Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

skarbus kolejna noc mial atak bolu brzuszka, martyna plakala mi w sluchawke...doczytalam ze po metronidazolu moze go bolec...nie wiemy co robic...czy odstawiac lek...czy jeszcze podawac...skarbus juz nie piszczy , on placze...:( co chwila zmienia miejsce nie moze sie polozyc...

Posted

ehh piedna psinka i Martyna myśle, że to wet powinien zdecydawać, a już myślałam ze będzie lepiej dla skarbusia i Martyny, a tu znaowu coś :(

Posted

do weta po poludniu idziemy jak wroce z pracy...skarbus ma bardzo grube sciany jelit, powinno byc 2 mm a ma okolo 1 cm grubosci...Jutro bedzie oddany kal do badania i moze bedzie wiadomo co to za paskudne bakterie...

Posted

Kasa została przelana :)

podziwiam Martyne, że pomimo braku kasy nie postanowiła oddać Skarbusia. Juz wiele znam takich przypadków - jak sie kasa konczy osoba zajmująca sie psem każe zabierac psiaka.

Martyna super!!!

Posted

skarbus znow mial ciezka noc..wracamy od weta..dostal zastrzyki antybiotyk, nospe i jeszcze cos.Od pani doktor dostal tez w gratisie witaminki jakies w syropie na brzuszek:) zanioslysmy tez zbierana dzielnie przez martyne koope do badania:) na poczatku grudnia badanie krwi.

Posted

jutro wrzuce zeskanowana histrie choroby i ceny.. dzis poszlo ponad 50 zł, chyba 54...mam nadzieje ze po badaniu koopy w koncu dowiemy sie co mu jest i dostanie juz jakis konkretny lek na cos konkretnego a nie tylko na ból...