Kinia1984 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 a czyj telefon byl podany w ogloszeniu? bo jesli martyny to nikt nie dzwonil... Quote
PapryczkaChili Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Kinia1984']a czyj telefon byl podany w ogloszeniu? bo jesli martyny to nikt nie dzwonil... http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx 692 581 343 nie wiem, czyj to numer... Quote
martyna87 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 To nie mój nr i nie wiem czyj chyba Mysi . Ze skarbuniem jest zle ma caly czas problemy z żołądkiem wczoraj mial biegunkę nawet po ryzu z marchewką co to moze byc zaordynowałam mu betamox ponieważ dziala na żołądek i jelita a na weta nie mam zbyt pieniedzy a ze mi został to podałam . Przed wczoraj było z nim juz bardzo kiepsko płakał w brzuszek :-( Trzeba zrobic usg albo rtg bo to chyba cos poważniejszego niz niestrawność.... Quote
Bjuta Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 To numer Mysi, zaraz dałaby mi znać, gdyby był jakiś telefon z Metra. Niedawno w Metrze były Blondi i jeszcze jeden nasz pies i nikt cholerka nie zadzwonił... Eh... Nie zawsze się udaje. Martynko, ja już niestety nie mogę Was wesprzeć finansowo. Bardzo mi przykro... Quote
Kinia1984 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 jak wszyscy z bazarku wplaca to bedzie na rtg... Quote
Kinia1984 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 kurcze tylko nie moge znalezc tego bazarku a nie mam bo w subskrycjach moze ktos go ma i moze go podbic na pierwsza strone?? Quote
obraczus87 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/172381-BiA-u-ciuchy-kosmetyki-ksiAE-A-ka-Na-A-lepego-staruszka-Skarbusia-do-11-11?p=13493053 Quote
Mysia_ Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 nikt nie dzwonił niestety z Metra :-( Quote
martyna87 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 kolejna noc nieprzespana i ze stratami bo zbił talerz w kuchni . Ja już nie wiem co mu jest czy caly czas jest głodny czy go brzuch boli . Szczerze to poprostu takiego psa jeszcze nie znalam tak piszczacego zawodzącego w nocy . Jestem niewyspana i zła juz nie wiem jak mu pomóc pieniedzy mało a on potrzebuje zdiagnozowania czy to porostu chęć niedawania spac ludziom czy ból nie do zniesienia . I jestem ciekawa czy wychodzenie co 2 godziny przez caly dzien jest normalne?? Quote
Divi Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ehh bardzo mi przykro, że tak cieszko jest ze Skarbusiem nie wiem za bardzo jak mam pomóc. Wczoraj zamknełam bazarek ale nic się nie sprzedało nie stety było takie zamieszanie z tym dogiem :( postaram się zrobić mu jeszcze jeden. Quote
martyna87 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 byłam u weta poszło kolejne 33 zł chciałam zrobic mu rentgen ale pokąsał mnie zachowywał sie jak w amoku i pani wet bała sie ze mu serce stanie i zrezygnowałysmy powiedziała że trzeba zrobic badania kału i jutro zrobic drugie podejscie po podaniu mu głupiego jasia . Doraznie dostał antybiotyk i cos tam jeszcze jestem załamana chce zeby sie ten koszmar skonczyl . On jak go trzymałam gryzł na oślep i w ogóle zachowywał się dziwnie :-( Quote
Kinia1984 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 kurcze zeby to cos z mozgiem nie bylo...albo tak go cos boli ze strasznie sie denerwuje... Quote
Bjuta Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Trzeba go zdiagnozować - Martynko, bardzo mi przykro, że Cię pogryzł... Czekam na pieniądze - ktoś mi jest winien już od dawna a na razie dobiłam do końca debetu. Popytam jeszcze w pracy, czy ktoś by nie dorzucił paru groszy... Quote
obraczus87 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Mojego Tz sunia ma zwyrodnienia w przedniej łapce. Ona jak ja zaboli, biegnie do człowieka i gryzie.... jak byliśmy u weta to z zaskoczenia oberwałam ;/ Posżło 30 zł z Kundelkowej Skarbonki na konto Martyny. Quote
Bjuta Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dziękuję bardzo - zaraz pchnę je do Martyny! Quote
iwona213 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 dostałam takiego maila w sprawie skarbusia, prosze odpiszcie Mogłabym prosić więcej szczegółów na temat tego ogłoszenia? nina@adresy-firm.waw.pl Quote
Bjuta Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dzięki! Martynko Ty odpiszesz, czy ja mam to zrobić? Jeśli ja, to czy mogę podać Twój nr telefonu? (W allegro też?) Quote
Kinia1984 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 martyna nie ma netu... bjuta podaj martyny telefon i jak mozesz to odpisz... Quote
obraczus87 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Bjuta napisał(a):Dziękuję bardzo - zaraz pchnę je do Martyny! kasa poszła na konto Martyny bezpośrednio :) Quote
Bjuta Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 obraczus87 napisał(a):kasa poszła na konto Martyny bezpośrednio :) To super! Dzięki ogromne! Quote
martyna87 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 cześć cioteczki nie mam netu w domu i kozystam z okazji ze jestem u rodzicow . Skarbunio wczoraj miał zrobiony rentgen dobra wiadomosc jest taka ze nowotwora nie ma zadnego i kregosłup w super kondycji a zła że strasznie zgazowane jelita rozdęte w wieloma stanami zapalnymi mnustwo bakterii . dostał metronidazol zeby je zwalczyć ponadto od 2 dni zbieram kupę do badania . Metronidazol bedzie dostawał przez 10 dni ale dzieki bogu bo pierwszej dawce przestał go bole3c brzuszek odsypia calymi dniami nieprzespane obolałe noce . Rokowania są dobre :loveu: Quote
Recommended Posts