Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Widzisz Sakarbusiu, pani tak długo na Ciebie czekała, że ją przewiało... Skarbuś! Proszę robić okłady swojej Pani! Okłady z psa są bardzo zdrowe!
Trzymaj się Martynko! :loveu:

Posted

myslimy z martyna ze trzeba by skarbusia zapoznawac powoli z naszym Bobkiem...a on tez ma fochy czasem na psy ...i nie wiemy jak to zrobic zeby od razu sie sobie do gardel nie rzucili...ktos ma jakies rady??:roll:

Posted

Moja rada i dobra rada bo sama tak robiłam to na polu i najlepiej, żeby 2 psiaki były na smyczy. Teren neutralny dla 2 psiaków to najlepsze miejsce na poznanie się dopiero po tem można je wprowadzic do domu i to razem nejlepiej.

Posted

Ale miałam tragiczną noc nie spałam ni godziny bo jakaś suka ma cieczkę w bloku i Skarbuś szalał TZ wychodził z nim co godzinę dosłownie a mnie już szlag trafia co ja mam zrobić z nim bo kolejnej nocy nie wytrzymam ja to pół biedy ale mój mąż chodzi do pracy .....:-( Rozmawiałam z kinią i rozważamy kastrację co wy na to ?? Nasz bobek też jak czuje cieczkę to wariuje ale takiego amoku jak u Skarbusia to nie widziałam . Wczoraj wyszłam z nim na godzinny spacer żeby go zmęczyć ale to nic nie daje już nie mam siły:placz:

Posted

kurde ja nie wiem co mu jest, moze on kastrowany a szaleje z innego powodu...nie wiem...dziewczyny napiszcie czy on po kastracji...ja jak bobek kolejna noc z rzedu szalal dalam mu relanium i tu chyba tez sie przyda...

Posted

hmm wydaje mi sie,ze nie byl kastrowany ale pewna nie jestem:oops:(za to latwo to mozna sprawdzic:eviltong:)..w schronisku zawsze byl slabszy +nienajmlodszy wiek ale teraz w domku moze rzeczywiscie warto byloby go wykastrowac-zadecydujcie wszystko zalezy od stanu zdrowia i samopoczucia maluszka:razz:

Posted

Wydaje mi się, że jajka sa mniejsze w tedy, albo ich wogle nie ma, ale sama nie wiem. Zawsze miałam suczki :) Już wiem :) pies po kastracji nie ma jąder :) Czyli Skarbuś nie był kastrowany.

Posted

On prawdopodobnie, przez tą romantyczną stronę duszy się zgubił! Urwał się komuś i polazł za suczką - tak trafił do schroniska (lokatorzy zadzwonili, bo go mieli dość).