Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozumiem,że zgłoszenia przyjmują drogą internetową - ale nie widzę czy opłaty też można dokonywać do 20 w pierwotnej cenie?
Czy już podwyższonej?

Posted

jaki miejski autobus jeździ pod hale wystawowe???? No taki co jedzie z okolic dworca PKP???? Może ktoś wie???? I ile kosztują bilety w Kielcach i czy w niedzielę rano uda się gdzieś kupić??? I czy za psa się płaci w Kielcach????
Pomocy!!!!!!:lol:

Posted

[quote name='panbazyl']jaki miejski autobus jeździ pod hale wystawowe???? No taki co jedzie z okolic dworca PKP???? Może ktoś wie???? I ile kosztują bilety w Kielcach i czy w niedzielę rano uda się gdzieś kupić??? I czy za psa się płaci w Kielcach????
Pomocy!!!!!!:lol:
pod hale jeździ specjalny autobus na targi oznaczony TK lub autobus nr 37 ;) /przystanek jest na przeciwko dworca pks, pod starą romanticą oo znalazłam zdjęcie w necie stąd odjeżdża autobus
http://ckfoto.files.wordpress.com/2009/03/p8028321.jpg )
bilet ulgowy to koszt 1,20 a normalny 2 zł. bilety można kupić w autobusie w każdym jest teraz zainstalowany sprzęt z biletami :evil_lol:

co do zwierząt, to w regulaminie kiedyś czytałam,że opłacie nie podlegają te trzymane na kolanach :razz:

Posted

Ewelinka. Dziękuję bardzo!!!! Bo już raz szliśmy piechotą i nie mam zamiaru po raz drugi z dworca pkp..... Zbyt ambitny plan jak na spacer.
Mój psin raczej na kolana się nie zmieści :diabloti:, więc zapłacimy bilet.

Posted

panbazyl napisał(a):
Ewelinka. Dziękuję bardzo!!!! Bo już raz szliśmy piechotą i nie mam zamiaru po raz drugi z dworca pkp..... Zbyt ambitny plan jak na spacer.
Mój psin raczej na kolana się nie zmieści :diabloti:, więc zapłacimy bilet.

rozkładzik jazdy jeszcze ;): http://www.ztm.kielce.pl/pl/rozklady/0037/0037t007.htm choć jak co roku pewnie będą jeździć w czasie wystawy częściej..z reguły jeżdżą raz w ciągu godziny.

Posted

Cordia napisał(a):
nie wiecie czy wpuszczą mnie z nie zgloszonym psem??

chcesz sie męczyć z niezgłoszonym futrem???? :cool3:

rok temu nas nikt o nic i nie pytał... Nawet o świadectwa szczepień...:razz:

Posted

panbazyl napisał(a):
chcesz sie męczyć z niezgłoszonym futrem???? :cool3:

rok temu nas nikt o nic i nie pytał... Nawet o świadectwa szczepień...:razz:

Magda i tak jade samochodem :evil_lol: jezeli pojade dla mnie to nie problem.

Posted

W "Noclegach" nic nie ma praktycznie więc piszę tutaj,może ktos mi pomoże:roll:

UWAGA,ACHTUNG,WNIMANIJE,POZOR!!!

CZY KTOŚ ZNA JAKIEŚ FAJNE MIEJSCE DO SPANIA W KIELCACH LUB OKOLICY?SZUKAM JAKIEGOŚ GOSPODARSTWA AGRO,KWATERY PRYWATNEJ,MOŻE BYĆ TEŻ MOTEL.BĘDĘ JECHAŁA OD STRONY WARSZAWY,WIĘC NAJLEPIEJ GDZIEŚ TAM,NO I CO BY NIEDALEKO BYŁO DO TARGÓW KIELECKICH.MILIONÓW NIE ZAMIERZAM PŁACIĆ,ŚNIADANIE CHĘTNIE BYM RANO POŻARŁA,OBIADOKOLACJE EWENTUALNIE TEŻ ŁASKAWIE ZJEM.NAJLEPIEJ BYŁOBY,AŻEBY PSY BYŁY TAM HOŁUBIONE,A NIE TRZEBA BY PŁACIC ZA NIE PO 30 ZŁ.POTRZEBUJĘ 2 POKOI DWUOSOBOWYCH NA DZIEŃ 13-14 LISTOPADA.JAK JEŚĆ NIE DADZĄ-TEŻ DOBRZE,WEZMĘ SWOJE!:eviltong: