Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogomanka- miejsce będe miała na 100% :) Napisałam na 99%- bo nigdy nie wiadomo czy cos niespodziewanego nie wypadnie.
Generalnie zgłaszam na tą wystawę i b. mi na niej zależy.

Posted

Witam
Szukam transportu z Łodzi do Kielc. Wiem, że tu jest wątek o Kielcach, ale potrzebuję również transportu z Łodzi do Poznania.
Wszystkim życzę sukcesów na ringach.

Posted

immortal napisał(a):
Szukam transportu na tą wystawę z W-wy oraz psa na MP. Oczywiście dokładam się do paliwa.

W jednej sprawie mogę Ci pomóc :)
w drugiej masz prv ;(

Posted

Kisses napisał(a):
A my chyba z Kielc zrezygnujemy :roll:
50 zł za psa w klasie szczeniąt, gdzie w sumie nie dostane nic, a to mało się liczy, to chyba troszeczkę za dużo :evil_lol:

Ja płacę 20 euro czyli ok 90 zł za szczeniaka i nie narzekam :evil_lol: Choć zmiana sędziego mi niezbyt na rękę, ale trudno.

Posted

Bura napisał(a):
Ja płacę 20 euro czyli ok 90 zł za szczeniaka i nie narzekam :evil_lol: Choć zmiana sędziego mi niezbyt na rękę, ale trudno.

to zapraszam na lubelskie wystawy! Mamy ceny jednakowe dla wszystkich niezależnie od zameldowania psa.
A czy pokazywanie psa w klasie szczeniąt nic nie daje, to nie wiem. Mam inne zdanie na ten temat - pies "obywa" się z wystawami, z innymi psami, z tym hałasem na ringu. To taka początkowa edukacja wystawowa. Tyle, ze trochę kosztowna.

Posted

Trochę nie na temat , ale jestem innego zdania, co do wożenia tak młodych psów na wystawy , moim zdaniem to za duży stres dla nich, lepiej pózniej je do tego przezwyczajać , są wtedy mocniejsze psychicznie i lepiej znoszą taki stres.

Posted

iza napisał(a):
Trochę nie na temat , ale jestem innego zdania, co do wożenia tak młodych psów na wystawy , moim zdaniem to za duży stres dla nich, lepiej pózniej je do tego przezwyczajać , są wtedy mocniejsze psychicznie i lepiej znoszą taki stres.

ale to chyba tez zalezy od psa, jaki ma charkter i tp, moj szczeniak w ogóle zero stresu a przynajmniej miała kontakt z innymi psami dużo jej to dało i widziałam, ze jej to też odpowiada ;)

Posted

jeden z moich psów - jako szczeniak - właśnie zaczął swoją karierę wystawową w Kielcach. Bardziej ja przeżywałam to niż pies. Ale warto było przyjechać i się sprawdzić - nawet samo chodzenie przy nodze - powiedzmy, ze przy nodze...
Teraz przyjadę z dorosłym psem. On zaczął swoją karierę wystawową jako pies pełnoletni. I dużo musiałam z nim pracować, zupełnie inaczej niż z tym co zaczął wcześniej. Ale - to wszystko zależy od psa - jak już ktoś napisał wcześniej.

Posted

Szukam transportu z Poznania ew.z Pniew na tą wystawę w sobotę dla siebie i jamniczki miniaturowej-grzecznej podczas podróży. Oczywiście dokładam się do kosztów. Chciałabym zgłosić Vivi ale nie mam transportu:placz: