Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Skarbuś wracaj na początek prosić cioteczki o pomoc! Ja też nie wysłąłam jeszcze swojej deklaracji za lipiec - 30,00 zł , wyślę jutro, na konto podane przez Bjutkę...

Posted

Deklaracje na karme sa zbierane wlasnie na konto Bjuty. Na kastracje pozwolilam sobie zbierac na moje konto bo widze ze Bjutka sie urlopuje:)
doszla wplata 100 zł z Talcottowej Skarpety, dzieki wielkie:) wkladam do koperty i poczekamy az reszte dozbieramy. Narazie Skarbus przyjmuje antybiotyki na obkurczenie...placze juz troche mniej...

Posted

[quote name='Gosiapk']Przelew poszedł na operację.

Porszę o info jak stoję z opłatami za hotel dla Skarbusia?

Bjutki nie ma (wyjechała i nie ma dostepu do internetu), ale prowadzi rozliczenia w tym poście http://www.dogomania.pl/threads/134115-bardzo-chorowity-Skarbuś-(-PILNIE-POTRZEBNE-PIENIĄŻKI-na-leki-i-zabieg!-((?p=12014696&viewfull=1#post12014696 wnioskuje z niego, że masz zapłacona za Skarbusiowy hotelik do marca włącznie.

Posted

te 60 zł pojdzie to co Martyna wziela z pieniedzy na szkole czyli za wizyte w nocy w klinice a pozniej za wizyte u nas w lecznicy i lek..wydala o ile pamietam w sumie 76 zł...

dziewczyny jakos damy rade...calkiem niezle idzie moja bazarek...:) poza tym mamy juz 190 zł...:) czyli brakuje jakies 260...:roll: