Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW napisał(a):
POWODZENIA :multi::multi:

Jak wrócicie to dajcie znać czy ciepło na halach :cool3:
Ciepło, ja zostawiłam kurtkę w samochodzie i chodziłam w krótkim rękawku. Niestety mam mega zły dzień, jestem wściekła strasznie i jutro nawet się nie wybiorę.

Posted

Agatko to Ciebie nie bedzie,smutniutko bardzo,ja jednak jade ale bez psow,boje sie zabrac Rine,w zeszlym roku Madryt z Kielc przywiozl kaszel kenelowy i zarazil 2 inne moje psy,boje sie powtorki z rozrywki majac Kiki w ciazy,teraz sezon tego chorobska a kombajn szczepionkowy nie chroni niestety

Posted

Wybacz Agamo, czuję się fatalnie po prostu. W sumie od powrotu do kraju coś mnie "bierze". Mi też smutno, szczególnie że w Wawie byłam a też zaniemogłam :placz:
Myślałam że się chociaż w Kielcach zobaczymy a tu ****.
Ja dziś o 15 wyszłam z wystawy bo miałam wrażenie że fiknę, mimo że finały już się praktycznie zaczynały to ja nie mogłam wytrzymać. Ledwo widziałam, głowa mnie bolała. Koszmar.
Teraz idę do wyrka chyba:shake:

Posted

[quote name='Viris']Ciepło, ja zostawiłam kurtkę w samochodzie i chodziłam w krótkim rękawku. Niestety mam mega zły dzień, jestem wściekła strasznie i jutro nawet się nie wybiorę.

:placz::placz::placz: a mówiłam Ci, że najlepszy miód pitny :cool3:
Wielka szkoda, że się nie spotkamy :-(

Posted

osobek napisał(a):
O którą sznaucerke chodzi dokladnie?? Podasz mi numer?? Chetnie zrobię dla ciebie kilka zdjęć ;)

Szczerze mówiąc to nie wiem, bo będę ją tylko wystawiać.
Czarno-srebrna miniatura w pośredniej, ja będę w czerwonej garsonce to powinnaś poznać ;)

Posted

Pan Leos Jancik oceniał dziś Westy a jutro ocenia nas, czy można prosić dzisiejszych o jakies info ??? Co preferuje??? jaki jest???

Zuza i Noddy napisał(a):
Andrei Kisljakov Białoruś

A dzięki, nawet nas kiedyś oceniał :)