Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży...

Posted

Skarbś ostatnio zaprotestował i nie chce jesc suchej karmy . Przez prawie 3 dni sie głodził nasączałam mu i nic :( stwierdziłam że chyba mu już zbytnio nie pasuje i przerzuciliśmy się na mokra kupuje puszki Lord i gran Carno z jagnięciną sensibile a ostatnio na próbę kupiłam mała acane z jagnięciną i jabłkami ale niestety nią pogardził bo to sucha . Ponadto kupiłam dziś nizoral bo ma znow lupież to malo powiedziane płaty skóry mu na ogonie i zadku odchodzą . Te moje wetki jak sie pytalam co na swędzenie to odpowiedzialy ze nie ma nic co to zahamuje a wy pisałyście ze w schronie cos dostal i objawy ustaly wiec prosze cioteczki napiszcie co dostal bo go to na pewno swędzi a chce mu pomoc.

Posted

Ja niestety nie wiem. Dziś przyszła wpłata od Mysi na styczeń i luty, ale już po moim przelewie do Martyny, to może poczekam - jak jeszcze coś doleci to pchnę hurtem, żeby tak nie kapać....

Posted

Bjuta napisał(a):
Wiesz co Skarbuś, na allegro masz - jak zwykle 15 marnych wejść - ale masz obserwatora!!! No to chyba się nigdy nie zdarzyło...

jest maklutki cień nadziei ;) ale to i tak rekord jak na razie hihi :)

Posted

Wiecie przeanalizowałam początki skarbusia w moim dt i wiele sie zmieniło . Pamietam jak sie rzucil na poczatku na benka a teraz benek mu lapkami staje na zadku podgryza mu ogon a skarbus nic :) cieszy mnie to dobrze im sie zyje razem spia przy sobie . Jezeli chodzi o bobka to raczej sie nie dogadaja nigdy skarbus sie go boi i atakuje i raczej nie bede w stanie tego zmienic ... Skarbus nie lubi psow czy to suczka czy nie atakuje bo pewnie sie boi. Postepy nastapiły w spacerach bo wieczorami jak nie ma psow na osiedlu spuszczam go i raczej sie mnie pilnuje . Ustapily bole brzucha nie musze latać do weta przesypiam noce . W dalszym ciagu jest na diecie przez alergie . Zmieniło sie tez to że chyba nie umiałabym juz życ bez jego obecnosci ... przywiazałam sie :) Ostatnio intensywnie szukam pracy i jak ja znajdę raczej chyba damy sobie spokuj z tymi deklaracjami i dt bo bedzie mnie stac na utrzymanie go . A wasze delkaracje zapewne przydadza sie jakiejs innej biedzie bo jest ich sporo . Czekam tylko na odzew w sprawie pracy i napewno dam znac jak ja dostanę :)