Bura Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Marchewkowy']Grrr ja mam fotki ale przez tą nową dogomanie dostaje szału gggrrr. Mam zdjęcia Syriusza, ale dgm mi wariuje i nie mogę odczytać twojej pw :/ Jeden weimar się załapał ;) tutaj link do zdjęć z niedzieli: http://www.otostrona.pl/animals/index.php?p=1_31_MWPR-Kielce-CACIB-15-11-09r- Fotki z soboty też mam ale jeszcze nie wywołane więc trochę to potrwa. Jeśli checie wstawiać na swoje stronki itp to proszę bardzo jeśli jest widoczny znak wodny jeśli nie to proszę o podanie adresu do mojej www. Pozdrawiam My z kolei bardzo dziękujemy za piękną sesję z wystawy naszego Igora!! Quote
Marchewkowy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Bura napisał(a):My z kolei bardzo dziękujemy za piękną sesję z wystawy naszego Igora!! Dziękuję również za miłą współpracę i do zobaczenia na kolejnych wystawach :) Mizianka dla Igora! Quote
Shetanka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Dzięki, już sobię ukradłam zdjęcie Syriuszka na tapetę i wysłałam hodowcy. Śliczne są te fotki *_* Quote
Recommended Posts