Błyskotka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Pełna stawka. Zgłaszałam tak kiedyś na Opole i musiałam płacić normalnie. Quote
cockermanka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 panbazyl napisał(a):nie strasz :-o coś nie tak jest???? Bo my z VIII też... Zależy jak rasa...mnie akurat sędzina na naszą średnio odpowiada...:roll: Quote
mrowa23 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 mialam nadzieje na inny podzial...a tak to sama nie wiem czy pchac sie przez pol polski... chociaz moglibysmy pokazac sie na miedzynarodowce bo idealnie bedziemy mieli 6 miesiecy i 1 dzien:lol: no i mlodziezowka by jechala z nami...hmmm nie wiem nei wiem... Quote
mrowa23 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 no tak myslalam zeby mala zabrac do klasy szczeniat, przy okazji jak bysmy jechali z mlodziezowa ekipa...ale o sedzinie ic dobrego nie slyszalam... Quote
puli Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 mrowa23 napisał(a):no tak myslalam zeby mala zabrac do klasy szczeniat, przy okazji jak bysmy jechali z mlodziezowa ekipa...ale o sedzinie ic dobrego nie slyszalam...A co Cie sędzina obchodzi? I tak mała ma wygraną w łapkach :evil_lol: A przy okazji przez Kraków przejedziesz... Quote
mrowa23 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 do kraka to jakos tak nie podrodze choc obecnie do kraka to zawse po drodze :lol: no ja wiem ale mi nie na wygranych tylko opisach zalezy... o ocenie, bo to ze bedziemy mialy tlok na ringu to ja wiem:lol: puli a ty gdzie sie wybeirasz, zebym mogla pokazac corci jak ma sie preentowac na "zywym" przykladzie:cool3: Quote
Bewarka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No ale ten, panienka się przynajmniej będzie socjalizować nie? :D Quote
puli Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 mrowa23 napisał(a):do kraka to jakos tak nie podrodze choc obecnie do kraka to zawse po drodze :lol: no ja wiem ale mi nie na wygranych tylko opisach zalezy... o ocenie, bo to ze bedziemy mialy tlok na ringu to ja wiem:lol: puli a ty gdzie sie wybeirasz, zebym mogla pokazac corci jak ma sie preentowac na "zywym" przykladzie:cool3: Ja Ci moge w ciemno powiedziec jakie opisy bedzie mała dostawać przez najbliższy rok.. albo półtora. :evil_lol::evil_lol: Potem tez będa podobne i pucharków bedzie przybywac :evil_lol: O porządnych opisach pogadamy jak pojedziemy na czeskie, słowackie i wegierskie klubówki. Szykuj sie na wiosnę.:lol: My jedziemy na światowke zeby za cięzki szmal przegrac z fajnymi psami i zobaczyc znajomków :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 tak tez przypuszalam :diabloti: dlatego my juz ustawieni z jozefem i ilona ze bedziemy za rok na wegrzech na festiwalu:razz: na swiatowce bedziemy z buldozerem bo mloda za mloda:-( a ty sie przygotuj ze bedziemy jezdzic za toba jak smrodek po gatkach:lol: ) moze przyjedziemy... zobacze bo toruniu i wloclawku Quote
polciuaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 A jedzie ktoś z Krakowa,Katowic lub okolic i ma wolne miejsce w autku dla jednej osoby bez psa?:oops: Bo chętnie bym sie z kimś zabrała w niedziele spowrotem.:oops::diabloti: Quote
puli Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='mrowa23']tak tez przypuszalam :diabloti: dlatego my juz ustawieni z jozefem i ilona ze bedziemy za rok na wegrzech na festiwalu:razz: A będzie festiwal za rok??na swiatowce bedziemy z buldozerem bo mloda za mloda:-( a ty sie przygotuj ze bedziemy jezdzic za toba jak smrodek po gatkach:lol: ) moze przyjedziemy... zobacze bo toruniu i wloclawku Dzień buldozerów to jedyny dzien kiedy nie bedziemy na swiatówce. :roll: Chyba ze cos sie zmieni... Burki kosiły bisy na klubówkach wiec teraz kolej na zmiane warty. Nasi górą. Nie będzie Czech ni Słowak pluł nam w dredy :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 mowili ze bedzie, jak nie bedzie to pogryze:razz: a kiedy sa klubowki u naszych zagramanicznych braci:diabloti:? [SIZE="2"]ale offa zrobilysmy Quote
puli Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='mrowa23']mowili ze bedzie, jak nie bedzie to pogryze:razz: a kiedy sa klubowki u naszych zagramanicznych braci:diabloti:? [SIZE="2"]ale offa zrobilysmy Wszystkie klubówki i specjalne przypadaja na wiosne. Od kwietnia do czerwca.I jeszcze moznaby na rasy wegierskie do hungarii.... Szykuj kase i dużo czasu. Zagramanica czeka :loveu: Quote
mrowa23 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 masz ty dobrakobieto gg albo telefon?:cool3: my chcemy tak troszku pojezdzic z mala...ale i sporta zazyc... no i gdzie cie spotkamy?:mad: Quote
immortal Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Szukam transportu z W-wy na tą wystawę, dla jednej osoby, bez psa. Oczywiście dorzucam się do paliwa. Quote
Kisses Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 A my chyba z Kielc zrezygnujemy :roll: 50 zł za psa w klasie szczeniąt, gdzie w sumie nie dostane nic, a to mało się liczy, to chyba troszeczkę za dużo :evil_lol: Quote
Saga200 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 My się szczerze zastanawiamy nad tą wystawą. Może i uda nam się zgłosić? ;) Quote
immortal Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 immortal napisał(a):Szukam transportu z W-wy na tą wystawę, dla jednej osoby, bez psa. Oczywiście dorzucam się do paliwa. Acha, i psa do MP szukam :cool3:. Quote
Asiaczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 immortal napisał(a):Szukam transportu z W-wy na tą wystawę, dla jednej osoby, bez psa. Oczywiście dorzucam się do paliwa. Ja miałam jechac na tę wystawę, ale chyba zrezygnuję; przyczyny osobiste. Ale skontaktuj się z hubertusem. On organizuje transport do Kielc. Może uda Ci się załapać na miejscówke... Pzdr. Quote
Darianna Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 my sobie odpuścimy pewnie. Brandulec i tak jeszcze mały i chudy.... Quote
polciuaa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 dogomanka_ napisał(a):A jedzie ktoś z Krakowa,Katowic lub okolic i ma wolne miejsce w autku dla jednej osoby bez psa?:oops: Bo chętnie bym sie z kimś zabrała w niedziele spowrotem.:oops::diabloti: przypominam się.:razz: Quote
Irviers Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dogomanka- na 99% ja będe miała miejsce na niedziele :) Quote
aro Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Irviers napisał(a):Dogomanka- na 99% ja będe miała miejsce na niedziele :) Kielce mamy w kalendarzu wystaw, i owszem ;) Quote
panienkabubu Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 I chyba się okazuje, że i ja przybęde :) Quote
Recommended Posts