Kinia1984 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 wlasnie wrocilysmy z pobrania krwi tzn z proby pobrania bo Skarbus nie dal sie wkluc...pojedziemy ok. 15 jak bedzie dwoch lekarzy i moze wtedy uda sie go poskromic...jesli wyniki krwi beda w miare ok to operacja jutro...trzymajcie kciuki zeby ten stary złosnik dal sobie pobrac krew...ja nie wiem co w niego wstapilo... Quote
Kinia1984 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 tak udalo sie wczoraj kolo 13..o 19 byly wyniki...sa niezle chociaz cos sie dzieje w nerkach mocznik podwyzszony i w watrobie, podwyzszone AP..wlasnie trwa zabieg Skarbusia...chirurg okreslil ten zabieg jako zabieg wysokiego ryzyka bo skarbus juz stary....siedzimy jak na szpilkach ...zeby sie tylko wybudzil... jesli sie uda to jeszcze przez kilka dni bedziemy Skarbowi dawac kroplowki w domu żeby plukac nerki..Narkoza bardzo je obciazy...tak samo serce i wątrobe...po 12 mam dzwonic czy sie wybudzil...:roll: Quote
Kinia1984 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Skarbus sie wybudzil:) zaczął wariowac w klatce, chyba przypomnial mu sie schron...dostal lek na uspokojenie i juz jest lepiej..o 20 jedziemy po niego...chca go zostawic do wieczora na kroplowki.. Quote
Gosiapk Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Quote
Bjuta Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Brawo Skarbusiu! :loveu: I brawo dziewczyny!!! :loveu::loveu::loveu: Jak stoimy finansowo? Macie już może jakieś infa rachunkowe? Quote
Kinia1984 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Skarb juz w domu...piszczy, skarzy sie...od 12 plakal w lecznicy...jest zly bo nie moze chodzic i ciagnie tylnie nozki za soba... jesli chodzi o finanse to Skarbusia operowala mila pani chirurg, ktora sie strasznie rozczulila na widok naszego slepaczka...wziela mniej kasy...dzis zaplacilam 225 zł z kolnierzem ale to jeszcze nie koniec bo dojda kroplowki, antybiotyk chyba...jutro po poludniu wizyta kontrolna. Pod koniec calego leczenia wezme rachunek. Skabus pozdrawia i dziekuje za trzymanie kciukow i oczywiscie wsparcie finansowe:) Quote
Bjuta Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Pamiętacie tą rosyjską bajkę jak wilk gonił zająca? Nu pagadi! Dla tych co nie znają - wilk wyglądał dokładnie tak i taki sam miał wyraz pyska: Quote
Kinia1984 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 heheheh no faktycznie podobienstwo uderzajace..:evil_lol: Skarb cala noc nie spal tylko plakal...teraz tez placze...kolo 5 usnal na 1,5 godziny i to tyle...ja nie wiem jak on daje rade i nie jest zmeczony...dzis spal u mnie tzn plakal u mnie ...rano pojechalam do zoologicznego i kupilam mu takie ubranko posterylkowe...bo w kolnierzu slepaczek zablokowuje sie miedzy meblami i tez placze ze nie moze sie ruszyc... Quote
Kinia1984 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 troszke mniej bo sie nie blokuje miedzy meblami:) poza tym narazie wogole jego jajka a raczej ich brak nie interesuja:) bylysmy u weta. Rana ladnie sie obkurcza, dostal silne srodki przeciwbolowe i kroplowke. Do domu dostalysmy tez leki jakby zaczal sie dusic i siniec...brr...az mnie zmrozilo jak to uslyszalam..teraz zawiozlam go do Martyny. Mam nadzieje ze da im pospac troche... Maz Martyny jak zobaczyl Skarba mowi do niego "widzisz , mowilem ci nie trzyma sie z babami":evil_lol: Quote
Beatkaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Jakie biedactwo na tych zdjęciach... zdrówka Skarbusiu ! Quote
Kinia1984 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 trzecia noc nie śpi...wlasnie siedzi u mnie i placze...ja nie wiem czy dobrym pomyslem byla ta operacja...:roll: Quote
Mysia_ Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Kinia1984 napisał(a):trzecia noc nie śpi...wlasnie siedzi u mnie i placze...ja nie wiem czy dobrym pomyslem byla ta operacja...:roll: to pierwsze chwile po zabiegu, będzie dobrze... musi być! Quote
Bjuta Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Przyszło 10 od Divi i 30 od BasiD Dziękujemy!!! - pchnęłam do Martynki. Quote
eski Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Co tam u Skarbusia naszego kochanego słychać ? Quote
Recommended Posts