__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży... Quote
Bjuta Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dziś przyszło 10 od Kikau! :loveu: Dziękujemy! EDIT, nie dziś, tylko 27-go i już meldowałam... Skleroza ;) Quote
Bjuta Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Skarbusiu! Jaki ty potrafisz być grzeczny jak masz ochotę!!! Pomyślności! Quote
Bjuta Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Skarbusiu, wpłynęła dyszka od mojej Mamy i ode mnie, zaraz wszystko zsumuję na pierwszej i poleci do Ciebie troszkę grosza. WSZYSTKIEGO DOBREGO!!! Quote
martyna87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Skarbś ostatnio zaprotestował i nie chce jesc suchej karmy . Przez prawie 3 dni sie głodził nasączałam mu i nic :( stwierdziłam że chyba mu już zbytnio nie pasuje i przerzuciliśmy się na mokra kupuje puszki Lord i gran Carno z jagnięciną sensibile a ostatnio na próbę kupiłam mała acane z jagnięciną i jabłkami ale niestety nią pogardził bo to sucha . Ponadto kupiłam dziś nizoral bo ma znow lupież to malo powiedziane płaty skóry mu na ogonie i zadku odchodzą . Te moje wetki jak sie pytalam co na swędzenie to odpowiedzialy ze nie ma nic co to zahamuje a wy pisałyście ze w schronie cos dostal i objawy ustaly wiec prosze cioteczki napiszcie co dostal bo go to na pewno swędzi a chce mu pomoc. Quote
Bjuta Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja niestety nie wiem. Dziś przyszła wpłata od Mysi na styczeń i luty, ale już po moim przelewie do Martyny, to może poczekam - jak jeszcze coś doleci to pchnę hurtem, żeby tak nie kapać.... Quote
Mysia_ Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 teraz mi jest ciezko powiedzieć, ale najprawdopodobniej dostawał dexamethasone... Quote
Bjuta Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wiesz co Skarbuś, na allegro masz - jak zwykle 15 marnych wejść - ale masz obserwatora!!! No to chyba się nigdy nie zdarzyło... Quote
obraczus87 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Bjuta napisał(a):Wiesz co Skarbuś, na allegro masz - jak zwykle 15 marnych wejść - ale masz obserwatora!!! No to chyba się nigdy nie zdarzyło... jest maklutki cień nadziei ;) ale to i tak rekord jak na razie hihi :) Quote
Kinia1984 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 niestety taka rzeczywistosc w adopcjach starszych a do tego chorych psiakow...ale Skarbus ma bardzo dobrze w DT wiec cisnienia nie ma:) Quote
martyna87 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Wiecie przeanalizowałam początki skarbusia w moim dt i wiele sie zmieniło . Pamietam jak sie rzucil na poczatku na benka a teraz benek mu lapkami staje na zadku podgryza mu ogon a skarbus nic :) cieszy mnie to dobrze im sie zyje razem spia przy sobie . Jezeli chodzi o bobka to raczej sie nie dogadaja nigdy skarbus sie go boi i atakuje i raczej nie bede w stanie tego zmienic ... Skarbus nie lubi psow czy to suczka czy nie atakuje bo pewnie sie boi. Postepy nastapiły w spacerach bo wieczorami jak nie ma psow na osiedlu spuszczam go i raczej sie mnie pilnuje . Ustapily bole brzucha nie musze latać do weta przesypiam noce . W dalszym ciagu jest na diecie przez alergie . Zmieniło sie tez to że chyba nie umiałabym juz życ bez jego obecnosci ... przywiazałam sie :) Ostatnio intensywnie szukam pracy i jak ja znajdę raczej chyba damy sobie spokuj z tymi deklaracjami i dt bo bedzie mnie stac na utrzymanie go . A wasze delkaracje zapewne przydadza sie jakiejs innej biedzie bo jest ich sporo . Czekam tylko na odzew w sprawie pracy i napewno dam znac jak ja dostanę :) Quote
Bjuta Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Martynko... Trzymam kciuki za pracę dobrze płatną, ciekawą i mało absorbującą... Quote
Kinia1984 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 no wlasnie:) taka zeby zarobic a sie nie narobic:) Quote
Divi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 W taki razie życzę powodzenia w naleziemiu pracy:) Quote
Bjuta Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No i miała rację Mysia nazwyając Skarbusia Skarbusiem - bo faktycznie dla kogoś nim jest! :loveu: Quote
martyna87 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dzisiaj jedziemy na sanki skarbuś sobie polata :) Quote
Mysia_ Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 ale Wam i Skarbusiowi zazdroszczę :) ja jestem chora :( Quote
Bjuta Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Mysiu, trzymaj się kołderki i zdrowiej szybko! Quote
Recommended Posts