Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powinnaś dostać do domu listowne potwierdzenie przyjęcia psa gdzie zazwyczaj jest napisane na jakim ringu i jaki sędzia będzie oceniał.
Ocena psów zaczyna się o 10 i niby wszyscy powinni się na tą godzinę wstawić przy ringu :cool3:

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Wychodzi, że nie ma żadnego baska.... Jaka szkoda, że musiałam odwołac wystawę...

Pzdr.

Asiu jest jeden :)

[FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]Basenji, suka, m[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]ł[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]odzie[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]ż[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]y - Nirse (FCI) KAMARIA Wodarski Krzysztof - Karczew
[/FONT][/FONT]

Posted

Jedzie Ktoś może z Warszawy na niedzielę i ma wolne miejsce dla 1 osoby i 2 małych klatek chętnie dołożę się do kosztów podróży :)

Posted

Faktycznie się nie włącza -.-
A jeszcze rano wszystko było OK, szkoda tylko, że nie zrobiłam tego co zawsze, czyli nie skopiowałam całego planu do Worda i go nie zapisałam -.-

Posted

[quote name='dadiii']wam tez nie wlacza sie plan sedziowania?? bo mi nie -.-[/QUOTE]

[quote name='konikowa']Faktycznie się nie włącza -.-
A jeszcze rano wszystko było OK, szkoda tylko, że nie zrobiłam tego co zawsze, czyli nie skopiowałam całego planu do Worda i go nie zapisałam -.-[/QUOTE]

Ja nie miałam problemów z wejściem....

Posted

[quote name='AiK']Jedzie Ktoś może z Warszawy na niedzielę i ma wolne miejsce dla 1 osoby i 2 małych klatek chętnie dołożę się do kosztów podróży :)[/QUOTE]

przypominam się;)

Posted

Czy wybiera się na wystawę ktoś z Gdyni????

szukamy transportu samochodowego dla średniej wielkości suni i 1 osoby, która by z nią jechała
Janów Lubelski/Kelce - Gdynia
lub Warszawa - Gdynia
z dopłatą do paliwa.
bardzo prosimy o pomoc, na sunieczkę po roku oczekiwania czeka w Gdyni DOM.
Nowi Państwo chcieli przyjechać osobiście po sunieczkę pociągiem ale niestety w jej przypadku odpada taka forma transportu gdyż jest bardzo strachliwa.
Do innych psów - bezproblemowa.
Jedyna możliwość to jazda samochodem.
tel kontaktowy: 0609 890 204

Posted

[quote name='Maks i Spark']i 4 raz zmienili nam sędziego......:diabloti::angryy::angryy::mad::mad:

Niewymagaj zbyt wiele. W pierwszej wersji Pan Jakubowski - ma już swoje lata. Ucieszyłem się że ma sędziować, ale zmianę przyjmuję spokojnie. Pan Jakubowski ma prawo, moim zdaniem, zrezygnować z sędziowania i do organizatora nie można mieć pretencji o to że Pan Jakubowski nie czuje się na siłach podjąć się oceny psów na ringu.
Ja do Pana Jakubowskiego mam wielki szacunek.