Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy nikt nie szuka tej ślicznotki? halloooo Trójmiasto!! Suczka ma dach nad głowa do końca tygodnia u moich teściów, ja mam swoje trzy psy i nie mogę pozwolić sobie na czwartego...
Proszę o pomoc!

Posted

dopisuje się sprawa pilna potrzebny na jutro dt dla małej. Jest już ogłoszona na malamutach w potrzebie tam też są husky w potrzebie i na stake out.

Posted

to może byc Rita,zaadoptowana przez ponad rok temu ze schr w Sopocie,potem babka zaszla w ciaze,chcieli pozbyc sie psa,i komus ja oddali.
Hm,mam do nich maila,ale mi nie odpisza,czy zalozyciel watku wysle im fotki suki?

Posted

Jednak??? Cholera, szukałam na stronie gdyńskiego schronu ogłoszenia o niej, ale już zdjęli.
Brązowa, nie mogę znaleźć na dogo watku Rity, usunęli czy co?
Masz jakieś jej foty?

Posted

dziewczyny dzięki za ruszenie tematu:) niestety ale suczka jest w ciapkowie i myslę ze na 99% nie jest to Rita ta suczka jest zdecydowanie mlodsza nie ma nawet roku... byłam z nia u weta i tak samo orzekł nie ma nawet jeszcze gruczołu mlekowego rozbudowanego-tak powiedział oszacowana została na 8-9miesięcy
dziś do mnie i do męza zadzwoniła dziewczyna, która podejrzewa ze jest to pies jej znajomego...
suczka ma nr.288 i bedę niezmiernie wdzięczna za wszelkie informacje
pozdrawiam

Posted

Sunia jest w schronisku niby właściciel się znalazł, ale jej od wczoraj nie odebrał. Jest możliwość zabrania ją ze schroniska na DT już mieliśmy jeden nagrany, ale niestety sie wycofał. Ona jest młoda i bardzo potrzebuje socjalizacji, ponieważ tam gdzie była nic nie wyniosła strasznie rozrabia i dlatego szukamy dalej. Na razie nie możemy szukać stałego, bo może właściciel jednak sobie o niej przypomni. Jak zacznie się szybciej socjalizować to będzie miała większe szanse na udana adopcje. Jest śliczna i jest łatwym kąskiem a jak trafi w niedoświadczone ręce to skończy z powrotem z schronisku jak nie gorzej.

Posted

Wiem niestety ale jak nic nie zrobimy to widzę marne szanse na dom bo w schronisku nie polepszy się jej charakter:shake: Jeszcze musimy czekać z DS bo ona ma kwarantanne i właściciel może sobie o niej przypomni wie że jest w schronisku od piątku od godz.13. Dla niej lepiej żeby tam nie wróciła:shake:

Posted

iwi już na patrolowym forum pytałam - gdzie jest psica poogłaszana? Porobię jej szerzej ogłoszenia na zasadzie poszukiwany właściciel lub dt/ds. Mogę wykorzystać zdjęcia? I czy można podać jej numer schroniskowy?

Posted

Właściciel ponoć się znalazł bo dzwonił do osoby która znalazła psa i od piątku od godz 13 nie odebrał jej ze schron. masakra moze i dobrze bo pies strasznie zaniedbany psychicznie nic nie umie i strasznie rozrabia a jak rozmawiałam z dziewczyna ze schroniska to ma charakter a numer jest podany na wątku ;) I trzymajcie kciuki bo może dt jednak będzie:lol: Bo jest jeszcze ogłoszona na stake out i tam się szykuje DT wiec trzymajcie kciuki aby tym razem wszystko wyszło.

Posted

A co do zdjęć i ogłaszania to jestem jak najbardziej na tak tylko może jak dobrze pójdzie to będziemy jej już tylko szukać DS :lol: Ale niestety musimy od czekać ten okres na DS bo może jednak właścicielowi się przypomni że trzeba ją odebrać:angryy:

Posted

Nie zaraz to zrobię. A teraz dobra wiadomość mała jest już dt ale niestety też zła tym czasie ma czas do świąt więc proszę bardzo o ogłoszenia jak najwięcej właściciel jak się nie odezwie do 8 kwietnia to już oficjalnie można szukać stałego domku ale myślę że trzeba zacząć już teraz.

Posted

Jest naprawdę słodka ochrzciła mi samochód zwymiotowała swoje śniadanie:evil_lol: u mnie w domu przywitała się z moją sunia i było ok. Myślę że zniej może być fajny psiak tylko potrzebuje odpowiedzialnego domku bo jest słodka i nie ma problemów z dogadywaniem się jest kontaktowa chętnie daje się głaskać tylko potrzebuje szkolenia a jest młoda więc myślę że szybko się nauczy manier tylko potrzebuje szansy. W samochodzie była grzeczna.