pati1033 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ja sie pochwale - moja Tamisia BIS Szczeniat lok 1 :loveu::loveu::loveu: jakby ktos posiadal jakas fotke- bylabym bardzo wdzieczna :) Quote
Cordia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Chodzi ci o wyniki czy kto sędziował? o wyniki :) Quote
Siamensis Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ma ktoś zdjęcia collaczków? HANDSOME BOY Ko-To-Ra CWC Res.Cacib:multi: Quote
hocca. Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witam :D Jutro na tej wystawie pojawię się na 100 % ok. godziny 11.30 jeśli ktoś chce mogę zrobić zdjęcia :cool3:. Quote
Agama Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zapraszamy na ring 12 -grzywaczy chinskich sedziowanie zaczyna o 12 Quote
Impresja&Simarilion Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 BOG V dla pretezentowanego przezemnie Tajskiego ridgebacka :P jutro znów musdzę wrócić do Kielc na BISa Quote
Viris Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Impresja napisał(a):BOG V dla pretezentowanego przezemnie Tajskiego ridgebacka :P jutro znów musdzę wrócić do Kielc na BISaGratulacje, widziałam Was dzisiaj i miałam nadzieję na takie zakończenie :lol: Szkoda że zaniemogłam przed finałami, oglądanie tego psa w ruchu to niesamowita uczta dla oczu. Quote
Musiałek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='pati1033']ja sie pochwale - moja Tamisia BIS Szczeniat lok 1 :loveu::loveu::loveu: jakby ktos posiadal jakas fotke- bylabym bardzo wdzieczna :) GRATULUJE !!! :) moje dziecko Kri - Saussurea Sixth Sence - załapała się do najlepszej 8 na BIS puppy :))) Gratuluje Małgosi - włascicielce :) jej brat Saussurea Softly Sentimental - wo 1 :))))) Quote
Cordia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Impresja napisał(a):BOG V dla pretezentowanego przezemnie Tajskiego ridgebacka :P jutro znów musdzę wrócić do Kielc na BISa Hirooooo :loveu::loveu::loveu::loveu: a reszta 2 3 miejsce? życze powodzenia! trzymam kciuki Quote
Musiałek Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 agnethka napisał(a):to może na ozikowym forum doczekam się na jakieś wyniki? zdjęcia? bo tam cisza jakby w ogóle ta wystawa nie istniała :roll: jesli maja pełne wyniki i zdjecie to pewnie tam wstawia - tam pytaj Quote
Pieseczkowo Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ja jak zwykle jestem upierdliwa:eviltong:Udało się komuś uchwycić westulki?;) Quote
ewelinka_m Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 na kieleckich portalach pojawiły się zdjęcia z wystawy..może akurat ktos się znajdzie ;) p.s pieseczkowo westy są też :evil_lol: Radio Kielce: Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Wystawa Psów w Kielcach - sobotnie prezentacje - zdjęcie nr 1 Quote
pati1033 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 BIS Szczeniat- mam tylko taka kiepska fotke- moze ma ktos lepsza? bylabym wdzieczna bardzo :) Quote
Pieseczkowo Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='ewelinka_m']na kieleckich portalach pojawiły się zdjęcia z wystawy..może akurat ktos się znajdzie ;) p.s pieseczkowo westy są też :evil_lol: Radio Kielce: Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych Wystawa Psów w Kielcach - sobotnie prezentacje - zdjęcie nr 1 Dzięki wielkie kochana,fotki boskie :) Quote
Matagi Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cordia napisał(a):Hirooooo :loveu::loveu::loveu::loveu: a reszta 2 3 miejsce? życze powodzenia! trzymam kciuki 1-TR 2-shiba 3-szpicel wilczy Quote
Cordia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Matagi napisał(a):1-TR 2-shiba 3-szpicel wilczy oo zadnego zaprzegowca ani akitki :) ciekawe zestawienie :) beda zdjecia btw Matagi wielkie dzieki Quote
McDzik Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Arniuldo dziś V1, CWC, CACIB - ukończony Championat Polski :) Niestety zaraz po ocenie musieliśmy spadać... i nie zostałam na Mp :-( Quote
Natalia_W Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Res. BEST IN SHOW PUPPY - Lhasa Apso - American Gigolo z Czańca :D :D :D Dziękuję współwłaścicielce Richiego Izie i hodowczyni Ani za zaangażowanie ! Jeśli ktoś ma zdjęcia naszego maluszka to bardzo poprosimy :) dodam, że Res. BEST IN SHOW JUNIOR również dla Lhasa Apso :D - PS I LOVE YOU z Czańca :D GRATULACJE !!!! Quote
Grey* Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 czy ma ktos fotki szaraków - wyżełków weimarskich ?? :modla: zapomniałam aparatu My zdobyliśmy dziś Zw. Mł. :cool3: Quote
citro Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 McDzik napisał(a):Arniuldo dziś V1, CWC, CACIB - ukończony Championat Polski :) Niestety zaraz po ocenie musieliśmy spadać... i nie zostałam na Mp :-( Gratulacje dla Arnisia i jego Pani za wspaniałe wyniki i ukończenie championatu Polski. Quote
McDzik Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cordia Gratulacje dla Arniego!! [quote name='citro']Gratulacje dla Arnisia i jego Pani za wspaniałe wyniki i ukończenie championatu Polski. Dziekujemy :multi: Quote
Natalia_W Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 a kto na dalszych miejscach BIS :) i BOG II :) Zna ktos wyniki BOG IX? Quote
Judit Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 od nas: Ashanti Shadow Dog (klasa pośrednia) - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR, BOB ;) gratulacje :lol: Quote
Recommended Posts