Nitencja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 a moze ktos byc tak dobry i podac staweczke airedale i welsh terierow , bardzo prosze Quote
Asiaczek Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 A ja bardzo ciepło poproszę stawkę basenji (+ sędzia). Dziękuję. Pzdr. Quote
dorotal Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Ja poprosze o King charles spaniel i buldog francuski. Dziękuje Quote
PSYLLA Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Nitencja']a moze ktos byc tak dobry i podac staweczke airedale i welsh terierow , bardzo prosze AIREDALE PSY kl.młodzieży Edward Fargo Korak kl.pośrednia Bernard Adia Avi kl.otwarta Atiion Cerstva stopa Boss Bruno Adia Avi kl.championów Ten Blek Speak and Spen Duk SUKI kl.pośrednia Belinda Adia Avi kl.otwarta Fanny Ostrnov Odra Aluzja WELSH PSY kl.młodzieży Dream West-Fox Tony Rijof kl.otwarta Jas Draci dvur Quote
PSYLLA Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Asiaczek']A ja bardzo ciepło poproszę stawkę basenji (+ sędzia). Dziękuję. BASENJI sędzia: Pavlikova Ludmila [SK] PSY kl.championów Donner Hanacek Greasy Gui Ananty kl.weteranów Congo Bene Makima SUKI kl.młodzieży Abanda od Nehvizdske studanky Asorba od Kacciho potoka kl.otwarta Cira Wenet Eliah Hanacek kl.championów Kanjaras Familia Fuwele Quote
Cervarius Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 PSYLLA napisał(a):Właśnie wróciłam z Ostravy i muszę się pochwalić :) moja Gama przywiozła CAC i Narodni vitez :D kasiu gratulacje a mogę prosić o stawkę posokowców i oceny...dzięki Quote
PSYLLA Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='dorotal']Ja poprosze o King charles spaniel i buldog francuski. Dziękuje BULDOG FRANCUSKI PSY kl.szczeniąt Kuba Pomada kl.młodzieży Aligator Canic bull Andy z Vartnovskeho hradku Arny z Vartnovskeho hradku Atanas z Vartnovskeho hradku Body Stara pila Borton od Modre Ciruvky Colin z Alsova nabrezi Diamon Jalkon Jonathan Pomada Kid Moravia la Barot Ux F.Goodshape`s kl.pośrednia Sepp Silver Janoel Utilo du Terroir de Fontfroide kl.otwarta Amos od Manakamy Bertrand De La Gord iz Oalevyh Buldogov debald Gilovam Indiana Jones z Ptaci kurky Jasmin z Rozy Vetrov Kevin Moravia la Barot SUKI kl.szczeniąt Vespa Vera Janoel kl.młodzieży Anuska z Vartnovskeho hradku Darina Jalkon Top Tequila Janoel Bler Moravia Key Biscane Ellis Bohemia Hapet Keylia Moravia la Barot kl.otwarta Carol od draci Princezny Charlotta z Ptaci hurky Jasmina z Zameckeho Zerotinu Julietta Moravia la Barot Mia Goodshape`s kl.championów Corina Moravia Hapet ufff, trochę ich było :wink: King charles spanieli nie było Quote
PSYLLA Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='annaszustakiewicz']kasiu gratulacje a mogę prosić o stawkę posokowców i oceny...dzięki Aniu bardzo dziękuje :D A wszystkie stawki i wyniki posokowców znajdziesz na www.zkrainyprzodkow.prv.pl Quote
Kika Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 PSYLLA napisał(a):Właśnie wróciłam z Ostravy i muszę się pochwalić :) moja Gama przywiozła CAC i Narodni vitez :D Moja Bafisia identyczny wynik - CAC i Narodni vitez :D dopiero wróciłam. Quote
Kika Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Opłatę na wystawie można uiścić w koronach - 550 kczeskich. Quote
Kika Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 A i jeszcze jedna ważna informacja - nie tylko na polskiech wystawach( tak krytykowanych przez niektórych) są ringi na świeżym powietrzu przy minusowej temperaturze. Nas , rodezjany i kilka innych ras oceniano w podziemnym otwartym garażu - życze lepszego myślenia organizatorom.Wczoraj dalmaski na lodowisku w Katowicach, a dzisiaj na wygwizdowie - koszmarnie nam psy zmarzły.Jeszcze tyle nie biegałam na żadnej wystawie, co dzisiaj. Quote
