AnkaW Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Powinnaś dostać do domu listowne potwierdzenie przyjęcia psa gdzie zazwyczaj jest napisane na jakim ringu i jaki sędzia będzie oceniał. Ocena psów zaczyna się o 10 i niby wszyscy powinni się na tą godzinę wstawić przy ringu :cool3: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Elitesse']http://www.zkwpkielce.republika.pl/2009_Kielce_wykaz_wg_psow.pdf Wychodzi, że nie ma żadnego baska.... Jaka szkoda, że musiałam odwołac wystawę... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Asiaczek']Wychodzi, że nie ma żadnego baska.... Jaka szkoda, że musiałam odwołac wystawę... Pzdr. Asiu jest jeden :) [FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]Basenji, suka, m[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]ł[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]odzie[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]ż[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][SIZE=1]y - Nirse (FCI) KAMARIA Wodarski Krzysztof - Karczew [/FONT][/FONT] Quote
AnkaW Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jest już plan sędziowania http://www.zkwpkielce.republika.pl/2009_Kielce_plan.pdf Quote
AiK Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jedzie Ktoś może z Warszawy na niedzielę i ma wolne miejsce dla 1 osoby i 2 małych klatek chętnie dołożę się do kosztów podróży :) Quote
dadiii Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 wam tez nie wlacza sie plan sedziowania?? bo mi nie -.- Quote
konikowa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Faktycznie się nie włącza -.- A jeszcze rano wszystko było OK, szkoda tylko, że nie zrobiłam tego co zawsze, czyli nie skopiowałam całego planu do Worda i go nie zapisałam -.- Quote
dadiii Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 moze cos zmieniaja?? mam nadzieje ze jutro bedzie juz wszystko ok... Quote
panienkabubu Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Spokojnie jeszcze dużo czasu do wystawy :-) Quote
Od-Nowa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 czy jedzie ktoś z Wrocławia na samą niedzielę i mógłby zabrać 1 osobę bez psa????????????? Quote
M&S Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='dadiii']wam tez nie wlacza sie plan sedziowania?? bo mi nie -.-[/QUOTE] [quote name='konikowa']Faktycznie się nie włącza -.- A jeszcze rano wszystko było OK, szkoda tylko, że nie zrobiłam tego co zawsze, czyli nie skopiowałam całego planu do Worda i go nie zapisałam -.-[/QUOTE] Ja nie miałam problemów z wejściem.... Quote
Shetanka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Chyba faktycznie coś zmieniają, bo nie ma na www podanego linku do planu.. Quote
AiK Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='AiK']Jedzie Ktoś może z Warszawy na niedzielę i ma wolne miejsce dla 1 osoby i 2 małych klatek chętnie dołożę się do kosztów podróży :)[/QUOTE] przypominam się;) Quote
Zuza i Noddy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']A czy ktoś ma może miejsce dla 1 osoby bez psa i jedzie przez Radomsko lub Częstochowę? Ja tez, może ktoś miałby miejsce ;) Quote
M&S Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='panienkabubu']Dostał ktoś już potwierdzenie?[/QUOTE] My jeszcze nie.....:cool1: Quote
AnkaW Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ponownie pojawił się plan sędziowania http://www.zkwpkielce.republika.pl/2009_Kielce_plan.pdf Quote
M&S Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 i 4 raz zmienili nam sędziego......:diabloti::angryy::angryy::mad::mad: Quote
Od-Nowa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Czy wybiera się na wystawę ktoś z Gdyni???? szukamy transportu samochodowego dla średniej wielkości suni i 1 osoby, która by z nią jechała Janów Lubelski/Kelce - Gdynia lub Warszawa - Gdynia z dopłatą do paliwa. bardzo prosimy o pomoc, na sunieczkę po roku oczekiwania czeka w Gdyni DOM. Nowi Państwo chcieli przyjechać osobiście po sunieczkę pociągiem ale niestety w jej przypadku odpada taka forma transportu gdyż jest bardzo strachliwa. Do innych psów - bezproblemowa. Jedyna możliwość to jazda samochodem. tel kontaktowy: 0609 890 204 Quote
Shetanka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 My też nie mamy potwierdzenia.. u nas tylko raz zmieniono sędziego. Syriusz o 12;10, a MP o 12;00... mam nadzieję, że sędzina poczeka te 15-20 minut.. Quote
michal_unga Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']i 4 raz zmienili nam sędziego......:diabloti::angryy::angryy::mad::mad: Niewymagaj zbyt wiele. W pierwszej wersji Pan Jakubowski - ma już swoje lata. Ucieszyłem się że ma sędziować, ale zmianę przyjmuję spokojnie. Pan Jakubowski ma prawo, moim zdaniem, zrezygnować z sędziowania i do organizatora nie można mieć pretencji o to że Pan Jakubowski nie czuje się na siłach podjąć się oceny psów na ringu. Ja do Pana Jakubowskiego mam wielki szacunek. Quote
Marchewkowy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Będę w obydwa dni ( transprot na sobote też wypalił) Tak że jak by ktoś jeszcze był zainteresowany fotorelacją z ringu to pisać :cool3: Quote
Recommended Posts