Incunabula Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Shetanka napisał(a):Mój peruwian nagi będzie w kl. szczeniąt ;) [FONT=Tahoma]To zapewne będziemy na tym samym ringu. Ja zgłosiłam moją podenkę :wink: . [/FONT] Quote
panbazyl Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 zapłacone, zgłoszone a teraz czekamy na weryfikację danych i mail potwierdzającego i list też chyba powinien przyjść? Quote
dadiii Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 my również będziemy :) to nasz debiut jeśli o wystawy chodzi :) kl. młodzieży :D żeby tylko nas z ringu nie wyprosili xD Quote
Jagoodka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 My w końcu po dłuuugich przemysleniach (spowodowanych nie za bardzo pasująca nam sędziną) tez zgłoszeni.:) Quote
Marchewkowy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ja będę w obydwa dni, jest ktoś zianteresowany fotorelacją wystawową :) ? Zapraszam Quote
panienkabubu Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Marchewkowy napisał(a):Ja będę w obydwa dni, jest ktoś zianteresowany fotorelacją wystawową :) ? Zapraszam Tak! Bostony! Quote
Viris Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ja też planuję być w oba dni, czas na zakup szelek więc będę z paskudą pewnie :diabloti: Quote
Bura Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Marchewkowy napisał(a):Ja będę w obydwa dni, jest ktoś zianteresowany fotorelacją wystawową :) ? Zapraszam My!! My!! My!!! Już piszę PW :cool3: Quote
Marchewkowy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ktoś jeszcze zbieram zapisy za wczasu :lol: Quote
AnkaW Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Marchewkowy']Ktoś jeszcze zbieram zapisy za wczasu :lol: GRZYWACZE :loveu::loveu::loveu: Ich fotek nigdy za dużo :loveu::loveu::loveu: Quote
polciuaa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ja poprosze wilczaki gdybym z jakiegoś powodu się jednak nie wybrała.:loveu: Quote
Diuna B. Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Marchewkowy']Ktoś jeszcze zbieram zapisy za wczasu :lol: Briardziki- ich prawie nidy w fotorelacjach z wystaw nie ma:cool3: Quote
Shetanka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Marchewkowy napisał(a):Ja będę w obydwa dni, jest ktoś zianteresowany fotorelacją wystawową :) ? Zapraszam Peruwiany nagie poproszę ! :cool3: Quote
immortal Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Fotki z MP, jeśli można :cool3:. W sobotę będę z huskym (jeżeli znajdę transport na ten dzień, z W-wy), a w niedzielę z chińskim grzywaczem. Quote
KRAM Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 uwaga!!! Podczas III Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych Kielce 2009 14-15.11.2009 (w oba dni) będzie istniała możliwość wykonania badań oczu pod kątem chorób dziedzicznych. Koszt badania wraz z certyfikatem to 70 PLN. Badania będzie wykonywać Lek.wet Oliwia Lis Łobaczewska Badania te organizowane są we współpracy Oddziału Kielce z Klubem Rasy Alaskan Malmute zapisy: komisja.hodowlana@klubmalamuta.pl lub zapraszamy bezpośrednio podczas wystawy Quote
Bura Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='KRAM']uwaga!!! Podczas III Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych Kielce 2009 14-15.11.2009 (w oba dni) będzie istniała możliwość wykonania badań oczu pod kątem chorób dziedzicznych. Koszt badania wraz z certyfikatem to 70 PLN. Badania będzie wykonywać Lek.wet Oliwia Lis Łobaczewska Badania te organizowane są we współpracy Oddziału Kielce z Klubem Rasy Alaskan Malmute zapisy: komisja.hodowlana@klubmalamuta.pl lub zapraszamy bezpośrednio podczas wystawy A w jakim wieku musi być pies aby można było je wykonać??? Quote
