PANGEA Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Gratulacje dla zadowolonych:multi: A my niestety z niebieska dozyca spoznilismy sie na ring.... stalismy przy zamknietych ( wczoraj byly otwarte ) drzwiach i przez szybe widzielismy jak klasa przed nami wchodzi na ring.... niestety zanim przeszlismy z psami przez wszystkie hale zdazyla sie skonczyc nawet nasza klasa :-(:shake: Co najdziwniejsze te drzwi byly otwarte a jedynie zawiazane plastikowymi opaskami...... Poniewaz z naszej hali wogole nei bylo jak wyjsc z psami po jakims czasie wystawcy te opaski przecieli ..... szkoda, ze nie rano.... tak umknela nam ocena :shake: Ja rozumiem, ze wszyscy chca zeby bylo cieplo w hali.... ale ... no wlasnie.... Quote
Ania&Kasia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ma ktoś może wyniki z ringu nowofundlandów??? baaardzo bym prosiła:lol: jak ktoś ma też fotki to również bardzo prosze:roll: Quote
EwikB Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Natalia_W']a kto na dalszych miejscach BIS :) i BOG II :) Zna ktos wyniki BOG IX? W ozdóbkach BEST OF GROUP - również Lhasa apso - Magic of Elegance Azurowa Amhara ( to jej 3 -cia grupa a młoda ma zaledwie 15 -cie miesiecy i kilka dni :-) Załapała sie również na BEST IN SHOW III :-) Na drugim przpiękny thai . [quote name='McDzik']Arniuldo dziś V1, CWC, CACIB - ukończony Championat Polski :) Gratki . To teraz czas na Intera :-) Quote
Guest Lotty Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 McDzik napisał(a):Arniuldo dziś V1, CWC, CACIB - ukończony Championat Polski :) Niestety zaraz po ocenie musieliśmy spadać... i nie zostałam na Mp :-( Gratulacje:multi::multi::multi: Arni jak zwykle pięknie się zaprezentował.:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A wie ktoś może kto kamerował na ringu głównym? Quote
Shetanka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Syriuszek w sobotę ocena wybitnie obiecująca, I lokata, Najlepsze Szczenię w Rasie :multi: [SIZE=2]Ja na MP w sobotę z Syriuszem 3/5 pkt, a w niedzielę z cavikiem 5/5 ;) Ma ktoś fotki z BIS PUPPY z soboty? konkretniej interesuje mnie nagi pies peruwiański :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Oo... ;-) Moja młoda się załapała :-) Radio Kielce: Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Tak więc moja Novinka Rojber dzisiaj u p. Leosia Jancika wygrała: V1, CWC, CACIB, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie i Zwycięstwo Rasy. Cieszy to, bo suka jest 3 miesiące po porodzie :loveu: i jest w doskonałej kondycji jak widać :-) I cieszy, bo miałam plan minimum - CWC............ :loveu: Bostonów zgłoszonych 16 :multi: Wystawiany przeze mnie Boston - ChessWyn Blessed Assurance forumowej koleżanki pokoik1 - V1, Zw. Młodzieży, BOB Junior i ukończony Młodzieżowy Championat Polski na trzech kolejnych wystawach :-) Quote
Bura Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Shetanka']Syriuszek w sobotę ocena wybitnie obiecująca, I lokata, Najlepsze Szczenię w Rasie :multi: Nasza pudelinia dzidza też :) A siostra Igora wzięła rasę :) Gdyby ktoś miał foty dużych białych pudli to poprosimy!! Quote
pokoik1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='panienkabubu'] Wystawiany przeze mnie Boston - ChessWyn Blessed Assurance forumowej koleżanki pokoik1 - V1, Zw. Młodzieży, BOB Junior i ukończony Młodzieżowy Championat Polski na trzech kolejnych wystawach :-) I zawsze Ty mi go wstawiałaś :loveu::loveu::loveu: DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu: Quote
Irviers Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 panienkabubu napisał(a):Parking 18zł Wejściówka 10zł Tyle z informacji :evil_lol: Ziemniaczki po 7zł :evil_lol: A my dzis placilismy 30 zł za parking :mad: Irvier's Classy Chassy- 1/3, doskonała, Zw.Mł, BOB Junior - rozpoczęła Mł.Ch.Pl :) Quote
