Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

skarbus chyba kiedys w rodzinie mial huskiego:) uwielbia snieg:) jutro sa martynki urodziny wiec dzis swietowalismy a skarbus nawet sie nie obudzil jak strzelil korek od szampana:) on gluchy jak pień:)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
skarbus chyba kiedys w rodzinie mial huskiego:) uwielbia snieg:) jutro sa martynki urodziny wiec dzis swietowalismy a skarbus nawet sie nie obudzil jak strzelil korek od szampana:) on gluchy jak pień:)

Ojej, to rzeczywiście! Sto lat! :)

Posted

Dotarly 7.I :loveu: - przepraszam, umknęło mi....

W tej chwili u mnie jest 30 zł jeszcze styczniowych (i 20 na luty). Martynko wysyłać te 30?, czy jeszcze poczekać na jakieś wpływy?

Posted

W związku z tym że jest koniec miesiąca proszę o wysłanie reszty deklaracji bo ze skarbusiem mamy pustki w portfelu . Na razie z pracy nici byłam na rozmowie ale się nie odzywają :( Jeżeli chodzi o luty to niestety dochodzą szczepienia na wściekliznę i wirusówki wiec może ktoś by bazarek wystawił bo u mnie bieda straszna . Prosimy bardzo mocno :(

Posted

Martynko wydaje mi się, że brakuje tylko wpłaty BasiD - zapytam ją czy podtrzymuje deklarację. Brakuje też Gosiapak ale ona zawsze wpłaca pod sam koniec miesiąca.
W poprzednich miesiącach było trochę dodatkowych wpłat i bazarków.

Stałe deklaracje na hotelik:

10 zł - Bjuta (X, XI, XII, I.10)
10 zł - Mysia_ (X, -, XII, I.10, II)
30 zł - BasiaD (X, XI, XII, I.10)
10 zł - Kikou (- XI, XII, I.10)
10 zł - Divi (_ XI, XII, I.10 - DIVI przesyła więcej niż deklarowała - na ogół 20 zł)
10 zł - Eski (X, XI, XII, I.10)
10 zł - Magnesiatko (X, XI, XII, I.10, II)
10 zł - Gosiapak (X, XI, XII, - )
10 zł - Mama Bjuty (-, XI, XII, I.10)