malizna78 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Bardzo rozczuliły mnie te zdjęcia i poruszyły zarówno. Mimo tego, że to cmentarz, to w moim sercu, to jest jakieś wyjątkowo piękne miejsce i bardzo jestem szczęsliwa, że takie miejsca są. Nie dane mi było jak dotąd widziec w realu takiego zakątka, ale świadomośc, że już istnieja, jest jakas uspokajajaca... Zazdroszcze Wam trochę, ze mogliście pochowac Skarbusia i pozostałe swoje Szczęscia, właśnie z takim szacunkiem i godnością...moje psiaki zostały niestety pochowane pod laskiem..:(:(:(....... Skarbusiu pamiętam.. Kingo, dziękuję za te zdjęcia... Quote
Bjuta Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 No właśnie, to jest takie piękne miejsce! Jeden z naszych hotelików, pochował psiaka nielegalnie - pod ulubioną sosenką. Bo był to pies wyjątkowy. :) Quote
Kinia1984 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dziś zdjęłam z sygnatury banerek Skarbusia...i tak smutno:( Quote
malizna78 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Kinia1984']Dziś zdjęłam z sygnatury banerek Skarbusia...i tak smutno:([/QUOTE]:(:(...i tak nie zapomnimy... Quote
__Lara Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Dopiero teraz się dowiedziałam :( jest mi strasznie przykro :( Quote
Kinia1984 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 kurczę...nie moge czytać tego wątku ...znowu beczę...:( Quote
malizna78 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Kinia1984']kurczę...nie moge czytać tego wątku ...znowu beczę...:([/QUOTE] Czemu się nie dziwię??:( Quote
Kinia1984 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Zapraszam na bazarek dla naszego Zena... http://www.dogomania.pl/threads/2159...0#post17790790 Quote
Kinia1984 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Skarbusiu głaszczę Cię na dobranoc...mam nadzieję że jesteś szczęśliwy.... Quote
malizna78 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Kinia1984']Skarbusiu głaszczę Cię na dobranoc...mam nadzieję że jesteś szczęśliwy....[/QUOTE]Na pewno jest, chociaż On już tu u Was miał swój raj...więc nie jestem pewna, czy Mu tam lepiej...:(:( Już czasem sama nie wiem...czyj los gorszy..psi, że tak krótko żyją, czy człowieczy, że żyją tak dużo dłużej od psiaków...?? Tyle już w tym naszym życiu było pożegnań..o każde boli...do tego się jednak nie mozna przyzwyczaić:(:( Quote
Kinia1984 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Kochanie...mam nadzieję że wszystko u Ciebie ok...myślę o Tobie słoneczko... Quote
Bjuta Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Mnie też Skarbulca brakuje. Pewnie, że nie tak jak Wam, ale jednak. Ah... Za szybko odchodzą. Za szybko... :( :( Quote
malizna78 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Skarbusiu, pamiętam też o Tobie Maleńki..swieczuszka dla Ciebie tu i w moim sercu.. [*] Quote
Bjuta Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Skarbuniu, trzymaj się dobrze, po drugiej stronie i czekaj na nas!!! Quote
Beatkaa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 „Śpij piesku, śpij… już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma… Śnij, piesku śnij… w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy” Skarbusiu Quote
Mysia_ Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 malizna78 napisał(a):Pamiętam ciagle...:( pamiętamy i na pewno nie zapomnimy.... Quote
martyna87 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie, Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil, Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest, Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona, Ten lęk uwięził mnie, nikt nie słyszał dźwięku łez, Utonęłam w żalu by znów narodzić się, A dziś już nie pamiętam nic, czas uspokoić sny, Uwolniłam się by żyć, by nie otruć świata smutkiem łez, Więc nie pytaj mnie... Ile popłynęło łez zanim los przywrócił sens, Ile pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil, Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest, Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona, Aniele mój Ty wiedziałeś i cierpiałeś tak jak ja, Przyrzekam Ci więc, że każdy mój dzień będzie światłem tych którzy zgubią się, Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil, Każdy dzień oddala gniew bo jego ramię siłą jest, Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona, Twoja czułość... :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts