Yanni Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 To ostatnia międzynarodowka więc jak nie pojechać. Quote
BSSA Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 czy ktos wie kiedy podadza konkretnych sedziow do poszczegolnych ras? bo na razie to wielka niewiadoma... Quote
Shetanka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Obojętnie który z sędziów będzie oceniał peruwiany to i tak jedziemy - Syriusz w klasie szczeniąt ;) Quote
Estowa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 My byśmy się wybrały... ^^ Wszystko zalezy czy bedziemy miały transport ;) Quote
Kisses Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jeśli się nam uda, to tam zadebiutujemy w klasie szczeniąt :razz: Quote
Judit Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 hoh.. my czekamy aż powiedzą w końcu kto od seterów a kto od wyżłow.. bo nie zamierzmy pokazywać się u pana F. :razz: Quote
Tecia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Judit napisał(a):hoh.. my czekamy aż powiedzą w końcu kto od seterów a kto od wyżłow.. bo nie zamierzmy pokazywać się u pana F. :razz: A my mimo pierwotnych planów pojawienia się w Kielcach chyba zrezygnujemy:( Wyjscia sa dwa albo znajomi Pana F albo loteria na kogo wypadnie na tego benc u Pani W :) Za takie sedziowanie my dziekujemy :) Quote
.Agata. Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ja chyba też :evil_lol: Ale w MP nie wystartuję,chodź chciałam - boję się konkurencji :diabloti::cool3: Quote
Shetanka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):Nam pasuje tylko 2 sędziów.... o ile pamiętam Wy też V grupa? który nie pasuje i dlaczego? Quote
M&S Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Shetanka napisał(a):o ile pamiętam Wy też V grupa? który nie pasuje i dlaczego? wszystko się zgadza V gr. :p, a pasuje nam 2 Panów sędziów.... ;) Quote
Shetanka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):wszystko się zgadza V gr. :p, a pasuje nam 2 Panów sędziów.... ;) Aha mi narazie bez różnicy bo to w sumie będzie 2 lub 3 wystawa mojego Maleństwa (bo nie wiem czy na Krajówce w Łodzi jest klasa baby) . Ale trochę głupio że na całą V grupę nie ma sędziego zza granicy :placz: Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Shetanka napisał(a):Aha mi narazie bez różnicy bo to w sumie będzie 2 lub 3 wystawa mojego Maleństwa (bo nie wiem czy na Krajówce w Łodzi jest klasa baby) . Ale trochę głupio że na całą V grupę nie ma sędziego zza granicy :placz: na krajówce pewnie nie będzie, ale na klubowej powinna być, a klubowa jest dzień po krajowej.... ps. a dlaczego Twoja galeria nie jest w temacie "nagusków" tylko poza....? Quote
Shetanka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):na krajówce pewnie nie będzie, ale na klubowej powinna być, a klubowa jest dzień po krajowej.... ps. a dlaczego Twoja galeria nie jest w temacie "nagusków" tylko poza....? http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/images/PDF1/V%20grupa%20Krajowa%202009.pdf - wg. tego jest. A na dogo nie ma subfora tej rasy ;) Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Shetanka napisał(a):http://www.zkwp.lodz.pl/joomla/images/PDF1/V%20grupa%20Krajowa%202009.pdf - wg. tego jest. A na dogo nie ma subfora tej rasy ;) ...no tak, bo to krajowa V gr. to trzeba moda do założenia poprosić...;) A. Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 agnethka napisał(a):to jak? widzimy się w Kielcach? :cool3: jest to baaardzo prawdopodobne, tylko nie pamiętam, którego dnia chodzimy.... Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 agnethka napisał(a):SOBOTA: gr. 1 - my :razz: gr. 3 - my :razz: gr. 4 gr. 5 - my :p gr. 10 NIEDZIELA: gr. 2 gr. 6 gr. 7 gr. 8 gr. 9 to sie widzimy ;) Quote
Cordia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 w koncu <mam nadzieje> poznam Anie :) jak nasza nie dostanie cieczki:angryy: takze tez sie widzimy na ta chwile Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Cordia napisał(a):w koncu <mam nadzieje> poznam Anie :) jak nasza nie dostanie cieczki:angryy: takze tez sie widzimy na ta chwile Fajnie i Marysię ;), ale może porozmawiaj z małą, na okoliczność :cool3: A. Quote
Cordia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 zaraz pojde ja przekonac hihih ciekawe kiedy podadza sedziow odnosnie ras Quote
Matagi Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):Fajnie i Marysię ;), ale może porozmawiaj z małą, na okoliczność :cool3: A. O!:lol: No to się może i my spotkamy;) jeżeli nie wsadzą mi mego prezesa na shiby:p Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Matagi napisał(a):O!:lol: No to się może i my spotkamy;) jeżeli nie wsadzą mi mego prezesa na shiby:p Jak na wilcze dadzą pana Sz. to sie wystawimy, a jak nie to pewnie przyjedziemy towarzysko...:p;) A. Quote
Matagi Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):Jak na wilcze dadzą pana Sz. to sie wystawimy, a jak nie to pewnie przyjedziemy towarzysko...:p;) A. Hiiihiiii:evil_lol: Na piątkę jest dwóch panów SZ:diabloti: jak będzie białostocki Sz,to nie wystawiam/takowe mam zasady/,a jak będzie łódzki to wystawiam/nigdy nie sędziował mnie/,pani O,też może być....:lol: Quote
M&S Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Matagi napisał(a):Hiiihiiii:evil_lol: Na piątkę jest dwóch panów SZ:diabloti: jak będzie białostocki Sz,to nie wystawiam/takowe mam zasady/,a jak będzie łódzki to wystawiam/nigdy nie sędziował mnie/,pani O,też może być....:lol: No faktycznie, to mnie interesuje Twój boss, pani O odpada.... Pan Sz drugi może być nas sedziował nie wiem juz ile razy....i wystarczy ;) A. Quote
Matagi Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):No faktycznie, to mnie interesuje Twój boss, pani O odpada.... Pan Sz drugi może być nas sedziował nie wiem juz ile razy....i wystarczy ;) A. O,widzisz:razz: łódzki ESz sędziował dużo,ale jakoś tak mi wyszło,że jak sędziował,to ja nie wystawiałam, tylko byłam towarzysko:diabloti: Może podzielą tak,że obie będziemy happi:roll::eviltong: Ja swojemu SZ to sugerowałam żeby powiedział organizatorom,że... nie lubi shib:diabloti: Trzeba być dobrej myśli!:multi:;) Quote
Recommended Posts