Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulacje dla zadowolonych:multi:

A my niestety z niebieska dozyca spoznilismy sie na ring.... stalismy przy zamknietych ( wczoraj byly otwarte ) drzwiach i przez szybe widzielismy jak klasa przed nami wchodzi na ring.... niestety zanim przeszlismy z psami przez wszystkie hale zdazyla sie skonczyc nawet nasza klasa :-(:shake: Co najdziwniejsze te drzwi byly otwarte a jedynie zawiazane plastikowymi opaskami...... Poniewaz z naszej hali wogole nei bylo jak wyjsc z psami po jakims czasie wystawcy te opaski przecieli ..... szkoda, ze nie rano.... tak umknela nam ocena :shake:

Ja rozumiem, ze wszyscy chca zeby bylo cieplo w hali.... ale ... no wlasnie....

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Natalia_W']a kto na dalszych miejscach BIS :) i BOG II :)
Zna ktos wyniki BOG IX?

W ozdóbkach BEST OF GROUP - również Lhasa apso - Magic of Elegance Azurowa Amhara ( to jej 3 -cia grupa a młoda ma zaledwie 15 -cie miesiecy i kilka dni :-)
Załapała sie również na BEST IN SHOW III :-)
Na drugim przpiękny thai .

[quote name='McDzik']Arniuldo dziś V1, CWC, CACIB - ukończony Championat Polski :)

Gratki . To teraz czas na Intera :-)

Posted

McDzik napisał(a):
Arniuldo dziś V1, CWC, CACIB - ukończony Championat Polski :)
Niestety zaraz po ocenie musieliśmy spadać... i nie zostałam na Mp :-(

Gratulacje:multi::multi::multi:
Arni jak zwykle pięknie się zaprezentował.:loveu:

Posted

Syriuszek w sobotę ocena wybitnie obiecująca, I lokata, Najlepsze Szczenię w Rasie :multi:

[SIZE=2]Ja na MP w sobotę z Syriuszem 3/5 pkt, a w niedzielę z cavikiem 5/5 ;)

Ma ktoś fotki z BIS PUPPY z soboty?
konkretniej interesuje mnie nagi pies peruwiański :evil_lol:

Posted

Oo... ;-)
Moja młoda się załapała :-)
Radio Kielce: Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych

Tak więc moja Novinka Rojber dzisiaj u p. Leosia Jancika wygrała: V1, CWC, CACIB, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie i Zwycięstwo Rasy.
Cieszy to, bo suka jest 3 miesiące po porodzie :loveu: i jest w doskonałej kondycji jak widać :-) I cieszy, bo miałam plan minimum - CWC............ :loveu:
Bostonów zgłoszonych 16 :multi:

Wystawiany przeze mnie Boston - ChessWyn Blessed Assurance forumowej koleżanki pokoik1 - V1, Zw. Młodzieży, BOB Junior i ukończony Młodzieżowy Championat Polski na trzech kolejnych wystawach :-)

Posted

[quote name='Shetanka']Syriuszek w sobotę ocena wybitnie obiecująca, I lokata, Najlepsze Szczenię w Rasie :multi:

Nasza pudelinia dzidza też :) A siostra Igora wzięła rasę :) Gdyby ktoś miał foty dużych białych pudli to poprosimy!!

Posted

[quote name='panienkabubu']

Wystawiany przeze mnie Boston - ChessWyn Blessed Assurance forumowej koleżanki pokoik1 - V1, Zw. Młodzieży, BOB Junior i ukończony Młodzieżowy Championat Polski na trzech kolejnych wystawach :-)

I zawsze Ty mi go wstawiałaś :loveu::loveu::loveu: DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Parking 18zł
Wejściówka 10zł

Tyle z informacji :evil_lol:

Ziemniaczki po 7zł :evil_lol:

A my dzis placilismy 30 zł za parking :mad:

Irvier's Classy Chassy- 1/3, doskonała, Zw.Mł, BOB Junior - rozpoczęła Mł.Ch.Pl :)

Posted

pokoik1 napisał(a):
I zawsze Ty mi go wstawiałaś :loveu::loveu::loveu: DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Z tego co pamiętam:

BIS O/Kielce
1. Chow-Chow
2. Nowofundland

Grupa II:
1. Bokser
2. Czarny Terrier
3. Shar Pei

Posted

panienkabubu napisał(a):
My niestety też :/ chamstwo.