pokoik1 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='KRAM']uwaga!!! Podczas III Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych Kielce 2009 14-15.11.2009 (w oba dni) będzie istniała możliwość wykonania badań oczu pod kątem chorób dziedzicznych. Koszt badania wraz z certyfikatem to 70 PLN. Badania będzie wykonywać Lek.wet Oliwia Lis Łobaczewska Badania te organizowane są we współpracy Oddziału Kielce z Klubem Rasy Alaskan Malmute zapisy: komisja.hodowlana@klubmalamuta.pl lub zapraszamy bezpośrednio podczas wystawy Ja również mam pytanie... Czy te badania dotyczą tylko malamutów? Jeśli nie, to od jakiego wieku psiaki mogą być badane? Quote
maga18 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 powyzsze badania oczu wykluczaja wszelkiego rodzaju zaćmy, jaskry, pra i wiele wiele innych chorob najlepiej badac osobniki dorosle w pelni rozwiniete - ja swoje grzywki badam w wieku ok 18 miesiecy a pozniej co 12 miesiecy bardzo sie ciesze, ze na tej wystawie sa organizowane badania - cena rowniez kusząca Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='KRAM']uwaga!!! Podczas III Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych Kielce 2009 14-15.11.2009 (w oba dni) będzie istniała możliwość wykonania badań oczu pod kątem chorób dziedzicznych. Koszt badania wraz z certyfikatem to 70 PLN. Badania będzie wykonywać Lek.wet Oliwia Lis Łobaczewska Badania te organizowane są we współpracy Oddziału Kielce z Klubem Rasy Alaskan Malmute zapisy: komisja.hodowlana@klubmalamuta.pl lub zapraszamy bezpośrednio podczas wystawy O, szkoda, że mnie jednak nie będzie, bo bym chętnie skorzystała w tej oferty. Cena bardzo zachęcająca...no i razem z certyfikatem... Pzr. Quote
panienkabubu Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 A ja bym przebadała swoją bernardynkę Franię, ale zapomniałam, że jej nie zgłosiłam, no i niespecjalnie mi to się układa kurczę flaczki :hmmmm: Quote
AnkaW Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='KRAM']uwaga!!! Podczas III Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych Kielce 2009 14-15.11.2009 (w oba dni) będzie istniała możliwość wykonania badań oczu pod kątem chorób dziedzicznych. Koszt badania wraz z certyfikatem to 70 PLN. Badania będzie wykonywać Lek.wet Oliwia Lis Łobaczewska Badania te organizowane są we współpracy Oddziału Kielce z Klubem Rasy Alaskan Malmute zapisy: komisja.hodowlana@klubmalamuta.pl lub zapraszamy bezpośrednio podczas wystawy co jest jeszcze potrzebne, oczywiście oprócz psa i kasy? Quote
aleb Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 I do kiedy trzeba się zapisywać? Akurat będziemy na wystawie i z chęcią przebadam moją labcię Quote
Viris Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Asiaczek']O, szkoda, że mnie jednak nie będzie, bo bym chętnie skorzystała w tej oferty. Cena bardzo zachęcająca...no i razem z certyfikatem... Pzr. [quote name='panienkabubu']A ja bym przebadała swoją bernardynkę Franię, ale zapomniałam, że jej nie zgłosiłam, no i niespecjalnie mi to się układa kurczę flaczki :hmmmm: Możecie jeszcze się zgłosić, do 14 przyjmują na wystawę. [FONT=Calibri] Uwaga !! W ramach III Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych Kielce 2009[/FONT] [FONT=Calibri] 14-15.11.2009 (w oba dni) [/FONT][FONT=Calibri]odbędą się Testy Psychiczne ([/FONT][FONT=Calibri]sędzia: Zbigniew Połoska, pozorant: Włodzimierz Gossa)[/FONT] [FONT=Calibri]Opłata za test : 50 PLN zgłoszenia na adres : zkwpkielce@poczta.onet.pl lub w dniach wystawy[/FONT] Jeszcze takie testy robią. Quote
panienkabubu Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Viris - nieee.... Bernardynka nie ma potrzeby obecnie :loveu: Po CACIBy pojedziemy w przyszłym roczku gdzieś ;) Quote
Recommended Posts