lapiovra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 termin zgłoszeń jest przedłużony do 20. 10 09. tak stoi na stronie, są również informacje o sposobie zglaszania oraz oplatach. Quote
bogi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Rozumiem,że zgłoszenia przyjmują drogą internetową - ale nie widzę czy opłaty też można dokonywać do 20 w pierwotnej cenie? Czy już podwyższonej? Quote
dzasta Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 No wynika z tego że po 150 zeta od psiaka Quote
Izabela124. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Prawdopodobnie zawitam, a jeśli nie to proszę o fotografowanie owczarków szetlandzkich oraz pinczerów Quote
Siberian-NANA Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witam :):) mam pytanie kto wybiera sie do kilec z Rzeszowa i okolic :):) Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Siberian-NANA napisał(a):Witam :):) mam pytanie kto wybiera sie do kilec z Rzeszowa i okolic :):) my:razz: a co? Quote
Marchewkowy Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Szukam pieska na sobote bo nie wiadomo czy mój dojedzie. Rasa obojętna najlepiej taki który wie o co chodzi w wystawach i pójdzie z obcą osobą. Pozdrawiam Quote
panbazyl Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jaki miejski autobus jeździ pod hale wystawowe???? No taki co jedzie z okolic dworca PKP???? Może ktoś wie???? I ile kosztują bilety w Kielcach i czy w niedzielę rano uda się gdzieś kupić??? I czy za psa się płaci w Kielcach???? Pomocy!!!!!!:lol: Quote
ewelinka_m Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='panbazyl']jaki miejski autobus jeździ pod hale wystawowe???? No taki co jedzie z okolic dworca PKP???? Może ktoś wie???? I ile kosztują bilety w Kielcach i czy w niedzielę rano uda się gdzieś kupić??? I czy za psa się płaci w Kielcach???? Pomocy!!!!!!:lol: pod hale jeździ specjalny autobus na targi oznaczony TK lub autobus nr 37 ;) /przystanek jest na przeciwko dworca pks, pod starą romanticą oo znalazłam zdjęcie w necie stąd odjeżdża autobus http://ckfoto.files.wordpress.com/2009/03/p8028321.jpg ) bilet ulgowy to koszt 1,20 a normalny 2 zł. bilety można kupić w autobusie w każdym jest teraz zainstalowany sprzęt z biletami :evil_lol: co do zwierząt, to w regulaminie kiedyś czytałam,że opłacie nie podlegają te trzymane na kolanach :razz: Quote
panbazyl Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ewelinka. Dziękuję bardzo!!!! Bo już raz szliśmy piechotą i nie mam zamiaru po raz drugi z dworca pkp..... Zbyt ambitny plan jak na spacer. Mój psin raczej na kolana się nie zmieści :diabloti:, więc zapłacimy bilet. Quote
ewelinka_m Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 panbazyl napisał(a):Ewelinka. Dziękuję bardzo!!!! Bo już raz szliśmy piechotą i nie mam zamiaru po raz drugi z dworca pkp..... Zbyt ambitny plan jak na spacer. Mój psin raczej na kolana się nie zmieści :diabloti:, więc zapłacimy bilet. rozkładzik jazdy jeszcze ;): http://www.ztm.kielce.pl/pl/rozklady/0037/0037t007.htm choć jak co roku pewnie będą jeździć w czasie wystawy częściej..z reguły jeżdżą raz w ciągu godziny. Quote
panbazyl Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ewelinka_m napisał(a):rozkładzik jazdy jeszcze ;): http://www.ztm.kielce.pl/pl/rozklady/0037/0037t007.htm choć jak co roku pewnie będą jeździć w czasie wystawy częściej..z reguły jeżdżą raz w ciągu godziny. ojej!!!! Wielkie dzięki!!!!:loveu: jesteś WIELKA!!!!! Quote
Cordia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 nie wiecie czy wpuszczą mnie z nie zgloszonym psem?? Quote
Shetanka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Syriuszek już opłacony :p Czy Kielce podają plan sędziowania? Quote
immortal Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Szukam transportu na sobotę, bez psa, z W-wy, dokładam się do paliwa. Quote
panbazyl Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Cordia napisał(a):nie wiecie czy wpuszczą mnie z nie zgloszonym psem?? chcesz sie męczyć z niezgłoszonym futrem???? :cool3: rok temu nas nikt o nic i nie pytał... Nawet o świadectwa szczepień...:razz: Quote
Cordia Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 panbazyl napisał(a):chcesz sie męczyć z niezgłoszonym futrem???? :cool3: rok temu nas nikt o nic i nie pytał... Nawet o świadectwa szczepień...:razz: Magda i tak jade samochodem :evil_lol: jezeli pojade dla mnie to nie problem. Quote
panbazyl Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ot szczęściara.... ja tam pkp będę podróżować z Bazylem. Mamy już "obczajone" co i gdzie w Kielcach :evil_lol: Rok temu piechotą szliśmy :eviltong: nie polecam Quote
Elitesse Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 mnie tez w tym roku pociag czeka :placz: mam nadzieje ze nie bedzie padac bo Tess bedzie wygladac jak zmokla kura :roll: Quote
maga18 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Elitesse napisał(a):mnie tez w tym roku pociag czeka :placz: mam nadzieje ze nie bedzie padac bo Tess bedzie wygladac jak zmokla kura :roll: ja jade :cool3: Quote
McDzik Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Czy ktoś wie, kiedy można spodziewać się planu sędziowania? :razz: Quote
Matagi Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 W "Noclegach" nic nie ma praktycznie więc piszę tutaj,może ktos mi pomoże:roll: UWAGA,ACHTUNG,WNIMANIJE,POZOR!!! CZY KTOŚ ZNA JAKIEŚ FAJNE MIEJSCE DO SPANIA W KIELCACH LUB OKOLICY?SZUKAM JAKIEGOŚ GOSPODARSTWA AGRO,KWATERY PRYWATNEJ,MOŻE BYĆ TEŻ MOTEL.BĘDĘ JECHAŁA OD STRONY WARSZAWY,WIĘC NAJLEPIEJ GDZIEŚ TAM,NO I CO BY NIEDALEKO BYŁO DO TARGÓW KIELECKICH.MILIONÓW NIE ZAMIERZAM PŁACIĆ,ŚNIADANIE CHĘTNIE BYM RANO POŻARŁA,OBIADOKOLACJE EWENTUALNIE TEŻ ŁASKAWIE ZJEM.NAJLEPIEJ BYŁOBY,AŻEBY PSY BYŁY TAM HOŁUBIONE,A NIE TRZEBA BY PŁACIC ZA NIE PO 30 ZŁ.POTRZEBUJĘ 2 POKOI DWUOSOBOWYCH NA DZIEŃ 13-14 LISTOPADA.JAK JEŚĆ NIE DADZĄ-TEŻ DOBRZE,WEZMĘ SWOJE!:eviltong: Quote
Shetanka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 http://www.targikielce.pl/index.html?k=main&s=hotele może tu poszukaj? Quote
Matagi Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Shetanka napisał(a):http://www.targikielce.pl/index.html?k=main&s=hotele może tu poszukaj? Zaglądałam tu-jutro będę dzwonić!-dzięki:lol: A może ma ktos cos sprawdzonego?;) Quote
Zabajka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Witam Ma ktos może jakies przecieki odnośnie planu sędziowania chociaż... o staweczce nawet nie marzę... Quote
Recommended Posts