Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kwiecień na razie wygląda tak:

kwiecień 2010
10 zł Magnesiatko (8.II)
10 zł Mysia (25.II)
10 zł Kikou (30.III)
10 zł Bjuta (30.III)
10 zł Mama Bjuty (2.IV)

czyli 50

- 50 Bjuta wysyła Martynie (2.III)

Posted

Bobson jest silny chłopak i mu już lepiej Skarbus jest potraktowany fiprexem ale od tego marudy kleszcze pewnie same uciekają bo on cale życie marudzi hehe ;):evil_lol:;) zaraz jedziemy ze skarbuchem na działkę . Przed chwila sadziłam kwiatki w ogródku a ten niewiele myśląc łaził po nich tam gdzie zagrabiłam musiał przejść ślepaczek kochany:loveu:

Posted

Znowu jest przypływ na koncie Skarbusia - dziękujemy! Marynko - wysyłać - czy jeszcze poczekamy (jeszcze powinno 20 w sumie przyjść).

10 zł Acha44 (12.IV)
12 zł Divi (13.IV)

Dobrze - że Bobson lepiej! Bardzo się cieszę!!

Posted

Ciotki...dzis po 13 latach pozegnałysmy najcudowniejszego psiaka pod słoncem...naszego Bobka...nie udalo mu sie wygrac choc dzielnie walczyl...mam nadzieje ze śpi spokojnie...i juz nic nie boli...:(

Posted

Walczyliśmy od tygodnia o jego cenne życie . Niestety medycyna nie byla w stanie nic zdziałać . Ogarnela mnie rozpacz . Bobek mój najwspanialszy pies na świecie odszedł . Tyle dni walczył w niewyobrażalnych mękach chcial żyć jego kochane ciałko nie dało rady....

Posted

[quote name='Kinia1984'][B] Ciotki...dzis po 13 latach pozegnałysmy najcudowniejszego psiaka pod słoncem...naszego Bobka...nie udalo mu sie wygrac choc dzielnie walczyl...mam nadzieje ze śpi spokojnie...i juz nic nie boli...:([/B][/QUOTE]

Przykro mi :(
[*]