Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Niestety schroniskowce często mają robale... Ciągle trafiają nowe psy, które mogą zarazić wczesniej odrobaczone nasze psiaki i tak w kółko :( i tak ostatnio zmieniliśmy środek na odrobaczenie z Pratelu na Zipyran Plus, bo w Pratelu nie było składniku działającego na włosogłówki, które pojawiły się u naszych psiaków.

Cóż za mord domestosem :evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

Na początku grudnia stan finansów Marudy wygląda tak:

grudzień 2009

10 zł Magnesiatko (19.X)
10 zł Gosiapk (20.X)
10 zł Kikau (27.XI)
10 zł Mysia (25.XI)
10 zł Kikau (27.XI)
10 zł Bjuta (1.XII)
10 zł Mama Bjuty (1.XII)

total 70

- 70 Bjuta wysyła Martynie (1.XII) - (dopiero wysłałam, więc Marynka ich jeszcze nie ma)

Resztę będę przesyłać sukcesywnie, jak będą spływały deklaracje.

Posted

W kale Marudy wykryto pierwotniaki Giagia (chyba tak to sie pisze) w piatek zacznie terapie leki skierowanymi konkretnie na te pierwotniaki. Cioteczki napiszcie ze potrzebna jakas chociaz jednorazowa deklaracja, bo nie wiadomo ile bedzie kosztowala ta terapia...W piatek Martyna sie dowie ile za te leki..

Posted

Kinia1984 napisał(a):
W kale Marudy wykryto pierwotniaki Giagia (chyba tak to sie pisze) w piatek zacznie terapie leki skierowanymi konkretnie na te pierwotniaki. Cioteczki napiszcie ze potrzebna jakas chociaz jednorazowa deklaracja, bo nie wiadomo ile bedzie kosztowala ta terapia...W piatek Martyna sie dowie ile za te leki..

Mysiu, może zmień tytuł wątku?

Posted

Hm... Może coś w deseń SKARBUŚ - zbiera na leczenie?
DT zawsze usypia czujność...

Przyszło 10 zł od Acha44. :loveu:

Mysiu dopisz do stałych deklaracji

10 - Acha44
10 - mama Bjuty

Posted

Cześć nareszcie mam internet. U skarbunia w porządku łazi jęczy puszcza bączki ale jest juz większy spokój w nocy . Wczoraj kupiłam mu rumiane ciasteczka z jagnięciną które pochłonął z zadowoleniem jutro idę do weta na ta giagie zobaczymy ile będzie kosztowało leczenie jak je zniesie . Chłopak jest absorbujący ale kochany chodzi do przedpokoju spać żeby nam nie dyszeć, od tygodnia wyszłam z nim 1 raz w nocy ,tylko 1 i jestem prze szczęśliwa że sie wysypiam bo już fizycznie byłam wrakiem . Przeskanowałam kartę skarbusia i kinia wrzuci ja tu dziś żeby nie było hehe.

Posted

Kiniu, tam jest Wasz adres łatwy do odczytania, wydaje mi się, że te rachunki nie są potrzebne...
Imponujące są te starania o zdrowie Marudy! Uwielbiam Was!!!
A na koncie mam tylko 10 zł (od Acha44), jak się uzbiera coś więcej, to zaraz pchnę. Dawajcie cynk - jakie potrzeby przed nami!

Posted

W piatek nie udalo nam sie czasowo wybrac do weta. Dzis za to weszlysmy a przed nami bylo kilka psow i kotow:) Dlatego martyna pojdzie wieczorem. Jak juz cos bedzie wiadomo to dam znac:)