Kinia1984 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 bjuto możesz słać pieniążki, puszki się kończą więc sie przydadza. Nie wiem czy nie bedziemy jednak kupowac tych doglesow bo skarbus ostatnio tak walnal okiem w sciane ze kilka dni nie otwieral oka a pozniej zrobil mu sie wielki wylew... Quote
Kinia1984 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Finanse Skarbusia na dzien dzisiejszy: wplywy 270 zł wydatki: mocz - 80 puszki (do dzisiaj 11 puszek - w tym dzis kupione 5 szt)) - 110 zł hepatiale (dzis kupione-40 szt) - 45 zł razem 235 zł Zostalo: 35 zł Quote
Bjuta Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 A to już z tymi 80, które posłałam w weekend, czy jeszcze nie? Quote
Kinia1984 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 tak z tymi, z poprzednich wplat bylo 190 zł +80 zł z tymi co przeslalas =270 zł Quote
Kinia1984 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Cioteczki Skarbus znow uderzyl sie w oko...tym razem wylew jest wielki, skarbus nie daje sie do oczka dotknac, ma caly czas zamkniete, juz trzeci dzien...bylysmy u okulistki i tak jak chyba Mysia mowila potrzebne są dogglesy. Jesli ktos chcialby sie dorzucic chociaz troszkę bedziemy wdzieczne, ja postaram sie wyskrobac cos na bazarek. Mam nadzieje ze Skarbus bedzie chcial nosic te okularki... Quote
Bjuta Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Mamy 50 od dobrego Anioła Skarbusiowego P.B. - wysyłam. EDIT - Wchodzę Ci ja na kotno, a tam tajemnicze 50 od Małgosi ze Skierniewic z dopiskiem "Dla Skarbusia, spoza dogo". Dziękujemy!!! Wysyłam zatem okrągłą stówkę. Quote
Kinia1984 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Dzisiejsze:) Nie widze ale czuję zapach wiosny:) i susze zęby:) Quote
Kinia1984 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 prawie jak na morzem;) nie chce mi się już iść... Quote
eski Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 normalnie rozczula mnie nasz staruszek-Skarbuszek :) Quote
Bjuta Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Wygląda wspaniale!!! Ależ tam macie pustynię!! :) :) Quote
Mysia_ Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 jaka plaża :D tylko gdzie morze? Bjutko podziękowałam Pani Małgosi, bo dostałam wczoraj od niej maila, wczoraj nie odpisałam, bo byłam bardzo póżno w domu, ale teraz poodpisywałam na wszystkie wiadomosci :) edit Pozwolę sobie zacytować kawałek maila od Pani Małgosi, bo jest do wszystkich cioteczek: "[...]Pierwszy raz na wątek Skarbusia trafiłam już dość dawno poprzez kliknięcie w banerek. Póżniej od czasu do czasu czytałam wątek. Podziwiam z jaką determinacją walczycie o niego. Życzę Skarbusiowi zdrowia a jego cioteczkom wszyskiego najlepszego,dużo siły i zdrowia." Quote
Kinia1984 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Bardzo dziękujemy Pani Małgosi za miłe słowa:) Quote
Bjuta Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 To właśnie pani Małgosia wyśle Wam zapewne też leki. :) Quote
Kinia1984 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 super:) Skarbuś jest coraz mniej poradny, praktycznie bez człowieka nie daje rady...widac że ślepota zajela tez drugiego oko...tyljko ciemność...jak sie przestraszy i z nienacka ktos go dotyka potrafi klapnac ząbkami ze strachu...biedny taki jest...nozki coraz slabsze...robi pare kroczkow i stoi...ale jeszcze z nami jest... duzo spi i siusia pod siebie przez sen...trzeba go czesto myc mokrym recznikiem bo cala sztywna siersc od moczu... ale na zapach kielbaski albo czegos innego niz karma renal , potrafi przytruptac szybko nie wpdając na żadną scianę, no prawie:D Quote
Beatkaa Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Przecudowne zdjęcie.Nie mogę nacieszyć oczu :):) Skarbuś dużą wolę życia ma - dla kiełbaski i karmy potrafi naprawdę się starać :D Quote
Kinia1984 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Powiem Wam jeszcze taką ciekawostkę, u nas w domu zawsze każdy pies miał swoją piosenkę, dana piosenka albo nam odzwierciedlała chcrakter któregoś z naszych psów albo kojarzyła się nam z jakimis milymi wspomnieniami. Skarbus też ma u nas swoją piosenkę to Rod Stewart-Sailing. W zeszle lato jak jezdzilismy ze skarbusiem nad rzekę to pozniej obowiazkowo mial otwarta szybę w samochodzie i wiatr mial we wlosach i nostalgicznie rozmyslal i w radio leciala wlasnie ta piosenka:D [video=youtube;53LnC9MDU6I]http://www.youtube.com/watch?v=53LnC9MDU6I[/video] Czasamy na Skarba wołamy też Alejandro a to z tej piosenki Lady gagi hehe:) [video=youtube;niqrrmev4mA]http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA[/video] Quote
Kinia1984 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 W związku z tym że Arktyka okazała się takim potworem, cień podejrzen spada na wszystkie dt. Martynka jest dt czesciowo platnym za karme i weta ale jednak jest...Chcialabym aby ktoś, ktokolowiek z dogo odwiedził nas i Skarbusia i sprawdził warunki w jakich przebywa... Quote
Divi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Kinia1984']W związku z tym że Arktyka okazała się takim potworem, cień podejrzen spada na wszystkie dt. Martynka jest dt czesciowo platnym za karme i weta ale jednak jest...Chcialabym aby ktoś, ktokolowiek z dogo odwiedził nas i Skarbusia i sprawdził warunki w jakich przebywa... Dziewczyny spokojnie na pewno nikomu do głowy nie przyszło podejrzewanie was ani w 1 % o podobne zachowanie do tej wrednej baby. Nie zawracaj sobie głowy takimi myślami, rzadko udzielam się na wątku ale sledze go cały czas i świetnie opiekujecie się staruszkiem. Quote
Mysia_ Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 nie dziwę sie, ze dziewczyny obawiają się reakcji ludzi... Dogo to samonapędzająca się machina, cień momentalnie pada na wszystkie DT :-( Chociaż tutaj akurat Skarbuś ma właściwe BDT.... Jeśli o nas chodzi to się martwcie, bo o nic podobnego Was nie osądzamy. Mamy częste relacje, piękne zdjęcia, filmik, mnóstwo rachunków, faktur - tak trzymać :) Quote
Kinia1984 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ok , ale chce żebyście wiedziały że do nas można wpaść bez zapowiedzi jakby co...:) Skarbus ma znowu cos z okiem, caly czas zamkniete, troche tez skrecil główkę i nie wiemy czy to nie nawrot przedsionkowego znowu...jutro bedziemy u okulisty i zobaczymy..dzis czuje sie zdecydowanie źle...nawet jeść nie chce... aha...i szelki sie zepsuły na domiar złego... Quote
Kinia1984 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zapraszamy na bazarek dla Skarbusia:) http://www.dogomania.pl/threads/204984-Eva-Minge-kurtka-orygina%C5%82-na-Skarbusia-do-2.04. Quote
Bjuta Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ania012 przysłała 20 zł. Pięknie dziękujemy! :) Zapisałam już na kwiecień, bo pchnę - razem z pierwszymi składkami kwietniowymi. :) Quote
Bjuta Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dziewczyny, czy doszedł lotensin do Was? Pani Małgosia wysłała w ubiegłą środę na ten adres, na jaki wysyłam pieniądze. :) Quote
Recommended Posts