Cervarius Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [Moja Bafisia identyczny wynik - CAC i Narodni vitez :D dopiero wróciłam.[/quote] gratulacje Kika. z na pocieszenie..już niedługo wiosna :wink: Quote
jostra Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Kika - GRATULACJE! dla wszystkich pozostalych zwyciezcow rowniez :D Prosze o stawke sznaucerow miniaturowych bialych i czarnych Quote
Frugo_Samojed Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Ja również dołączam siędo gratulacji. Poproszę stawkę samoyedów :D Quote
caterina1 Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Gratulacje. dla wszystkich :multi: :multi: :smilecol: Czy mogłabym prosić o stawkę briardów :modla: :modla: :modla: Quote
Kika Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 jostra napisał(a):Kika - GRATULACJE! dla wszystkich pozostalych zwyciezcow rowniez :D Prosze o stawke sznaucerow miniaturowych bialych i czarnych białe Funny Rey Prag - suka klasa mlodzieży czarne psy: pośrednia Arrow Black Camaro-Lu Omar Sharif Androis suki młodzież In-Grid z Sardanu Quendoline Amdrois Quo Vadis Androis posrednia Accanita Eli's Camaro-Lu Andre Arieta Camaro-Lu Elis Eisprinces Bikin dvor Nessie Knight of Danian otwarta Barbie od Jezku Juliette Knight of Danian Vranolujna Corazon Tan Negro champion Manon Lescaut Androis Quote
Kika Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 caterina1 napisał(a):Gratulacje. dla wszystkich :multi: :multi: :smilecol: Czy mogłabym prosić o stawkę briardów :modla: :modla: :modla: czarne psy -pośrednia Brock Au-Auriga Bric champion Goshawk nadina -Sis suki młodzież Justine Nadina-Sis suki pośrednia Drew Antisc Avalanche otwata Ivone Nadina-Sis użytkowa Abigeil Rytir z Montdidier płowy psy szczeniaki Nice Looking Moravia Campanella młodzież Al Capone Chockiss posrednia Chamurapi Migo Bar-Bar Beskydy suki młodzież Chali Dana Bar-Bar Beskydy Jakokalypsa Ana Bar-Bar Beskydy Jezibaba Ana Bar-Bar Beskydy otwarta ghanima Ana Bar-Bar Beskydy Quote
Kika Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='Frugo_Samojed']Ja również dołączam siędo gratulacji. Poproszę stawkę samoyedów :D psy młodzież Snowmist Hoorray Hedidit otwarta Candy Zatoka snu Laubuurin Venka Vonka champ. Xaver Jamamba suki młodzież Beaty O ' Yacker Vidnavska zare Laubuurin Aamun Auer pośrednia Caylee Celesta Straznice severu otwarta Jony z Mesicniho sveta Quote
flashka-g Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 My takze wrócilismy pzed chwila..moja grzywaczka BOS i Narodni Vitez..przegralismy porownanie o BOB z czeskim psem takim sobie;/ no ale czeska sedzina;]i tak ie cieszymy bardzo..a dzisiaj mialam husky w tym garazu..o boziu a bylam w spodnicy wiec tyłek mi odmroziło;] Quote
Frugo_Samojed Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Ślicznie dziękuję za stawkę samoyedów =* Quote
Kika Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 flashka-g napisał(a):My takze wrócilismy pzed chwila..moja grzywaczka BOS i Narodni Vitez..przegralismy porownanie o BOB z czeskim psem takim sobie;/ no ale czeska sedzina;]i tak ie cieszymy bardzo..a dzisiaj mialam husky w tym garazu..o boziu a bylam w spodnicy wiec tyłek mi odmroziło;] Mnie wczoraj rano też przemknął przez glowę pomysł ze spódnicą :wink: ale cosik mi podpowiadało żeby z tego pomysłu zrezygnować, ale i tak ciepło to mi nie było. Jak należy tłumaczyć - tak na 100% tytuł Narodni vitez(czy zwycięzca kraju?) Quote
Martyna Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Gratulacje dla wszystkich :-)))) Czy moge prosic stawke flatow (VIII gr) + sedziego? :-) Quote
Recommended Posts