panienkabubu Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 pokoik1 napisał(a):I zawsze Ty mi go wstawiałaś :loveu::loveu::loveu: DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Z tego co pamiętam: BIS O/Kielce 1. Chow-Chow 2. Nowofundland Grupa II: 1. Bokser 2. Czarny Terrier 3. Shar Pei Quote
Tecia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 panienkabubu napisał(a):My niestety też :/ chamstwo. Słyszałam że musiałaś sie naszukać Kasi bo w ferworze walki zapomniała o odbieraniu telefonu:) Mam nadzieje że w Wels pójdzie sprawniej :) Quote
panienkabubu Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Tecia napisał(a):Słyszałam że musiałaś sie naszukać Kasi bo w ferworze walki zapomniała o odbieraniu telefonu:) Mam nadzieje że w Wels pójdzie sprawniej :) Najważniejsze, że się udało :-) Jeszcze raz dziękuję! :-) Quote
Tecia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 panienkabubu napisał(a):Najważniejsze, że się udało :-) Jeszcze raz dziękuję! :-) No tak najważniejsze że się spotkałyście:) a dziękować nie ma za co w koncu i tak jadę więc to żaden problem coś do auta wrzucić:) Quote
Flaire Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A mój Guinness wygrał sobie w sobotę trzecią grupę, więc musieliśmy zostać do dzisiaj na BISa i dopiero co wrócilismy do domu. :) Na szczęście miałam ze sobą Lotkę, bo przed wystawą myślałam, żeby ją zostawić samą w domu na te kilka godzin :roll:. Więc czy ma ktoś może fotki z finału trzeciej grupy? :) Pliiiz... :) Quote
McDzik Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Lotty napisał(a):Gratulacje:multi::multi::multi: Arni jak zwykle pięknie się zaprezentował.:loveu: EwikB napisał(a): Gratki . To teraz czas na Intera :-) Dziekujemy :lol: Oczywiście, że spróbujemy :) Dziś się dowiedzieliśmy, że nasz tatus na Litwie ukończył Intera, to synek nie może byc "gorszy" :D Quote
AnkaW Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Flaire napisał(a):A mój Guinness wygrał sobie w sobotę trzecią grupę, więc musieliśmy zostać do dzisiaj na BISa i dopiero co wrócilismy do domu. :) Widziałam, GRATULUJĘ, jak on pięknie się porusza :loveu::loveu: Quote
aneta Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Moja mała myszka czyli pudel miniaturowy czarny REGINA VICTORIA FORTUNATA Czarna Fuga wczoraj skończyła Championat Młodzieżowy a dziś kończy swój pierwszy roczek :loveu::loveu::loveu: Nasz "rodzinny jamnik" czyli pies Teściów jamnik krótkowłosy standard czekoladowy podpalany PIRAT CZUK Hodowla Myślinów rozpoczął dorosły championat otrzymując w sobotę w kl. pośredniej CWC, w porównaniu samców otrzymał BOS i CACIB a na koniec BOB :crazyeye: Quote
Elitesse Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 a my o godzinie 10 zaparkowalysmy pod hotelem naprzeciwko glownego wejscia na targi za free :diabloti::diabloti: Tess - V 1 CWC NSwR CACIB Eska - V1 Zwyc Ml BOB Junior :multi::multi::multi: Quote
Dzidtka_Gl Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 czy ktos ma albo wie kto robił ( błagam o kontakt na priv ) fotki z niedzieli z BIS szczeniąt i BIS juniorów ????? w obu finałach na pudłach były lhasaczki z Czańca Quote
BLACKDRAGON Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 gratulacje dla wszytskich zadowolonych :multi: sznaucer olbrzym - Szczurolap z Dalekiej REMUS- dosk.1,cwc,cacib,bob, bis uzytkowych II, 6stka finałowa bog bis uzytkow niedziela 1 beagle 2 szn olbrzym 3 ? Moze ktos posiada zdjecia olbrzyma z bisu użytkow albo grupy? Wielkie gratulacja dla przystojnego Karola za BIS , ten boxer poprostu mnie oczarował już w Szczecienie . :multi: Grtaulacja dla Natalii i Richiego za kolejny v-ce bis puppy :multi: Quote
Recommended Posts