Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Owczarek niemiecki, pies, szczeniąt - GRANT KAMABEDA Szymczak Jan - Plock
Owczarek niemiecki, pies, szczeniąt - BRUNO Artinus FCI Wojciechowski Krzysztof Artur Szyptur- Mokobody
Owczarek niemiecki, pies, szczeniąt - BRUNO Kam-Ola FCI Wojciechowski Krzysztof - Mokobody
Owczarek niemiecki, pies, szczeniąt - XANDO z Barciego Kojca Szcześniak Bartłomiej Aleksander Rybak- Nowy Korczyn
Owczarek niemiecki, pies, młodzieży - BOB vom Hof Pekrahn Ignaczak Edyta - Zgierz
Owczarek niemiecki, pies, młodzieży - ASKO MAVIC POLAND Koziara Grzegorz - Głowaczowa 37
Owczarek niemiecki, pies, młodzieży - YARO Yaro Ardelia Bajorek Adam - Ostrów Mazowiecka
Owczarek niemiecki, pies, młodzieży - ICE von der Grafschaft Mark Wawrowski Jerzy - Bialystok
Owczarek niemiecki, pies, młodzieży - ASKON z Leśnego Justynowa Lisowski Sylwester - Justynów
Owczarek niemiecki, pies, pośrednia - WALLACE aus Wattenscheid Piotrowiak Grzegorz - Tarnowskie Gory
Owczarek niemiecki, pies, pośrednia - U2 vom Haus Tchorz Tchorz Mirosław - Wisznia Mała
Owczarek niemiecki, pies, pośrednia - QUATTRO von Fichtenschlag- Zwinger Suchan Czesław - Liszki
Owczarek niemiecki, pies, pośrednia - XARO ze Skalnego Wzgórza Szcześniak Bartłomiej - Nowy Korczyn
Owczarek niemiecki, pies, pośrednia - CARLOS vom Friedlander Land Ochmke Axel - Friedland
Owczarek niemiecki, pies, pośrednia - CARLOS Amax Potaś Sławomir - Orzysz
Owczarek niemiecki, pies, pośrednia - Al-grom KIMON Zawiślak Marzena, Mirosław - Chynów
Owczarek niemiecki, pies, pośrednia - ARGO z Leśnego Justynowa Lisowski Sylwester - Justynów
Owczarek niemiecki, pies, pośrednia - ARON Szenberg Kowalski Wiktor - Buszkowice 17
Owczarek niemiecki, pies, otwarta - VAX Artrox Pełka Stanisław - Radomsko
Owczarek niemiecki, pies, otwarta - QUATRO vom Satyr Gadomski Andrzej Mirosław Tchorz- Warszawa
Owczarek niemiecki, pies, otwarta - ANDO Animar Ciechan Jan - Rejowiec
Owczarek niemiecki, pies, otwarta - LOGAN Woj-Bas Pustelnik Wojciech - Łódź
Owczarek niemiecki, pies, otwarta - INA Kub-OL Godycki-Ćwirko Maciej - Łódź
Owczarek niemiecki, pies, otwarta - ESKO Z Krzywego Kościuch Stanisław - Suwałki
Owczarek niemiecki, pies, otwarta - ATOS z Domu Nauczyciela Frączek Karolina - Kraków
Owczarek niemiecki, pies, otwarta - MANTO von Thermodos Reuter Renata Suchan Czesław- Katowice
Owczarek niemiecki, pies, otwarta - RASTY vom Haus Storr Wawrowski J. Babl Bernh- Bialystok
Owczarek niemiecki, pies, użytkowa - GASPAR Hen-Mi Mizera Henryk - Poraj
Owczarek niemiecki, pies, użytkowa - RIKO Animar Ciechan Jan - Rejowiec
Owczarek niemiecki, pies, championów - KEY Haus Galli Kuczewska Bożena - Biała Podlaska
Owczarek niemiecki, suka, szczeniąt - Aksaris PAXI Kalita Dominik - Podgrodzie 121
Owczarek niemiecki, suka, szczeniąt - AZIS Lobos Bonitos Paluch Tomasz - Karniowice
Owczarek niemiecki, suka, szczeniąt - BARINA ONTOPUS-FCI Rubacha Robert - Kazimierza Wielka
Owczarek niemiecki, suka, szczeniąt - BIRMA Woj-Bas Kubiak Karolina - Łódź
Owczarek niemiecki, suka, szczeniąt - ETNA z Rokoli Szuba Mariusz - Sułów
Owczarek niemiecki, suka, szczeniąt - ELI Tombo Krukowski Albert - Czermin
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - GATTACA Temperton (FCI) Pacyna Anna Krzysztof Siedlik- Pogórska Wola
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - WICKY Maserau Bienias Kazimierz - Jaslo
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - PARIA-PEZI z Piaszczystej górki Kozek Szczepan - Sędżiszów Małopolski
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - FIONA Woj-Bas Pustelnik Wojciech - Łódź
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - CZACZA z Kojca Holan Holik Andrzej - Rzeszów
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - CINDY Falkoen's Toś Elżbieta - Zgłobień 152 A
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - CATHY Animar Hałabuda Ireneusz - Biała Podlaska
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - CALLAS EKARES Dudkiewicz Wiesław - Bychawa
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - ALIS z Leśnego Justynowa Tymiński Marek - Jazgarzew
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - AGRA ZE SKALNEGO WZGÓRZA Marczyk Łukasz - Koluszki
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - HAWANA von der Grafschaft Mark Sokolewicz Adam - Tykocin
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - YANIA Ardelia Bożko Piotr - Bielsk Podlaski
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - MAVIC WRENIA Knapik Grzegorz - Zgłobice
