Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A więc nie jest ciasno benek to jest u mnie w przedszkolu od 7 do 16 i później jedzie do drugiej pańci wiec Skarbek ma przestrzeni dość dużo ja nie jestem jakaś wygodna i jak mam 3 troliki w domu to mi to nie przeszkadza tym bardziej że królik jest większy niż benek he he zaraz wyślę do Mysi maila z nowymi fotami:multi:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a Skarbus dostal jeszcze od cioci Kingi adresatke grawerowaną:razz: a tak poza tym ciocia Kinga siedzi w domu bo ja serducho cos boli i goraco jej ciagle, ale to chyba nerwy bo nasz staruszek Bobek wczoraj mial usg i ma przerzut raka na węzeł chlonny....w lutym mial usunieta sledzione z guzem wielkosci strusiego jaja...i teraz ciocia Kinga zyje w nerwach...:-(

Posted

hej! mloda nie ma neta...skarbus grzeczny z Naszym Bobkiemsie nie polubili narazie...skarbus chyba ze starchu go gryzl mimo ze bob pozniej mial przyjazne zmiary...:roll: trzeba zrobic skarbusiowi badanie krwi przed kastracja.Narazie mamy troche zmieszania z bobkiem bo ma przerzut raka na wezly chlonne...

Posted

[quote name='Kinia1984']Skarbus sobie zyje jak emerytalny pączek w maśle:) Spanko, jedzonko, drapanko, spacerek i znowu spanko:)[/QUOTE]

i takich wieści chcę czytać jak najwięcej :loveu:

Posted

Hej dopiero sie odzywam bo nie mam internetu i pisze od rodziców . Skarbuś ma sie dobrze ostatnio dał mi troche do wiwatu bo upolował coś na dworzu i całą noc go brzuch bolał . Byliśmy ostatnio na łące i spuściłaM SKARBUSIA wołałam go a ten szedł przed siebie bo nie słyszy ale nie było problemu że go trzeba było ganiać pochodzil troche swobodnie pojadł trawę i byl bardzo zadowolony ze spaceru . Szkoda że Mysia nie wstawiła fotek takie śliczne są:loveu:

Posted

Dzisiaj od samego rana (mam wolne!:cool3:) próbowałam te fotki wrzucić, ale cały czas mnie z dogo wywala :angryy::mad:
Teraz jest chwila bez wywalania... oby się udało :roll: