Mysia_ Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Niestety schroniskowce często mają robale... Ciągle trafiają nowe psy, które mogą zarazić wczesniej odrobaczone nasze psiaki i tak w kółko :( i tak ostatnio zmieniliśmy środek na odrobaczenie z Pratelu na Zipyran Plus, bo w Pratelu nie było składniku działającego na włosogłówki, które pojawiły się u naszych psiaków. Cóż za mord domestosem :evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
Bjuta Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Przyszło 10 zł od Kikau - dziękujemy! :loveu: Quote
Bjuta Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jak doniesienia z frontu? Skarbuś odpuścił trochę nocne mękolenie? Quote
Kinia1984 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 troche odpuscil narazie, chyba sam soba jest zmeczony :D czasem tylko pomarudzi ,zawinie wargi (bo on zawija gorna warge tak smiesznie) ale ogolnie , zeby nie zapeszac, jest lepiej:) Quote
Divi Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ach ten Skarbuś powinien mieć na imie maruda :) Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ależ ma farta, że trafił na tak cierpliwy tymczas... Quote
Bjuta Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Na początku grudnia stan finansów Marudy wygląda tak: grudzień 2009 10 zł Magnesiatko (19.X) 10 zł Gosiapk (20.X) 10 zł Kikau (27.XI) 10 zł Mysia (25.XI) 10 zł Kikau (27.XI) 10 zł Bjuta (1.XII) 10 zł Mama Bjuty (1.XII) total 70 - 70 Bjuta wysyła Martynie (1.XII) - (dopiero wysłałam, więc Marynka ich jeszcze nie ma) Resztę będę przesyłać sukcesywnie, jak będą spływały deklaracje. Quote
Bjuta Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ups... widzę, że Kikau wpisałam 2x. Skoryguję na pierwszej stronie. Quote
Kinia1984 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 W kale Marudy wykryto pierwotniaki Giagia (chyba tak to sie pisze) w piatek zacznie terapie leki skierowanymi konkretnie na te pierwotniaki. Cioteczki napiszcie ze potrzebna jakas chociaz jednorazowa deklaracja, bo nie wiadomo ile bedzie kosztowala ta terapia...W piatek Martyna sie dowie ile za te leki.. Quote
Mysia_ Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Skarbek Ty chorowitku nasz :roll: Quote
Bjuta Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kinia1984 napisał(a):W kale Marudy wykryto pierwotniaki Giagia (chyba tak to sie pisze) w piatek zacznie terapie leki skierowanymi konkretnie na te pierwotniaki. Cioteczki napiszcie ze potrzebna jakas chociaz jednorazowa deklaracja, bo nie wiadomo ile bedzie kosztowala ta terapia...W piatek Martyna sie dowie ile za te leki.. Mysiu, może zmień tytuł wątku? Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Skarbuś pokazuj Pycholka.... poproś Cioteczki o pieniążki! Quote
Mysia_ Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Bjuta napisał(a):Mysiu, może zmień tytuł wątku? ale na jaki? Quote
Bjuta Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Hm... Może coś w deseń SKARBUŚ - zbiera na leczenie? DT zawsze usypia czujność... Przyszło 10 zł od Acha44. :loveu: Mysiu dopisz do stałych deklaracji 10 - Acha44 10 - mama Bjuty Quote
martyna87 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Cześć nareszcie mam internet. U skarbunia w porządku łazi jęczy puszcza bączki ale jest juz większy spokój w nocy . Wczoraj kupiłam mu rumiane ciasteczka z jagnięciną które pochłonął z zadowoleniem jutro idę do weta na ta giagie zobaczymy ile będzie kosztowało leczenie jak je zniesie . Chłopak jest absorbujący ale kochany chodzi do przedpokoju spać żeby nam nie dyszeć, od tygodnia wyszłam z nim 1 raz w nocy ,tylko 1 i jestem prze szczęśliwa że sie wysypiam bo już fizycznie byłam wrakiem . Przeskanowałam kartę skarbusia i kinia wrzuci ja tu dziś żeby nie było hehe. Quote
Kinia1984 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 + badanie kału,proszki na robaki, szampon dla alergikow, karma specjalistyczna, mupirox i metronidazol Quote
Bjuta Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Kiniu, tam jest Wasz adres łatwy do odczytania, wydaje mi się, że te rachunki nie są potrzebne... Imponujące są te starania o zdrowie Marudy! Uwielbiam Was!!! A na koncie mam tylko 10 zł (od Acha44), jak się uzbiera coś więcej, to zaraz pchnę. Dawajcie cynk - jakie potrzeby przed nami! Quote
Mysia_ Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 dziewczyny to jak dokładnie wyglądają finanse? Quote
Kinia1984 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 W piatek nie udalo nam sie czasowo wybrac do weta. Dzis za to weszlysmy a przed nami bylo kilka psow i kotow:) Dlatego martyna pojdzie wieczorem. Jak juz cos bedzie wiadomo to dam znac:) Quote
Recommended Posts