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - ZASKIA Maserau Krawczyk Stanisław - Dąbrowa Tarnowska
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - SALOME aus Westsachsen Galus Maria - Wróblew
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - SISI KABI Stelmach Slawomir - Lubice
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - SISI V-Max Kowalski Mariusz - Włodzimierzów
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - TOOTSIE Tensor Rokitka Radosław - Wadowice
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - VIVIA vom Zellwaldrand Mukalski Szymon - Ostrow Wielkopolski
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - WERA Vom Klostermoor Kielbasa Henryk - Minsk Mazowiecki
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - WIEBKE vom Klostermoor Kalbarczyk Roman Jakub Jałoszyński- Sobolew
Owczarek niemiecki, suka, młodzieży - JILA von Marbeck Giele Patryk - Przechód
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - DINA VON HAUS YU Dybul Kornel - Grabów Nad Prosną
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - IOSY von Bad-Boll Szturma Marta - Sieradz
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - ABRA z Leśnego Justynowa Łagoński Tomasz - Koluszki
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - Al-grom KARMA Zawiślak Marzena, Mirosław - Chynów
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - ASTAKATTO ALGEBRA Sobieraj Adam - Niedrzwica Kościelna
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - CELEBRA TOMBO Szyszka Stanisław - Rzeszów
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - DELHI Von Haus Yu Yu Richard - Meerbusch
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - IDYLA z Lintichu Rachwał Jan - Czechowice-Dziedzice
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - ILANKA z Krzywego Mukalski Szymon - Ostrow Wielkopolski
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - YANKA Ardelia Federak Waldemar - Minsk Mazowiecki
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - IRISA z Agiru Bohemia Matuszyńska Ewa - Ustroń
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - ORA V-Max Kowalski Mariusz - Włodzimierzów
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - POLA Mis-Maz Wojcicki Stanislaw - Minsk Mazowiecki
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - SANDRA VITAXIS Sobczak Zbigniew Opozda J., R.Reuter- Katowice
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - TRIXI Woj-Bas Pustelnik Wojciech - Łódź
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - TRONJE vom Holtkamper See Młodzianowski Jarosław Jarosław Gesinowski- Białystok
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - WEGGIE aus Wattenscheid Swiatek Miroslaw - Skwierzyna
Owczarek niemiecki, suka, pośrednia - DODA Krukolandia Krukowski Grzegorz - Mielec
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - DIEZEL Splitberg Famula Bernard - Komprachcice
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - XINDRA vom Kiebitzmoor Ignaczak Edyta - Zgierz
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - AFERA Kamabeda Chonchera Katarzyna - Płock
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - BIRA Jackdaw Galus Maria - Wróblew
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - DORIS BOL-MAR Karapyta Wojciech - Wieliszew
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - GERDA Gerda z Ulicy Prusa Bajorek Adam - Ostrów Mazowiecka
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - HECA SZKLANA GROTA Byszewski Andrzej - Pionki
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - HERA GYMKHANA Karbowniczek Zbigniew - Świdnik
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - IMRA z Adamovho dvora Bienias Kazimierz - Jaslo
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - ORNA Abakus Dziuba Ewa, Marek - Żelazna
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - PRADA vom Frankengold Bożko Piotr - Bielsk Podlaski
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - QUESTA VON HAUS YU Yu Richard - Meerbusch
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - WILMA Tarand Mizera Henryk - Poraj
Owczarek niemiecki, suka, otwarta - DOTY Such- Bud Suchan Czesław - Liszki
Owczarek niemiecki, suka, użytkowa - LENA z Krywlan Młodzianowski Jarosław - Białystok
Owczarek niemiecki, suka, użytkowa - KIM VOM LICHTETAL Miazek Zygmunt - Krasnystaw
Owczarek niemiecki, suka, championów - EVEE V-Max Kowalski Mariusz - Włodzimierzów

