Czarnaaa Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Witam . Mam suczke owczarek niemiecki 6l Od jakiegoś czasu wygryzala sobie na tylnej łapie sierść az do skóry. Ciągle w tym samym miejscu. Byłam u weta dał tabletki na pasożyty kontrola za tydzień. Ale od jakiegoś czasu ciągle jest smutna nie wychodzi z budy . I dziś zobaczyłam rane taka aż uderza gorącem jest bardzo tam rozpalona . Co to może być? Quote
uxmal Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 48 minut temu, Czarnaaa napisał: Witam . Mam suczke owczarek niemiecki 6l Od jakiegoś czasu wygryzala sobie na tylnej łapie sierść az do skóry. Ciągle w tym samym miejscu. Byłam u weta dał tabletki na pasożyty kontrola za tydzień. Ale od jakiegoś czasu ciągle jest smutna nie wychodzi z budy . I dziś zobaczyłam rane taka aż uderza gorącem jest bardzo tam rozpalona . Co to może być? Jedź do weterynarza. Czy przy ostatniej wizycie wet pobierał krew? Quote
bou Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Jakby to powiedzieć...million rzeczy?Wet pobierał zeskrobinę z tego miejsca?Na jakie pasozyty dał lek? (zdjęcie się nie otwiera,ale to bez znaczenia,bo internetowo-zdjęciowe diagnozy,to wróżenie z fusów). Jedno jest pewne - sunia na pewno cierpi,na pewno ja to boli.Nie czekaj tydzień,przejdz sie może do drugiego weta? Quote
Czarnaaa Posted May 30, 2018 Author Posted May 30, 2018 Byłam u dwóch weterynarzy i nic nie wiedzą jednen z nich podał leki na pasożyty bo uważa że je może mieć. Trudno pójdę do kolejnego innego weta który w końcu poda prawdziwa diagnozę Quote
bou Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Juz ćię pytałam o to,bo to ważne...na jakie pasozyty?Skórne,czy wewnętrzne? A ten drugi wet,co powiedział?Co zalecił? W jakim rejonie Polski mieszkasz,moze w poblizu jest dobry dermatolog - napisz. Quote
Recommended Posts