Iwa-R Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Wy to macie fajnie.... też bym tak sobie chciała po plaży pospacerować.... o zachodzie słońca.... Ach jak romantycznie :roll: Pozdrawiam Iwa Quote
J.G Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Fantastyczne fotki piękne krajobrazy,tylko pozazdrościć.:loveu: Quote
M&S Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 jak ładnie :lol: Imageshack - img0709v moczenie łapek Imageshack - img0650f ...sprawdzę, czy słona ;) Imageshack - img0651t A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 :lol: Witam U nas cieplutko, słonecznie. Jestem bardzo zadowolona. Nawet podlewanie ogrodu mi nie jest straszne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miski siedzą w domu i oglądają TV :evil_lol: PS. mieszkanie nad morzem ma też swoje minusy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a): mieszkanie nad morzem ma też swoje minusy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...tak jak wszędzie ;) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Doberek :lol: Miłego letniego dnia życzę. Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Doberek :lol: Miłego letniego dnia życzę. Witanko :) Ja też dobrego dnia życzę :lol: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Słyszałam, że ktoś lubi sztorm :roll: Specjalnie dla KTOSIA ;) Ale to stary sztorm:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiamy Quote
M&S Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 łał, jakie piękne morze :lol::loveu: Imageshack - img0001zlz i te fale :lol: Imageshack - img0002yvt suuuuper :multi: lubię takie morze A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 niedzielne dobranoc :-(:-(:-( jutro poniedziałek:placz: Kolorowych snów ;) Quote
M&S Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):niedzielne dobranoc :-(:-(:-( jutro poniedziałek:placz: Kolorowych snów ;) Dobranoc :p A. Quote
Iwa-R Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):niedzielne dobranoc :-(:-(:-( jutro poniedziałek:placz: Kolorowych snów ;) A czego beczy? Jutro też jest dzień! Czekam na nowe foty ;) Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a): kopciuszki wyrosły na piękne i udomowione ptaszęta. Nadal mieszkają na budowie - w jednym z apartamentów :razz::razz::razz:. To masz stałych lokatorów ;) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dobry wieczór:lol: Wszędzie deszcz a ja właśnie skończyłam podlewać ogród :evil_lol:. Ale niech smaży:razz:. Aniu kopciuszki wyrosły na piękne i udomowione ptaszęta. Nadal mieszkają na budowie - w jednym z apartamentów :razz::razz::razz:. Quote
M&S Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Witanko w czwartek :lol: u nas pochmurno... miłego dnia :) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 :lol: Doberek :lol: Zrobiło się wietrznie i jakby sztormowo. Słonko nadal świeci:multi: Ja spędzam wolne chwile na szmacie :evil_lol: Dziś przyjechało okno, jutro reszta okien dojedzie ;). Pozdrawiam Quote
Recommended Posts