Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam . Mam suczke owczarek niemiecki 6l

Od jakiegoś czasu wygryzala sobie na tylnej łapie sierść az do skóry. Ciągle w tym samym miejscu.  Byłam u weta dał tabletki na pasożyty kontrola za tydzień. Ale od jakiegoś czasu ciągle jest smutna nie wychodzi z budy . I dziś zobaczyłam rane taka  aż uderza gorącem jest bardzo tam rozpalona . Co to może być? 

Posted
48 minut temu, Czarnaaa napisał:

Witam . Mam suczke owczarek niemiecki 6l

Od jakiegoś czasu wygryzala sobie na tylnej łapie sierść az do skóry. Ciągle w tym samym miejscu.  Byłam u weta dał tabletki na pasożyty kontrola za tydzień. Ale od jakiegoś czasu ciągle jest smutna nie wychodzi z budy . I dziś zobaczyłam rane taka  aż uderza gorącem jest bardzo tam rozpalona . Co to może być? 

imageproxy.php?img=&key=fb990b1e378caf02

Jedź do weterynarza.

Czy przy ostatniej wizycie wet pobierał krew?

Posted

Jakby to powiedzieć...million rzeczy?Wet pobierał zeskrobinę z tego miejsca?Na jakie pasozyty dał lek? (zdjęcie się nie otwiera,ale to bez znaczenia,bo internetowo-zdjęciowe diagnozy,to wróżenie z fusów). Jedno jest pewne - sunia na pewno cierpi,na pewno ja to boli.Nie czekaj tydzień,przejdz sie może do drugiego weta?

Posted

Byłam u dwóch weterynarzy i nic nie wiedzą jednen z nich podał leki na pasożyty bo uważa że je może mieć.  Trudno pójdę do kolejnego innego weta który w końcu poda prawdziwa diagnozę 

Posted

Juz ćię pytałam o to,bo to ważne...na jakie pasozyty?Skórne,czy wewnętrzne?

A ten drugi wet,co powiedział?Co zalecił?

W jakim rejonie Polski mieszkasz,moze w poblizu jest dobry dermatolog - napisz.