Jest śliczna i jest łatwym kąskiem a jak trafi w niedoświadczone ręce to skończy z powrotem z schronisku jak nie gorzej. Quote
iwi10 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Wiem niestety ale jak nic nie zrobimy to widzę marne szanse na dom bo w schronisku nie polepszy się jej charakter:shake: Jeszcze musimy czekać z DS bo ona ma kwarantanne i właściciel może sobie o niej przypomni wie że jest w schronisku od piątku od godz.13. Dla niej lepiej żeby tam nie wróciła:shake: Quote
Betbet Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 a mi post wcialo czy co? bedzie ciezko z DT dla niej...nie ma DT dla grzecznych psow, a ona jakby nie patrzec jest problematyczna... Quote
selenicereus Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 iwi już na patrolowym forum pytałam - gdzie jest psica poogłaszana? Porobię jej szerzej ogłoszenia na zasadzie poszukiwany właściciel lub dt/ds. Mogę wykorzystać zdjęcia? I czy można podać jej numer schroniskowy? Quote
iwi10 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Właściciel ponoć się znalazł bo dzwonił do osoby która znalazła psa i od piątku od godz 13 nie odebrał jej ze schron. masakra moze i dobrze bo pies strasznie zaniedbany psychicznie nic nie umie i strasznie rozrabia a jak rozmawiałam z dziewczyna ze schroniska to ma charakter a numer jest podany na wątku ;) I trzymajcie kciuki bo może dt jednak będzie:lol: Bo jest jeszcze ogłoszona na stake out i tam się szykuje DT wiec trzymajcie kciuki aby tym razem wszystko wyszło. Quote
iwi10 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A co do zdjęć i ogłaszania to jestem jak najbardziej na tak tylko może jak dobrze pójdzie to będziemy jej już tylko szukać DS :lol: Ale niestety musimy od czekać ten okres na DS bo może jednak właścicielowi się przypomni że trzeba ją odebrać:angryy: Quote
Betbet Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 dalas ja tu? http://www.dogomania.pl/forum/f39/szpice-w-potrzebie-1895/index179.html Quote
iwi10 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Nie zaraz to zrobię. A teraz dobra wiadomość mała jest już dt ale niestety też zła tym czasie ma czas do świąt więc proszę bardzo o ogłoszenia jak najwięcej właściciel jak się nie odezwie do 8 kwietnia to już oficjalnie można szukać stałego domku ale myślę że trzeba zacząć już teraz. Quote
iwi10 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jest naprawdę słodka ochrzciła mi samochód zwymiotowała swoje śniadanie:evil_lol: u mnie w domu przywitała się z moją sunia i było ok. Myślę że zniej może być fajny psiak tylko potrzebuje odpowiedzialnego domku bo jest słodka i nie ma problemów z dogadywaniem się jest kontaktowa chętnie daje się głaskać tylko potrzebuje szkolenia a jest młoda więc myślę że szybko się nauczy manier tylko potrzebuje szansy. W samochodzie była grzeczna. Quote
selenicereus Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Podrzuciłam ogłoszenia suni na: Cafeanimal wejher.com e-reda e-rumia ogloszenia.trojmiasto mojemiasto - fora Sopotu,Gdyni i Gdańska Quote
Recommended Posts