Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Skarbuś zaczął dostawać preparat z HMB narazie nie widac efektów ale poczekamy:) Preparat kosztował 30 zł, kupilysmy tez loetnsin za 33 zł.
Doszło wczoraj 7 puszek z fb od chyba Ellig na dogo ale nie jestem pewna:) Z mojego bazarku uzbierało się 60 zł , wszystkie słoiki kupiła czerda:) wpłaciła 100 zł , odliczę przesyłkę i zobaczymy ile zostanie:)

Foty z wczoraj:)

Posted

no i było dobrze w miarę ale znów jest przedsionkowy zespół...znów oczopląs i przekrzywiona główka...rano jeszcze bylo ok...teraz Skarbuś wymiotuje...właśnie byłyśmy u weta i niestety musial podać steryd. I tak przez kolejne dni...Dzis zapłaciłyśmy 12 zł.
Narazie biorę pieniążki z mojego bazarku grzybkowego. Czerda wysłała 100 zł odjełam 15 zł za przesyłkę więc było 85 zł-12 zł= 73 zł.

Biedny Skarbuś tyle się wycierpi....

Posted

Skarbulek ciut lepiej w koncu wczoraj zjadl oczopląs trochę się zmniejszyl... Narazie codziennie jezdimy do weta. Wczoraj i przedwczoraj wydałam w sumie 18 zł za wizyty czyli razem do tej pory za 3 dni 30 zł.

Posted

Bjuta napisał(a):
Posłałam stówkę od P.B.:loveu:

p.b. wielkie dzięki:)

holly101 napisał(a):
Trzymaj się Skarbuniu!

Lili8522 napisał(a):
Przytulam Skarbunia i pozdrawiam

__Lara napisał(a):
Skarbuniu, trzymaj się dzielnie.

Skarbuś się nie daje:) nóżki bardzo słabe ale oczopląs już przeszedł. Wczoraj wydałyśmy 8 zł za leki:) Skarbuś otrzymał też od wujka -weta worek 7kg karmy suchej royal renal:) i od Pani Anny Nowak z fb 10 puszek trovetu:) bardzo dziękujemy:)

Skarbuś przytulany od Was codziennie:) choć nie lubi przytulasków:)