mausa Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Czy ma ktoś namiary na tę wystawe? Do kiedy zgłoszenia i obsada sędziowska?? Quote
Karka Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Zajrzyj na www.cmku.cz tam już coś powinno być :roll: Quote
Marcino1978 Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 byłem rok temu i chyba już nie pojade.To była zwykła krajowa wystawa a psów więcej jak na naszych międzynarodowych. CVhyba jednak warto wybrać sięna jakąś międzynarodową niż do Ostrawy. poszukam katalogu i napiszę co i jak pozdrawiam Quote
mausa Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 Wiem że to krajówka, ale ja potrzebuję jednego, ostatniego CAC-a, no i do Ostrawy mam rzut beretem, ok.65 km. Byłam tam w tym roku i całkiem fajna wystawa. Jak tkoś ma namiary na obsadę sędziowską to pliiiiis :D Quote
Karka Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Mnie się też Ostrava podoba i żałuję ,że drugi rok z rzędu organizowana jest w tym samym czasie co Katowice . Quote
Violonczela Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Wiem że to krajówka, ale ja potrzebuję jednego, ostatniego CAC-a, no i do Ostrawy mam rzut beretem, ok.65 km.Byłam tam w tym roku i całkiem fajna wystawa. Jak tkoś ma namiary na obsadę sędziowską to pliiiiis :D Tak sobie czytam " 65 km" no chyba mnie trafi :evil: a od nas najbliżej do Kalingradu 200 km. Do tego przekroczenie tam granicy czasowo wychodzi jakby było jeszcze o co najmniej 200 km więcej, ale Wam zazdroszczę :wink: ________________ :x-mas: :hand: Violonczela Quote
Agasia Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 No ja mieszkam w srodkowej polsce wiec mam jeszcze gorzej :D Wszedzie daleko... A moglabym prosic o stawke beagle z poprzedniej wystawy? Quote
flashka-g Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 ja tesh jade do Ostravy;] z moja grzywaczka i husky;]ale tylko na niedziele..piatek spedzam w Katowicach a sobota na spokojnie;] Quote
Frugo_Samojed Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Ja bym poprosiła o stwawkę samojedów (jak zwykle) i może teżsię wybiorę tylko muszę się dowiedzieć o zgłoszenie itp. moze ktoś jedzie z okolic Krakowa do Ostravy to chętnie go zabiorę (będę jechać przez śląsk to moge zabrać też z tamtąd). Pozdrawiam Ola i Frugo Quote
warg2003warg Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Witam,czy wolne miejsce do Ostrawy dalej aktualne? Quote
Dzidtka_Gl Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 flashka-g ja podobnie ;) piątek w Katowicach (jeszcze nie wiem u kogo ale mam zamiar gospodarzować)... a sobota (posokowce) i niedziela ( lhasa) w Ostravie :) Quote
mausa Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 Dzidtka wiesz może kto ma VI Gr w Ostravie i do kiedy można wysyłać zgłoszenia zgłoszenia ???? Quote
Nitencja Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Hmmm a wiecie kto sedziuje tam teriery walijskie ?? Quote
Dzidtka_Gl Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 zgłoszenia do I termin 20.01 II termin 09.02 dla zagranicznych I pies 17 euro drugi 15 euro NIE MOŻNA PŁACIĆ NA WYSTAWIE dalmatyńczyki będzie miał Dostal albo Nemec (oni są przewidziani na nie wymienione z gr VI a dalmatyńczyki nie są wymienione) walijskie Zabrodska albo Marsalowa (sytuacja jak z dalmatyńczykami) gr VI i III w sobotę Quote
warg2003warg Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Dzitka dlaczego nie można płacić na wystawie.Ja w tym roku na wystawie płaciłam i to w koronach.Nie chcieli ode mnie w euro.W tym roku też tak planuję. Quote
Dzidtka_Gl Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 tak mi powiedziała hodowczyni lhasa Eliska Vaskova hod. Lhasa Apso "Dar Tibetu" no i to w euro mam napisane na rozpisce w jpg z sędziami itd Quote
PSYLLA Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Dzidtka, a kto sędziuje posokowce? I czy masz jakąś informacje czy można płacić kartą. Quote
Dzidtka_Gl Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 posokowce jak dalmatyńczyki któryś z tych dwóch ale raczej Dostal, czy można placic karta nie mam pojęcia Quote
flashka-g Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 to ciekawe od keidy jakeis nowe prawo???zawsze normalnie mozna na wystawie przeciez..z rsezta im sie bardziej to opłaca nawet :evil: Dzitka a wiesz kto grzywacze i husky..plis jak wiesz to daj znac!!moze byc na priv! Quote
Dzidtka_Gl Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 husky Kurova grzywacz Dolejsova z tym płaceniem tak mi powiedziano, może da się zapłacić na wystawie ale za mnie juz znajoma czeszka zapłaciła Quote
warg2003warg Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Ja w tym roku chciałam płacić na miejscu w euro jak w ulotce,ale pani przyjmująca opłaty zapytała czy mam korony,a jak mam to wypisała kwit w ich walucie. Quote
mausa Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 Nie wiem skąd to zamieszanie z płaceniem. Byłam w tym roku na międzynarodowej w Ml. Boleslav i na krajowej w Brnie, na obu wystawach płaciłam na miejscu i nie było problemu Quote
Frugo_Samojed Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Ja mam jeszcze pytanie... Gdzie mozna wydrukować zgłoszenie na wystawę w Ostravie, ile sie płaci, bo na stronie www.cmku.cz nic nie pisze... chyba że ja nie umiem dobrze czytać :D Quote
Recommended Posts