:lol:

na wystawie będziemy również stać z puszkami zbierając datki na bezdomne zwierzaki.

tu nasze wątki, gdzie można zapoznać się z naszą działalnością:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-swietokrzyskie-alarm-prosimy-o-pomoc-finansowa-ogloszenia-aktualiz-str-1-a-112282/

http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczenieta-z-kielc-prosimy-o-pomoc-dla-nich-potrzebne-dt-148818/#post13150778

jeśli ktoś ma również jakieś niepotrzebne psie/kocie akcesoria i nie ma co z nimi zrobić z miłą chęcią je przygarniemy :lol:

Dzięki! :multi:

Posted

panienkabubu napisał(a):

Przyjmowanie psów zgłoszonych na wystawę oraz wydawanie katalogów w godz 8-10.00 w punkcie obsługi wystawców w hali C.

a my wystawiamy się dopiero o 12.00 ..... czy to znaczy , że mam "dyndać" dwie godziny wcześniej , bo potem to juz nie dostanę katalogu ??? za który oczywiście ZAPŁACIŁAM !!!! to chyba jakiś żart.......

Posted

Grey* napisał(a):
a my wystawiamy się dopiero o 12.00 ..... czy to znaczy , że mam "dyndać" dwie godziny wcześniej , bo potem to juz nie dostanę katalogu ??? za który oczywiście ZAPŁACIŁAM !!!! to chyba jakiś żart.......

W ubiegłym roku katalog odebrałam już po ocenie - ok. 13 i nikt nie robił żadnego problemu.

Posted

czy ktos wie kto jest przewodniczacym oddzialu Kielce, bo na stronie nie ma takiej informacji?
zrobiona nam 3-krotna roszade sedziow, z ktorych kazdy bedzie obecny na wystawie, stawki maja po 20-30 psow. Jakis wybitnie bogaty oddzial, skoro az 3 sedziow zaprosili. A nas sedziuje ten sam sedzia, co w zeszlym roku:angryy:
Prawo do zmiany sedziego to ja rozumiem, w przypadkach losowych, kiedy sedzia nie przyjedzie, ale nie kiedy bedzie sedziowal na ringu obok:angryy:

ale co my zuczki, mozemy zrobic..nic..w koncu my tylko za to placimy kupe kasy..

Posted

Saga200 napisał(a):

No ja dziś z moją biedronka idziemy porządnie pobiegać, bo ten tłuszcz jej to mnie dobija Oo

trzeba było ją wcześniej wybiegać, bo teraz to chyba mało czasu.... Ale spacery nigdy nie zaszkodzą!

Posted

Panbazyl - no niby tak, ale może uda nam się cokolwiek zrzucić i troszkę mięśni pokazać ;)

Już nam doszedł numerek i potwierdzenie! :) Zaczynamy ocenianie o 10:00. Po raz pierwszy tak wcześnie, zawsze gdzieś w środku byliśmy. Ale będzie więcej czasu na robienie fotek XDD

Posted

Saga - zmień suni sposób karmienia i na dwór marsz na spacer! A w Kielcach to nie miejską komunikacją a piechotą z dworca pkp na halę targową - tysiąc kalorii mniej gwarantowane!!!

Posted

Nam też już doszło :D jestem zadowolona, bo wszystkie moje ringi - lhasaki, tybetany, leonbergery, Mp - są tak rozłożone w czasie, że napewno zdążę wszędzie i nic nie przegapię :multi:

Posted

witam,
chcę pojechać popatrzeć ale chcę wziąć tez swoją psinę bo nie bardzo mam z kim zostawić, i lubi ona ze mną jezdzić.. i więc pytanie - czy trzeba mieć jakiś wet.sertyfikat na psa czy wystarczy książeczka zdrowia ze szczepieniami (nie wiem jak to się nazywa po polsku)? czy trzeba będzie płacić za wejście z psem?

i może ktoś wie - o ktorej będą owczarki niemieckie? :)
nie mogę tego znaleźć

Posted

panienkabubu napisał(a):
My to powinniśmy chyba z domu pieszo do Kielc iść - przydałoby się i mnie, i suce :evil_lol:

A szukałam tak transportu.... dzięki za pomysł!!! Już się pakujemy i wyruszamy w drogę. Może gdzieś się na trasie spotkamy???? :evil_lol:

Posted

panbazyl napisał(a):
A szukałam tak transportu.... dzięki za pomysł!!! Już się pakujemy i wyruszamy w drogę. Może gdzieś się na trasie spotkamy???? :evil_lol:

Jasne :evil_lol:
Tyle, że my wyruszymy w poniedziałek rano :evil_lol:
W niedzielę jeszcze pójdziemy do kina hahahahaha