Słyszałam że musiałaś sie naszukać Kasi bo w ferworze walki zapomniała o odbieraniu telefonu:)
Mam nadzieje że w Wels pójdzie sprawniej :)

Posted

Tecia napisał(a):
Słyszałam że musiałaś sie naszukać Kasi bo w ferworze walki zapomniała o odbieraniu telefonu:)
Mam nadzieje że w Wels pójdzie sprawniej :)

Najważniejsze, że się udało :-)
Jeszcze raz dziękuję! :-)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Najważniejsze, że się udało :-)
Jeszcze raz dziękuję! :-)

No tak najważniejsze że się spotkałyście:) a dziękować nie ma za co w koncu i tak jadę więc to żaden problem coś do auta wrzucić:)

Posted

A mój Guinness wygrał sobie w sobotę trzecią grupę, więc musieliśmy zostać do dzisiaj na BISa i dopiero co wrócilismy do domu. :) Na szczęście miałam ze sobą Lotkę, bo przed wystawą myślałam, żeby ją zostawić samą w domu na te kilka godzin :roll:.

Więc czy ma ktoś może fotki z finału trzeciej grupy? :) Pliiiz... :)

Posted

Lotty napisał(a):
Gratulacje:multi::multi::multi:
Arni jak zwykle pięknie się zaprezentował.:loveu:

EwikB napisał(a):

Gratki . To teraz czas na Intera :-)

Dziekujemy :lol: Oczywiście, że spróbujemy :)
Dziś się dowiedzieliśmy, że nasz tatus na Litwie ukończył Intera, to synek nie może byc "gorszy" :D

Posted

Flaire napisał(a):
A mój Guinness wygrał sobie w sobotę trzecią grupę, więc musieliśmy zostać do dzisiaj na BISa i dopiero co wrócilismy do domu. :)

Widziałam, GRATULUJĘ, jak on pięknie się porusza :loveu::loveu:

Posted

Moja mała myszka czyli pudel miniaturowy czarny REGINA VICTORIA FORTUNATA Czarna Fuga wczoraj skończyła Championat Młodzieżowy a dziś kończy swój pierwszy roczek :loveu::loveu::loveu:

Nasz "rodzinny jamnik" czyli pies Teściów jamnik krótkowłosy standard czekoladowy podpalany PIRAT CZUK Hodowla Myślinów rozpoczął dorosły championat otrzymując w sobotę w kl. pośredniej CWC, w porównaniu samców otrzymał BOS i CACIB a na koniec BOB :crazyeye:

Posted

a my o godzinie 10 zaparkowalysmy pod hotelem naprzeciwko glownego wejscia na targi za free :diabloti::diabloti:

Tess - V 1 CWC NSwR CACIB
Eska - V1 Zwyc Ml BOB Junior

:multi::multi::multi:

Posted

gratulacje dla wszytskich zadowolonych :multi:

sznaucer olbrzym - Szczurolap z Dalekiej REMUS- dosk.1,cwc,cacib,bob, bis uzytkowych II, 6stka finałowa bog

bis uzytkow niedziela
1 beagle
2 szn olbrzym
3 ?

Moze ktos posiada zdjecia olbrzyma z bisu użytkow albo grupy?

Wielkie gratulacja dla przystojnego Karola za BIS , ten boxer poprostu mnie oczarował już w Szczecienie . :multi:

Grtaulacja dla Natalii i Richiego za kolejny v-ce bis puppy :multi: