Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich serdecznie :):)

Mam takie pytanie :):)
Szukam hodowców , bądz wystawców którzy wybierają się na wystawe do Kielc czy nie
znależli by miejsca dla jedej ocoby zwiedzającej bez psa :):)
Dzień sobota :):)

Bardzo prosze o odpowiedz:):)

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinka_m']
na wystawie będziemy również stać z puszkami zbierając datki na bezdomne zwierzaki.

tu nasze wątki, gdzie można zapoznać się z naszą działalnością:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-swietokrzyskie-alarm-prosimy-o-pomoc-finansowa-ogloszenia-aktualiz-str-1-a-112282/

http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczenieta-z-kielc-prosimy-o-pomoc-dla-nich-potrzebne-dt-148818/#post13150778

jeśli ktoś ma również jakieś niepotrzebne psie/kocie akcesoria i nie ma co z nimi zrobić z miłą chęcią je przygarniemy bo przy tylu psach idzie to w sporej ilości :lol:

przypominam :oops:

ja będę stać w sobotę...będę oznakowana więc na pewno jeśli ktoś będzie chciał sypnąć grosza mnie zauważy :lol:

Posted

SZukam transportu DO KIELC na NIEDZIELE !:multi::multi::multi:

Z WARSZAWY - 2 osoby jedna z psem małym druga bez.
Żoliborz i Ochota

Proszę o kontakt na PW lub tel:508761231
dokładamy się oczywiście do kosztów

Posted

Witam!
Jeśli ktoś potzrebowałby pomocy w wystawieniu psiaka w niedzielę to bardzo chętnie pomogę. W okolicy 13:45 będę na Młodym Prezenterze, a na wystawie będę od ok. 10.
Proszę o PW. Jeśli ktoś chciałby się czegoś dowiedzieć proszę pisać.
Pozdrawiam

Posted

SZukam transportu DO KIELC na NIEDZIELE !:multi::multi::multi:

Z WARSZAWY - 2 osoby jedna z psem małym druga bez.
Żoliborz i Ochota

Proszę o kontakt na PW lub tel:508761231
dokładamy się oczywiście do kosztów

Posted

kurde, ja to mam pecha, dziś piątek 13-tego to może dlatego. Dziś odpadł mi tansport. Dlatego mam ogromną prośbę:
[FONT="Arial Black"][SIZE="6"]
Czy ma ktoś miejsce dla jednej osoby z okolic katowic/sosnowca/będzina/dąbrowy do Kielc w sobotę?
[/FONT]
Oczywiście dorzucam się do beznyny.

Posted

Ja tez się dołączam do poszukiwań transportowych.
[SIZE=5]Szukam na SOBOTĘ z Częstochowy lub okolic albo ze śląska, jesli byla by mozliwośc odebrania mnie z dworca pkp dla 1 osoby bez psa, dokładam się do kosztów.

Posted

startank napisał(a):
witam,
chcę pojechać popatrzeć ale chcę wziąć tez swoją psinę bo nie bardzo mam z kim zostawić, i lubi ona ze mną jezdzić.. i więc pytanie - czy trzeba mieć jakiś wet.sertyfikat na psa czy wystarczy książeczka zdrowia ze szczepieniami (nie wiem jak to się nazywa po polsku)? czy trzeba będzie płacić za wejście z psem?

i może ktoś wie - o ktorej będą owczarki niemieckie? :)
nie mogę tego znaleźć
Teoretycznie z psem nie zgłoszonym na wystawę nie wpuszczają, ale ja czasami wchodziłam z suczką niezgłoszoną - wystarczało zaświadczenie o szczepieniu. Jednak nikt Ci nie zagwarantuje że na wystawę z takim psem wejdziesz. Ja jestem w takiej samej sytuacji, też nie mam z kim psa zostawić :shake:

Posted

Szukam transportu na [SIZE=3]SOBOTĘ:

POZNAŃ - KIELCE - POZNAŃ
...aż 2 osoby + spory pies :)

...a ze względu na to, że pewnie się nie znajdzie to BAAARDZO PROSZĘ O ZDJĘCIA BIAŁYCH OWCZARKÓW ( RING 15, godzina 10:00 ) DZIĘKUJĘ! ;)

Posted

Viris napisał(a):
Teoretycznie z psem nie zgłoszonym na wystawę nie wpuszczają, ale ja czasami wchodziłam z suczką niezgłoszoną - wystarczało zaświadczenie o szczepieniu. Jednak nikt Ci nie zagwarantuje że na wystawę z takim psem wejdziesz. Ja jestem w takiej samej sytuacji, też nie mam z kim psa zostawić :shake:

Dziękuję bardzo za odpowiedź!
Spróbuję pojechać. Jak nie puszczą, to.. pozwiedzam miasto :)

Posted

Jak nie wpuszczą koło 10-12 to możesz później spróbować, gdy już niektórzy wystawcy pojadą. Czasem gdy są finały to nikt już nawet biletu wstępu nie chce sprzedać ;)

Posted

Viris napisał(a):
Jak nie wpuszczą koło 10-12 to możesz później spróbować, gdy już niektórzy wystawcy pojadą. Czasem gdy są finały to nikt już nawet biletu wstępu nie chce sprzedać ;)

Viris będziesz z aparacikiem?

Posted

Tak wiem MP;)
Zrobię co w mojej mocy, ale nic nie obiecuję bo mam mega zdjęciowe zaległości. Chcę pojechać na wystawę, bo mam parę spraw. O zdjęciach pomyślę - jeśli starczy mi siły i ochoty:shake:

Posted

Viris napisał(a):
Tak wiem MP;)
Zrobię co w mojej mocy, ale nic nie obiecuję bo mam mega zdjęciowe zaległości. Chcę pojechać na wystawę, bo mam parę spraw. O zdjęciach pomyślę - jeśli starczy mi siły i ochoty:shake:

Rozumiem ;)
A ogólnie proszę jeszcze o fotki
sobota
11.50 Whippet
niedziela
11.05 Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny suka kl. pośrednia

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Rozumiem ;)
A ogólnie proszę jeszcze o fotki
sobota
11.50 Whippet
niedziela
11.05 Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny suka kl. pośrednia

O którą sznaucerke chodzi dokladnie?? Podasz mi numer?? Chetnie zrobię dla ciebie kilka zdjęć ;)