panbazyl Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 panienkabubu napisał(a):Jasne :evil_lol: Tyle, że my wyruszymy w poniedziałek rano :evil_lol: W niedzielę jeszcze pójdziemy do kina hahahahaha Hm.... Do kina - ja do kina najbliższego mam ze 25 km... Tego prawdziwego. Bo kino takie jak w "Samych swoich" to mam za płotem co dzień... :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 :evil_lol: A którędy idziecie do Kielc? Może się spotkamy po drodze? :evil_lol: W takie poranne mgły możemy się przeoczyć hehe. Quote
immortal Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Czy byłby ktoś tak miły i sprawdziłby, o której godz. w niedzielę są pinczery min. i buldożki francuskie? :) Quote
immortal Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dzięki wielkie. Cholera, ten podział w ogóle mi nie pasuje :angryy:. Quote
Iza. Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A my z Buenoskiem, może pojawimy się towarzysko, jestem na etapie szukania transportu :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Iza. napisał(a):A my z Buenoskiem, może pojawimy się towarzysko, jestem na etapie szukania transportu :eviltong:Jak wyzdrowieje do weekednu to też będę A w który dzień zawitasz? Quote
Iza. Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Izabela124. napisał(a):Jak wyzdrowieje do weekednu to też będę A w który dzień zawitasz? W niedzielę ;) Quote
immortal Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 W Kielcach (w oba dni) będę miała sporo wolnego czasu, więc chętnie pomogę przy wystawianiu psiaków ;). Quote
startank Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 informacja jest tam Lista psów przyjętych na III Międzynarodową Wystawę Psów Rasowych Kielce 14-15.11.2009 oraz Plan sędziowania :) Quote
immortal Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czy jakaś dobra dusza mogłaby sprawdzić, o której godz. w sobotę są malamuty? Quote
aleb Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 immortal napisał(a):Czy jakaś dobra dusza mogłaby sprawdzić, o której godz. w sobotę są malamuty? Malamuty wchodzą o 10.00 ;) Quote
canis1 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Przepraszam za off ale czy ktoś z Gdańska wybiera sie na wystawę do Kielc? Quote
Bura Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 immortal napisał(a):Kto zostaje do finalow? My zostaniemy, jeśli sędzina okaże się łaskawa :P Quote
immortal Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A kto zostaje do finalow w sobote? :) Quote
Biutka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Chyba jaa, ale nie jesteśmy pewni :D Poprosimy o pary hodowlane na BIS'ach i szczenięta :D ! Quote
panbazyl Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 panienkabubu napisał(a)::evil_lol: A którędy idziecie do Kielc? Może się spotkamy po drodze? :evil_lol: W takie poranne mgły możemy się przeoczyć hehe. A później w wiadomościach lokalnych będzie głośno o tym, jak dwie zbłąkane dusze i dwa wery wielikie big dogi kręciły się dookoła Targów Kieleckich w poszukiwaniu wejścia strasząc gości i wystawców :evil_lol: Quote
Biutka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 panbazyl napisał(a): kręciły się dookoła Targów Kieleckich w poszukiwaniu wejścia strasząc gości i wystawców :evil_lol: Ale panie nie będą aż tak straszne? :roll: :lol::lol::lol: Quote
Bewarka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja jeśli przyjadę to w sobote i wychodzi na to, że będę mogła być dopiero gdzieś koło 13:30. :cool3: W sumie, nie wiem czy sie mi oplaca przyjeżdżać...:roll: Quote
Klaudia :-) Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Czy ktoś jedzie z Wrocławia albo przez Wrocław i mógłby zabrać jedną osobę z psem? Chodzi o dzień wystawiania Igrupy(sobota)? Bo niestety dokońca nie wiem czy będziemy miały jak się dostać na wystawe Quote
panbazyl Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Biutka napisał(a):Ale panie nie będą aż tak straszne? :roll: :lol::lol::lol: no nie wiem....:crazyeye: To zależy od not sędziowskich :eviltong: pozdrawiam! Quote
Bura Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Bura napisał(a):A my sami w swojej klasie... Ale za to mamy miejsce z Rzeszowa do Kielc w niedzielę... na małego psa w kennelu najlepiej. No, plus właściciel.... Nieaktualne. Jedzie z nami mój tłumacz :cool3: Quote
Recommended Posts