Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Z tego co czytałam to chyba dobrze, ale niech cię wypowie Bjuta albo Mysia.
A jak Twoja psinka reaguje na inne psiaki. Przepraszam, że pytam ale z tego co widzę jesteś nowa na dogu napisz proszę czy mieszkasz w bloku czy w domku, czy sama czy z kimś i czy nie będzie nikomu przeszkadzało, że Skarbek byłby u Ciebie na tym czasie. :)

Posted

Skarbuś walczy o jedzenie i najczęściej obrywa od innych psów. Mysia zajrzy i na pewno się wypowie najbardziej fachowo. ;) Dzięki wielkie za propozycję - napisz proszę coś więcej o sobie. Ja dam znać Mysi, że taka propozycja się pojawiła, a ona z pewnością poprosi o nr telefonu, żeby pogadać o Skarbusiu.

Stałe deklaracje na hotelik:

10 zł - Bjuta
10 zł - Mysia_
30 zł - BasiaD
10 zł - Kikou
10 zł - Divi
10 zł - Eski + ciuchy na bazarek - szukamy kogoś, kto potrafi bazarkować! ;-)

razem: 80 zł

Posted

Fakt mój nick jest nowy ale wcześniej "działałam" razem z siostrą kinia1984 i pomyślnie znalazłyśmy dom dla suni . Mieszkam w bloku w 2 pokojowym mieszkaniu z mężem i już długo rozważam możliwość DT. A mój piesek jest raczej spokojny akceptuje i bardzo lubi drugiego mojego psa -staruszka który mieszka z siostrą i rodzicami. Czytam tutaj o tych wszystkich biedakach i myślę że mogłabym pomóc. Dodam ,że nie pracuje siedzę w domu i mam dużo wolnego czasu.

Posted

martyna87 napisał(a):
Fakt mój nick jest nowy ale wcześniej "działałam" razem z siostrą kinia1984 i pomyślnie znalazłyśmy dom dla suni . Mieszkam w bloku w 2 pokojowym mieszkaniu z mężem i już długo rozważam możliwość DT. A mój piesek jest raczej spokojny akceptuje i bardzo lubi drugiego mojego psa -staruszka który mieszka z siostrą i rodzicami. Czytam tutaj o tych wszystkich biedakach i myślę że mogłabym pomóc. Dodam ,że nie pracuje siedzę w domu i mam dużo wolnego czasu.

Super by było, żeby staruszek miał taki tymczas :

Ale deklaracje nadal potrzebny i ktoś kto potrafi zrobić bazarek :loveu:.
Skarbuś musi mieć swoją kaske koniecznie.

Posted

widze siostra ze szybko dzialasz:) a Benek jest malutki tzn ma 5 miesiecy i lubi calowac wszystkich tzn namolnie lizac oczy, uszy i czasem to naszego psa denerwuje tzn ucieka przed amorkami ale zgrzytow nie ma, a nie wiem czy skarbus by dal rade wytrzymac takie amory tzn czy nie wkurzylby sie na Benka:)

Posted

Śledzę wątek i normalnie chce mi sie płakać . Modlę sie w duchu żeby on był przyjazny do benia . Wiem że byłby to raczej dożywotni DT ale to nie ma znaczenia ważne żeby miał szczęśliwą starość . Wiem że wszystkim biedakom nie moge pomóc a tak bym chciała ...:-(

Posted

Divi napisał(a):
Wysyłam pw na litere "A".

Aaaaaaa.. to już wiem skąd to pw :cool3:

Na razie sobie zaznaczę i wieczorkiem przeczytam wszystko o bidulku.
Finansowo także mogę troszeczkę poratować. Do wieczorka, trzymaj się kochany.

Posted

A.R.S. napisał(a):
Aaaaaaa.. to już wiem skąd to pw :cool3:

Na razie sobie zaznaczę i wieczorkiem przeczytam wszystko o bidulku.
Finansowo także mogę troszeczkę poratować. Do wieczorka, trzymaj się kochany.

Dziękujem za nawiedzenie i zapraszamy :)

Posted

Tak jest i to bardzo nas cieszy ale deklaracje muszą być , albo wpłaty jednorazowe. Bo jak by coś się stało odpukać w tfu tfu to pieniądze będą potrzebne. Tak ja uważam, ale mogę się mylić :).

Posted

Pliszka napisał(a):
Przybywam w odpowiedzi na pw :)

Zrobię jakiś bazarek :) Zawsze parę złotówek się uzbiera :)

Jupi dziekuje pięknie :)
To ja się dorzucę do bazarku. Napisz mi proszę kiedy chcesz go zrobić to ja porobię zdjęcia prześle Tobie na @ bo mam jakieś ciuszki.

Posted

ufff.... w końcu mam chwilkę ;) Co do stosunku Skarbusia do innych psiaków, to on też Święty nie jest, ale raczej dużych psiaków nie lubi, tzn. być może ze stachu je obszczekuje, wydaje mi się, że z takim maluszkiem by się zgodził jedno jest pewne, że przy jedzeniu trzeba by było uważac, bo on je strasznie łapczywie, kłapiąc do okoła ząbkami :oops:
Skarbuś to psiak, który potrzebuje dużo uwagi, opieki i napewno miłości....