Divi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Wysyłam pw na litere "A". Może ktoś zaglądnie i jeszcze będzie umiał zrobić bazarek :) Quote
martyna87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Część jak Skarbuś reaguje na inne pieski bo ja mam małego pinczera ( nie jest agresywny) a mogłabym zaoferować DT za darmo . Quote
Divi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Z tego co czytałam to chyba dobrze, ale niech cię wypowie Bjuta albo Mysia. A jak Twoja psinka reaguje na inne psiaki. Przepraszam, że pytam ale z tego co widzę jesteś nowa na dogu napisz proszę czy mieszkasz w bloku czy w domku, czy sama czy z kimś i czy nie będzie nikomu przeszkadzało, że Skarbek byłby u Ciebie na tym czasie. :) Quote
Bjuta Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Skarbuś walczy o jedzenie i najczęściej obrywa od innych psów. Mysia zajrzy i na pewno się wypowie najbardziej fachowo. ;) Dzięki wielkie za propozycję - napisz proszę coś więcej o sobie. Ja dam znać Mysi, że taka propozycja się pojawiła, a ona z pewnością poprosi o nr telefonu, żeby pogadać o Skarbusiu. Stałe deklaracje na hotelik: 10 zł - Bjuta 10 zł - Mysia_ 30 zł - BasiaD 10 zł - Kikou 10 zł - Divi 10 zł - Eski + ciuchy na bazarek - szukamy kogoś, kto potrafi bazarkować! ;-) razem: 80 zł Quote
martyna87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Fakt mój nick jest nowy ale wcześniej "działałam" razem z siostrą kinia1984 i pomyślnie znalazłyśmy dom dla suni . Mieszkam w bloku w 2 pokojowym mieszkaniu z mężem i już długo rozważam możliwość DT. A mój piesek jest raczej spokojny akceptuje i bardzo lubi drugiego mojego psa -staruszka który mieszka z siostrą i rodzicami. Czytam tutaj o tych wszystkich biedakach i myślę że mogłabym pomóc. Dodam ,że nie pracuje siedzę w domu i mam dużo wolnego czasu. Quote
Bjuta Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Dzięki wielkie! :loveu::loveu: Czekamy na Mysię! Quote
martyna87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 OK jak już będzie coś wiadomo to dajcie znać na PW . :loveu: Quote
Divi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 martyna87 napisał(a):Fakt mój nick jest nowy ale wcześniej "działałam" razem z siostrą kinia1984 i pomyślnie znalazłyśmy dom dla suni . Mieszkam w bloku w 2 pokojowym mieszkaniu z mężem i już długo rozważam możliwość DT. A mój piesek jest raczej spokojny akceptuje i bardzo lubi drugiego mojego psa -staruszka który mieszka z siostrą i rodzicami. Czytam tutaj o tych wszystkich biedakach i myślę że mogłabym pomóc. Dodam ,że nie pracuje siedzę w domu i mam dużo wolnego czasu. Super by było, żeby staruszek miał taki tymczas : Ale deklaracje nadal potrzebny i ktoś kto potrafi zrobić bazarek :loveu:. Skarbuś musi mieć swoją kaske koniecznie. Quote
Kinia1984 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 widze siostra ze szybko dzialasz:) a Benek jest malutki tzn ma 5 miesiecy i lubi calowac wszystkich tzn namolnie lizac oczy, uszy i czasem to naszego psa denerwuje tzn ucieka przed amorkami ale zgrzytow nie ma, a nie wiem czy skarbus by dal rade wytrzymac takie amory tzn czy nie wkurzylby sie na Benka:) Quote
iwona213 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dostałam pw od bjutki więc sie melduje, finansowo wysiadam ale trzymam kciuki za dt które pojawiło sie na horyzoncie... Quote
DAGA1505 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Bidny staruszek....Trzymam kciuki skarusiu złoty Quote
martyna87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Śledzę wątek i normalnie chce mi sie płakać . Modlę sie w duchu żeby on był przyjazny do benia . Wiem że byłby to raczej dożywotni DT ale to nie ma znaczenia ważne żeby miał szczęśliwą starość . Wiem że wszystkim biedakom nie moge pomóc a tak bym chciała ...:-( Quote
A.R.S. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Divi napisał(a):Wysyłam pw na litere "A". Aaaaaaa.. to już wiem skąd to pw :cool3: Na razie sobie zaznaczę i wieczorkiem przeczytam wszystko o bidulku. Finansowo także mogę troszeczkę poratować. Do wieczorka, trzymaj się kochany. Quote
Divi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A.R.S. napisał(a):Aaaaaaa.. to już wiem skąd to pw :cool3: Na razie sobie zaznaczę i wieczorkiem przeczytam wszystko o bidulku. Finansowo także mogę troszeczkę poratować. Do wieczorka, trzymaj się kochany. Dziękujem za nawiedzenie i zapraszamy :) Quote
Divi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 obraczus87 napisał(a):zapisuję.. mało tych deklaracji :( No mało mało, ale powysyłałam troche pw może bedzie więcej. Quote
obraczus87 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 sama na stałe nic nie moge dorzucić... jestem utopiona w deklaracjach... ale trzeba rozsyłac po PW i po watkach.. Quote
Jo37 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ale jest coś ważniejszego - jest oferta bezpłatnego DT . Quote
Divi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Tak jest i to bardzo nas cieszy ale deklaracje muszą być , albo wpłaty jednorazowe. Bo jak by coś się stało odpukać w tfu tfu to pieniądze będą potrzebne. Tak ja uważam, ale mogę się mylić :). Quote
Pliszka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Przybywam w odpowiedzi na pw :) Zrobię jakiś bazarek :) Zawsze parę złotówek się uzbiera :) Quote
Kinia1984 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 jakby moja siora martyna87 przygarnela skarbusia to zawsze jakis grosz sie przyda na wyprawkę;) Quote
Divi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Pliszka napisał(a):Przybywam w odpowiedzi na pw :) Zrobię jakiś bazarek :) Zawsze parę złotówek się uzbiera :) Jupi dziekuje pięknie :) To ja się dorzucę do bazarku. Napisz mi proszę kiedy chcesz go zrobić to ja porobię zdjęcia prześle Tobie na @ bo mam jakieś ciuszki. Quote
Divi Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Skarbuś nie pójdzie w świat bez grosza nie jak czuwa nad nim tyle ciotek. :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 ufff.... w końcu mam chwilkę ;) Co do stosunku Skarbusia do innych psiaków, to on też Święty nie jest, ale raczej dużych psiaków nie lubi, tzn. być może ze stachu je obszczekuje, wydaje mi się, że z takim maluszkiem by się zgodził jedno jest pewne, że przy jedzeniu trzeba by było uważac, bo on je strasznie łapczywie, kłapiąc do okoła ząbkami :oops: Skarbuś to psiak, który potrzebuje dużo uwagi, opieki i napewno miłości.... Quote
Recommended Posts